Žgaravica je bitch kad dođe.. Drago mi je da se meni javlja većinom samo u trudnoći. Kao i grčevi u nogama.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
sad kad žgaravicu spominjete... ja je nikad u životu nisam imala, ali ono baš nikad, tak da nemam pojma kakav je osjećaj imati žgaru... ali sad kad pričate o njoj, palo mi napamet... neku večer sam se nažderala krafni i kad sam legla spavati u trbuhu me peklooo za poludit... sad... jel to možda žgaravica bila? jer baš mi je bio onak odvratan osjećaj ko da mi je netko vatru potpalio... i sinoć razmišljam o tome nakon što sam smazala burek i nadam se da neće bit tog osjećaja i fakat ga nije bilo... sad... jel moguće da su to krafne uzrokovale pošto sam ih jela tople, a još su i pržene ... a grčeve neću niti spominjati... iako su mene mučili i prije trudnoće...
Cloufy to ti je zgaravica prokleta. Krafne su idealna kombinacija za potaknut ju em su slatke em su masne hehe. Meni vecer prije poroda nije dala spavat kuja zgarava pa sam I povracala od nje I ujutro isla na indukciju neispavana. Kako je dosla s porodom posla hehe :)

14.06.2014. L ♥
Cloudy* pisem preko mobitela pa svasta stiscem. Sorry :)

14.06.2014. L ♥
cure, nemojte se mučiti, soda bikarbona rulz. Iako mi je gin rekao da mogu piti rennie (nešto kao gastal) ovo mi je puno draže i pomaže 10000000%
Luki... onda i ja doalzim u klub žgaravicateljica :P mislim da mi je to prekjučer bio zadnji put da sam ih radila... bar dok se ne porodim jer mi se fakat više ne da ponavljat ta bol/odvratnoća kako god da to nazovem... veli dragi da sad više nisam djevica po žgarvici :P
singama... istina je to za sodu bikarbonu... moj dragi to korisiti kad god mu se javi, ali ja je nisam imala doma da je odem popit... al veli mi on da je okus odvratan
Cloudy, doci ce ona bez obzira sto jedes. Bas je gadna. Sva sreca samo je tokom trudnoce hihi :)))

14.06.2014. L ♥
Definitivno sam zgaraviticarka!!sad se prosirilo i pati me tjekom dana!ufff!
Evo ja se danas pripremila,nakupovala jogurtice,bademe,ljesnjaka,donat mg,papaju nisam nigdje nasla(??) I cekam vecer naoruzana jer me pati od jutros,oko rucka je tek prestala!al probat cu i sodu,to razmutim malo u vodi i popijem,jel?
Ja ju sad nemam,ali uvijek se javljala ako bih jela kiselo ili oko 7,8
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji