Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    12. Svibanj 2014. 19:04

TeaOsijek

Tina0208, dali je ta pretraga kao obavezna u trudnoci ili? Ne razumijem zasto ju meni moj ginekolog uopce nije spominjao? Kada se ona radi? Dali se vi kod svojih doktora na svakoj kontroli popiškite na štapić radi provjere šećera? Možda mene moj zato ne šalje na tu pretragu jer provjerava preko urina.. Sad mi sto upitnika iznad glave

A eto kao sto su ti vec cure rakle izgleda da je obavezna...kod mene nema provjere urina u mokraci,nezznam zasto to moj doktor ne prakticira... ti njega svakako pitaj...mozda si od onih sretnica pa neces morati to obavljati...
    ja sam bila na toj pretragi u 26 tjednu... posto sam sada u 28...nadam se da me mooozda nece ponovo slati...

Laura 21.08.2014 :-*

TeaOsijek
    12. Svibanj 2014. 19:20

Hvala puno cure na odgovorima, naručena sam za tjedan dana pa ću onda sve provjeriti

majchi_k
    13. Svibanj 2014. 07:55

ja sam morala na kontrolu secera kad sam u mjesec dana dobila 5 kg. i bilo je sve ok cak i nize od normalnog,samo mi je sve bilo fino ;)  kod nas se to radi u domu zdravlja preko urina,popije se ona zasecerena voda na taste pa za pol sata ili sat piskiti...

beag
    13. Svibanj 2014. 10:34

Darija, u svakom slucaju bolje i da pretjeruje nego da ne mari!  bitno da je s tvojom bebicom sve ok!!!  i super da si se mogla s njom dog.za uzv!

antonio
    13. Svibanj 2014. 10:38

Beag kako si ti,evo ja sam danas sva slomljena ne mogu se nikako pokrenut,da i herpes mi je dosao na usnicu ma joj..

MarijaŠ
    13. Svibanj 2014. 13:17

Kod nas se još malo nazire sunce...
    Ja sam i dalje umorna, malo manje nego jučer, pa sam evo danas ipak na poslu... Ali mogla bih ležati cijeli dan.
    Još se uz to osjećam užasno napuhnuto, i trbuh me boli. A nisam se nešto ni prejela niti išta... Valjda mi nešto od hrane nije odgovaralo.

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    13. Svibanj 2014. 13:29

MarijaŠ daj posalji malo tog sunca za zagorje...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.