Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    04. Studeni 2014. 15:56

Hvala cure,oraspolozile ste me!

crnamala
    04. Studeni 2014. 18:12

Neni5
    06. Studeni 2014. 11:35

Haj dame, možda od vas ima negakav pametan savijet.
    U početku tr. nisam baš puno dobivala na težini, ustvari sve do nekih mjesec - mjesec i pol. U tom periodu sam se udebljala 6 kg, i taj prirast raste rapidno. Prošli tj. sam bila kod gin i od tada sam već u plusu 1kg. 
    Čini mi se da je to ipak previše, koliko toliko pazim što jedem, ali kad sam jela slatko kilaža je stajala.
    Aj budi pametan. 
    Znači do sada sam na +10kg, strah me je što će biti ako nastave ovako rasti.
    Najobilniji obrok mi je ručak, za doručak popijem čaj, koji keksić (onaj najobičniji što se topi u mlijeku), zatim nekakav namaz, pa je ručak i ustvari nakon ručka mi se i ne jede jer me ulovi žgaravica, ali tada je najčešće jogurt, jabuka, dvopek, kokice.... smatram da ne trpam previše u sebe ničega, tu i tamo je red čokolade.

Imate li kakav savjet, kako ovo usporiti, što promijeniti? 

LuKi5
    06. Studeni 2014. 11:41

Neni, jesi radila OGTT?

Za drzat kilazu pod kontrolom je najbolje imat 5-6 manjih obroka na dan. Radi organizma I njegovog nacina rada. Nikako nije dobro jesti malo ili gotovo nista pa onda jedan obrok obilniji. Jer se organizam navikava probavljat I vise cuvat hranu ukoliko dobiva manje, pa s tim obilniji obrok ne uspjeva skroz razgraditi vec talozi.

14.06.2014. L ♥

Neni5
    06. Studeni 2014. 11:51

Jesam, OGTT je ok!
    Pa kad sam malo stala i razmislila mislim da je to najveći problem što nemam više obroka. 
    Pokušat ću se malo drugačije organizirat sa prehranom pa ćemo vidjeti kakve će rezultate donijeti!
    Hvala na odg. 

LuKi5
    06. Studeni 2014. 11:57

Neni, nema na cemu :))

14.06.2014. L ♥

Sara9
    06. Studeni 2014. 12:04

Ja sam jutros bila na pregledu i udebljala se kilo ipo :D sad sam 5 u minusu wee!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.