Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TeaOsijek
    13. Svibanj 2014. 21:26

Zato što je kada sam ja ostala trudna on odjednom shvatio da ipak voli nekoga drugoga

bjap
    13. Svibanj 2014. 21:47

Samo tek tako to shvatio? Žao mi je. Sad ti moraš odvagnut kako bi ti bilo lakše: Živjeti i podizati dijete bez njega, ili Živjeti i podizati dijete s njim, znajući da on voli nekoga drugoga. Ne zna se u kojem slučaju izađe više povrijeđenih ljudi. Stvarno ne znam šta bih na tvom mjestu, i hvala Bogu da nisam. Možda na kraju sve ispadne ok kad se on malo zbroji i oduzme i poslaže si prioritete. 

TeaOsijek
    13. Svibanj 2014. 21:57

To se može složiti kod njega kako hoće jer sam ja to odavno raskrstila u svojoj glavi, njega nema i točka i nikada se ponovno ne bi vratila u tu priču. Jako je teško ali nikada mu ponovno nakon ovoga svega ne bi dala priliku. Ne voli on nikoga, ni nju ni mene, samo je to bila lakša situacija, izlaz iz ove priče u kojoj ga je uhvatila panika kao malo dijete.

bjap
    13. Svibanj 2014. 22:02

I meni je prošlo kroz glavu da ga je panika uhvatila. A, tebe kao nije? On ima izbora a ti nemaš? Eh, ti slabići... možda ćeš si jednog dana naći čovjeka koji će te poštovati i voljeti kako treba, ne mora značiti da je ovaj ostao s tobom da nakon nekoliko godina ne bi otišao, niti to netko nama garantira koje imamo dečke ili muževe.

TeaOsijek
    13. Svibanj 2014. 22:06

Ja ti na to sve gledam pozitivno, proći će jednom i ova moja ljubav, i doći će netko drugi, mlada sam, imam 26 godina. Doći će netko moj, samo se trebam malo strpiti i biti jako, jako hrabra a to jesam :) I smijati ću se ja kao nikada do sada :))) U životu ništa nema garanciju, ne treba se zanositi, samo treba dići glavu i biti pošten i dobiti ćeš po zaslugama.

TeaOsijek
    14. Svibanj 2014. 09:47

antonio hvala puno.. Sve to zajedno je emotivno jedan jako tezak proces, postavljaš sam sebi milijun nekih pitanja na koja ne mozes dobiti odgovor, pitas se kako je moguce da si sada odjednom sam. I nikada se ne naviknes na to, samo kao bude malo lakše. Ova neizbježna viđenja s njim mi samo otežaju taj proces. Ja znam da ce to sve sjesti na svoje, vjerujem u to, i nedam si puno nekih padova. Prije sam i ja mogla vikati i lupati i tako to istresti van, sada mi je to sve najlakše presutiti jer kome da ti pričaš da si emotivno vezan za nekoga kao sto je on, a da ljudi ne misle da sam luda :)

MarijaŠ
    14. Svibanj 2014. 10:08

Ne misli nitko da si luda, barem ja ne mislim. To što se on tako ponio ne znači da ti automatski moraš prestati imati osjećaje prema njemu. Naravno da je cijela situacija iznimno teška. Pogotovo što ga moraš nekada vidjeti i ako će on sudjelovati u odogoju, a koliko vidim hoće. Iskreno se nadam da ćeš i dalje ostati jaka. 

Ja sam se rješila svoga jučerašnjeg problema sa probavom, zatvorom i napuhnutošću. Baš sam se bila uplašila kad me nije prolazilo cijeli dan. Više nisam mogla raspoznati gdje me boli, pa sam se uplašila za bebača. No on se javio i sinoć i jutros, tako da 
    Nadam se da ste i vi ostale koliko - toliko ok s obzirom na ovo gadno vrijeme u cijeloj zemlji...

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    14. Svibanj 2014. 11:02

..ja sam dobro, pogotovo od kad nema one sparine i "tezine" u zraku...sad sam fino doruckovala, pijuckam kavu, pa cu u neku duzu setnju sa pesicom
    danas idemo na tecaj u DZ pa se bas nekak veselim tome...

cure, kaj inace papate za dorucak? dajte mi neku ideju, vec mi dosta kruha i namaza...

Iskrica1347
    14. Svibanj 2014. 11:14

Bokić. Meni je isto lakše otkada su one sparine popustile - u nedjelju sam mislila da ću crknuti od glavobolje.
    TeaOsijek - svaka tebi čast! Skidam kapu.
    DarijaZ - zobenu kašu (jednostavno i brzo gotovo) - možeš u nju staviti malo meda/jagoda/banane/kaka-a....; jaja (kuhana ili na oko ili kako ih već jedeš; zmiksaj si smoothie od voća i jogurta i orašastih plodova; voćnu salatu (možeš je napraviti više, pa jedeš kroz cijeli dan)....

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.