pozdrav antonio...meni je danas ok,ali me jucer rasturala... kaj si ti popijes da ti ublazi glavobolju?? meni je najgore to kaj neznam koji lijek smijem uzeti kad me zgrabi...
Laura 21.08.2014 :-*
meni lekadol nista ne pomogne...najgore je to kaj kad ga popijem jos me vise pocne boljeti...
inace sam imala dugogodisnjih svakodnevnih problema s glavoboljom,ni jedan doktor na ovome svijetu nije znao od cega me uvijek boli glava... medutim sve je stalo kupnjom one energetske narukvice..eh...u trudnoci.tj u posljednjih tjedan dana se glavobolja vratila nakon skoro 2 godine i sad ne pomaze ni narukvica... pomogne mi jedino brufen granule,a jaako dobro znam da ih nesmijem piti...pa te u potpunosti razumiojem kad te tako boli... suosjecam s tobom... samo ti odmaraj...
Antonio, opet patnja po povraćanju, stvarno mi je žao. Ja nisam 2-3 tjedna, jutros sam letila povraćati ali ipak nisam
Lilica, duboko se ispričavam što sam te na nekoliko mjesta nazvala Ilica - ista su ovdje mi slova "l" i "i" a nisam dobro prebrojala do sinoć.
A sad...evo i nas sa pregleda. Otvorena za 1 prst, moram mirovati još 2 tjedna, onda opet pregled i tek tada ću dobiti uputnicu za ctg i rodilište
Ja obično za glavobolju popijem lupocet. Inače ima "narodni lijek" crna kava bez šećera sa malo limunovog soka unutra. Navodno pomaže - to mi je rekla prijateljica koja je to pila kad je bila trudna, a inače pati od migrena.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
uh...kavu ne volim ni prisloniti na usta,a kamoli piti...
bjap znaci lagano pocinje?? joooj...jel ti frka??
Tina0208, nije me frka, jedva čekam!! Rekao mi je da neću dočekati termin (ali to je rekao još jednoj osobi koja je isti slučaj imala pa je prenijela). Kak bude! Još kupim kremu za brdavice i posudim izdajalicu i spremna sam!!
IIIIca - meni to izgleda kao 4 velika slova I :D ni po cemu nisam mogla skuziti da pise Lilica napokon otkrivena zagonetka hehe
bjap, opet mirovanje ha?a neka, jos malo i doci ce kraj ovim trudnickim mukama
sto se tice glavobolje, ja pijem samo Lupocet, tako su mi preporucili, njega smiju i djeca pa je valjda ok!
Ma da, još malo mirovanje i još uvijek magnezij da se ne otvorim još više. Još 2 tjedna. Ali, ne budem puno mirovala, ne onako strogo kao kod hematoma. Bitno da sam sve oprala i ispeglala. Najviše bih volila da znam kad ću roditi da napravim generalku kuće, ali realno - generalku ne mogu napraviti. Umaram se brzo.
Antonio, dobro me tu netko posjetio...sjećam se da je mene bolila glava svega 2 dana da sam povraćala što od trudnoće što od glavobolja. Još je to bilo u fazi kad kavu nisam mogla pomirisati. ALi, napravila sam si jaku tursku kavu i poslije popila limunadu s medom i problemi riješeni. Rekoh si - popit ću to pa kako mi bude - ionako povraćam.
Beag, jel tebe popustila glavobolja?
Sortiraj odgovore
Najstariji