Luki... onda i ja doalzim u klub žgaravicateljica :P mislim da mi je to prekjučer bio zadnji put da sam ih radila... bar dok se ne porodim jer mi se fakat više ne da ponavljat ta bol/odvratnoća kako god da to nazovem... veli dragi da sad više nisam djevica po žgarvici :P
singama... istina je to za sodu bikarbonu... moj dragi to korisiti kad god mu se javi, ali ja je nisam imala doma da je odem popit... al veli mi on da je okus odvratan
Cloudy, doci ce ona bez obzira sto jedes. Bas je gadna. Sva sreca samo je tokom trudnoce hihi :)))
14.06.2014. L ♥
Definitivno sam zgaraviticarka!!sad se prosirilo i pati me tjekom dana!ufff!
Evo ja se danas pripremila,nakupovala jogurtice,bademe,ljesnjaka,donat mg,papaju nisam nigdje nasla(??) I cekam vecer naoruzana jer me pati od jutros,oko rucka je tek prestala!al probat cu i sodu,to razmutim malo u vodi i popijem,jel?
Ja ju sad nemam,ali uvijek se javljala ako bih jela kiselo ili oko 7,8
Suosjecam sa svima koje pate od zgaravice kao i ja. Problem je sta bez obzira koliko me muci i citam vase probleme ja sad ne mogu izbacit te krafne iz glave! Sanjat cu ih.
Usput update o kg prosli mjesec +4 sada u 2 tj 0 kg pa ti budi pametan a i dalje jedem sta god i kad kod? Srecom dr mi je super kaze da sve to moze varirat i da se ne brinem sta nisam nis dobila jer ima malis od kud uzet. Ccccc
ma žlicu u usta i zaliješ vodom, okus je slankast, nije neki doživljaj ali ti paše na tu gadnoću u želucu :D
21+2tt i u plusu sam 10kg!!!!!neznam sta da radim vise!cijeli mjesec pazim kao luda i pred pregled obavezno dobijem 2kg!a glaaadnaaa sam!da sam barem se jednom posteno najela nebi mi bilo toliko zao!mislim da ce me sada definitivno slati na ogtt i uvaliti mi strogu dijetu ako nastavim ovako jer u prosjeku sam dobivala dvije kile mjesecno do sada a tek sad bi trebala dobivati na tezini!jedva sam cekala sljedeci pregled a sad ga se bojim!
Sortiraj odgovore
Najstariji