Neni, jesi radila OGTT?
Za drzat kilazu pod kontrolom je najbolje imat 5-6 manjih obroka na dan. Radi organizma I njegovog nacina rada. Nikako nije dobro jesti malo ili gotovo nista pa onda jedan obrok obilniji. Jer se organizam navikava probavljat I vise cuvat hranu ukoliko dobiva manje, pa s tim obilniji obrok ne uspjeva skroz razgraditi vec talozi.

14.06.2014. L ♥
Jesam, OGTT je ok!
Pa kad sam malo stala i razmislila mislim da je to najveći problem što nemam više obroka.
Pokušat ću se malo drugačije organizirat sa prehranom pa ćemo vidjeti kakve će rezultate donijeti!
Hvala na odg.
Ja sam jutros bila na pregledu i udebljala se kilo ipo :D sad sam 5 u minusu wee!
Curke ovo je najbolje što sam otkrila za kile. Znači upiše se težina i visina (i promjeni u kg i metre) i pokaže vam po tjednima koliko bi trebali dobivati. Ja sam recimo imala premalo kg prije (61.5 kg na 180 cm) tako da je meni dobivenih 6 kg u 20+5 tjednu i više nego ok. Pogledajte si tu malo: http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

hihi super stvarcica ja sam isto na pocetku imala premalo kg (185 cm i 65 kg), a sad sa 35+6 tjedana sam na gornjoj granici sa 81 kg
16.12.2014 <3 Lena <3
Zgodno! Moram reći da sam ja na maksimalnoj gornjoj granici! Danas sam si rekla da je bilo dosta i da reduciram prehranu! Priznajem gladna sam i ne čini mi se to baš super za bebača! A nisam gladna ujutro neee ja moram biti gladna u 00:00 !
Cure bome ste visoke! Ja s 167 sam malecna i debelecna!
Zgodno! Moram reći da sam ja na maksimalnoj gornjoj granici! Danas sam si rekla da je bilo dosta i da reduciram prehranu! Priznajem gladna sam i ne čini mi se to baš super za bebača! A nisam gladna ujutro neee ja moram biti gladna u 00:00 !
Cure bome ste visoke! Ja s 167 sam malecna i debelecna!
Baš si slatka :) Na konstituciju i visinu ne možemo utjecati, ali to i ionako nema veze s tim jesi zgodnička i šarmantna i ženstvena i sve to. :) Evo ja sam sada smiješna. Uska i visoka cijela a trbuh naprijed strši. Pa mi ruši ravnotežu pa se gegam i presmiješna sam :D Ko da je netko nabio ogromnu maslinu na čačkalicu :)

Jojo...i ja sam minijaturna...168..i sad 73 kg...inače sam bila poluanoreksičarka hahah prije trudnoće imala 56 u najdebljem slučaju
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji