Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    01. Studeni 2014. 20:58

Ana....Mislim da sam i ja tako dobivala! 9 do 21 tjedna mislim i slali su me na ogtt. Koji sam radila 2 dana nakon bratovog pira i nakon 2 h bio granican sta nije ni cudno rekli mi da pazim malo vise na prehranu pa ponovim, pa sam za mj dana radila profil i onaj prosjek secera ispostavilo se da je super secer cijelo vrime cak nataste prenizak? I ja san se u startu debljala ajme puno za razliku od nekih trudnica oko mene u istim tj trudnoce. Ja san vec bila ko slon sa +7 a one pisekovskih +1!!! :-) Nemoj previse brinit za kile ako je zdravstveno sve ok normalno je da se udebljamo ja san uvik bila pupasta a sad o joj pa sta cu. Dragi ce cuvat bebu dok se ja malo izluftam u gymu. A uostalom nije da ce mi propast manekenska karijera zbog 5 kg vise. 

tena123
    02. Studeni 2014. 10:46

uh ja sam sad 32 tj i več sam na +13 ili 14 kg, poludila sam kad sam to vidjela, ali evo zadnja 4 tj nisam dobila ni nile, čak sam jedan tjedan dvije smrsavila što mi se nije dogodilo u zadnjih god dana valjda..

Ana76
    02. Studeni 2014. 11:17

A kako ti je to uspjelo?ja u utorak idem na pregled i aad bi trebala doslovno biti na juhi dva dana da vratim kilazu ali nepada mi na pamet!kako dosle tako ce i otici!a dr nek prica sta hoce!

cloudy
    02. Studeni 2014. 12:04

Ja u utorak idem na pregled i isto si mislim da bi trebala pripazit..al nekak nemam volje za paženje jer sam onda bezveze gladna i živčana i tak...ak mi pokaže više kg ja ću lijepo smanjiz za broj dva i to im reć...tak i tak sestra važe a vaga je u ambulanti pa sam sama s tim prokletim strojem :)

tena123
    02. Studeni 2014. 13:30

pa doručak sam jela normalno i ako bi što slatko jela to je bilo nakon doručka i jako jako malo slatkog, ručak bi pojela malo manje i večera ništa, osim naravno ako ima voća jer to i tako neče udebljat. samo maj na umu da smo svi različiti a meni se isto tako dosta teško bilo držat toga, jer ako bi jela slabiji ručak oko dva naravno da sam poslje gladna, a menio je problem što me sestra važe ispred doktora  nemogu slagat. probat ću pripazit kad mogu a kad ne ne, neću se silit, pogotovo jer za koji tjedan idem mami i tati u slavoniju i bit će svinjokolja mmmmm....

leptirica3
    02. Studeni 2014. 13:46

Kupila sam vagu, važem se svako jutro. Dobila sam 4 kg u 20+5t to je za sada dobro,jedem normalno i kako mi dođe,pa ćemo vidjeti ipak dolazi zima.. 

Ana76
    02. Studeni 2014. 14:18

Ni ja nemogu slagat u vaganju jer me sestra vaze i mjeri tlak,upise u trudnicku pa me salje dr!

tena123
    02. Studeni 2014. 16:26

dobro slatko ne jedem puno možda red čokolade nakon doručka ili tako nešto, med većinom.. i ja sam prije pazila i u 18 sam gledala zadnji obrok pojest, i isto tako sam popila nekad čašu kakaa jer mi čisto mlijeko baš ne ide, i isto tako sam se debljala, e sad kad mi je zadnji obrok u 14 sati i to neki manji počela sam čak mršavit. samo je problem što sam na večer gladna i tad mi je teško pridržavat se toga, al trudim se koliko mogu..

Sara9
    02. Studeni 2014. 16:42

Bok svima :) ja sam u 18om i ne da nisam ništa dobila, već sam u minusu radi problema sa štitnjačom... I sad me već pomalo strah. Al tješi me šta se bejbi lipo razvija, i s njim/njim je sve ok zasada :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.