Evo malo sam vise pazila jucer i danas,sto znaci da sam sinoc za veceru pojela tri int. krekera i jogurt a veceras tri mandarine a rucak imala u 14h,i evo,jednu kilu sam spustila na vagi tako a mi sutra ujutro moze prikeljiti "samo"tri u trudnicku!!blago meni!
Ana...pa kak izdržiš na tom?ja neću ni brojat šta sam danas sve pojela....
Ana…pa kak izdržiš na tom?ja neću ni brojat šta sam danas sve pojela….
Lol jeste me nasmijale tako i kod mene poduza listica. a sad idem napravit fritule da dragog docekaju tople. Ne bih ja ali eto sve za ljubav se zrtvujem!

Ma nemoj se uopce opterecivat s kilama.
Nije se znalo tko je u vecem cudu, sestra ili ja kad sam se vagala kod doktorice i vaga pokaze +7 kg.Meni je 10 kila otislo s porodom I jos 5 kroz mjesec dva I onda me stitnjaca pocela vraski zezat I u mj. dana se vratilo 5 kila grrr.

14.06.2014. L ♥
A to sam stvarno sad malo vise zapela jer mi je sutra pregled pa da mi opet dr ne brunda ali inace jedem tako po malo ali izmedju voce,povrca vise,tekucine puno pa se izdrzava!
U trudnoći se NE DRŽI DIJETA!!! Osim ako nemate ozbiljne indikacije za gestacijski šećer. Ak hoćete izbacite slatko, ali ovo ne jedenje poslije 18 sati i onda budete gladni nije zdravo za vas. Primarno za vas. Dijete će si uzeti što njemu/njoj treba, a vi možete imati zdravstvenih problema - od anemije nadalje. Ima vremena za mršavljenje. Ni za vrijeme dojenja se ne bi trebala držati nikakva dijeta. Just sayin...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
APSOLUTNO....bolje da dalje ne komentiram,fakat ću svašta pročitati ovdje
A cure znam,ali sta da radim vise?u prosloj trudnoci sam ovako brzo dobivala kg a sada sam na vecoj kilazi i dr mi je prijetio bolnicom da mi tamo prate prehranu ako ne stanem sa jelom!i sad opet imam problema a uopce ne jedem puno!vec dva puta me opominje,bojim se da ce me slati u bolnicu zbog gluposti a nije mi bas do toga s obzirom na jos jedno dijete kuci!ja sam oduvijek malo punija i pomirila sam se stim da sam takva!ali kad se radi o slanju u bolnicu radi kila,nije mi bas svejedno!svatko ima svoje misljenje,al nije bas da se ja izgladnjujem,ja pokusavam jesti sto zdraviju hranu,punu vitamina i pazim da imam kuhano svaki dan,da ne preskacem obroke ali cim malo samo pojedem vise nego bi trebala,kila mi skoci!ako mislite da je lako stalno se kontrolirat i da ja pazim na izgled varate se!ali ovo je forum,svatko ima pravo na misljenje
A cure znam,ali sta da radim vise?u prosloj trudnoci sam ovako brzo dobivala kg a sada sam na vecoj kilazi i dr mi je prijetio bolnicom da mi tamo prate prehranu ako ne stanem sa jelom!i sad opet imam problema a uopce ne jedem puno!vec dva puta me opominje,bojim se da ce me slati u bolnicu zbog gluposti a nije mi bas do toga s obzirom na jos jedno dijete kuci!ja sam oduvijek malo punija i pomirila sam se stim da sam takva!ali kad se radi o slanju u bolnicu radi kila,nije mi bas svejedno!svatko ima svoje misljenje,al nije bas da se ja izgladnjujem,ja pokusavam jesti sto zdraviju hranu,punu vitamina i pazim da imam kuhano svaki dan,da ne preskacem obroke ali cim malo samo pojedem vise nego bi trebala,kila mi skoci!ako mislite da je lako stalno se kontrolirat i da ja pazim na izgled varate se!ali ovo je forum,svatko ima pravo na misljenje
Ja bi dosad već promijenila doktora...kakve prijetnje bolnicom ako su ti svi nalazi i krvna slika ok!
uz to druga ti je trudnoća i sama kažeš da si i u prvoj tako dobivala....znači da ti je očito organizam takav =) Možda ti se samo više tekućine zadržava pa tako kile idu gore.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Promijeni ginekologa, mislim pa nije normalno da ti se tak prijeti, ja sam u 35. tjednu i na +20 i još budem dobila par kila do poroda i znaš kaj mi je ginekolog rekel?
Da nek se ne sekiram, šećer mi je dobar, beba je zdrava, velika je točno onak kak bi trebala biti, ja se odlično osjećam, rekel mi je da bum sam tak to skinula dok rodim i dok me bebačica počne zezati :D još i dojenje i sve.
I da se ne zamaram.
Ne kužim zakaj ne potražiš barem drugo mišljenje kod nekog drugog ginekologa, pa nije za zezati se.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji