Curke moje, pomoć!
Panika! Jučer sam imala dosta naporan dan što se tiče sjedenja i vožnje autom. Kad sam navečer legla u krevet, bebolino je bio toliko aktivan da me počelo sve boljeti oko mjehura! Da napomenem, već par dana imam bolove u području mjehura i lijevog jajnika te često idem mokriti.
Tokom noći kad sam se probudila da idem na wc primjetila sam na papiru roskasti trag krvi. Kad sam se obrisala još jednom pojavila se crvena zgrušana krv...ne puno ali.... Inače poslje kad sam legla ponovo, bebolino se opet jače ritao a mene i dalje boli, sad čak i u području bubrega... Sad posle kad sam mokrila nije bilo krvi ali nije ni čisti urin već neki mutni... Ginekologica mi radi popodne tako da ću je nazvati pa da čujem....ali svejedno sam u panici...inače sa danas ušla u 21tt...bebač se javlja cijelo vrijeme kao da me hoće umiriti ali....
Dal je koja možda imala slično iskustvo pa da me malo utješi...? Oprostite na dugom postu...
nisam imala takvo iskustvo, ali nadam se da ce sve biti u redu, bebica se javlja i neka te to sad smiruje do kontrole. sretno i obavezno nam javi!!!
nije mi se to dogadalo, ali upalu mjehura vucem od pocetka t.
doslovno me na dodir boli mjehur. tek mi je prosli tj.dr.dao antibiotik, danas sam popila zadnji pa se nadam da ce sad prestati.
nalaz urina uvijek los, puno lekocita, dakle krvi u mokraci i na oko je uvijek tamnije boje.
vjerujem da je i kod tebe isto, osim te zgrusane krvi, to mi vise zvuci kao hematom... no, cemu zakljucivati unaprijed.
nadam se da si bila kod dr. i da je sve ok!!!! !!!!!
Hej, evo vratila sam se od dr...s bebom je sve u redu, srčeko uredno kuca, lijepo napreduje...nikakvog hematoma nema, samo tragovi krvarenja koji se smiruju. U mokraći ima krvi i povišeni su mi leukociti...sad sam izvadila krv a ujutro moram skupiti prvu jutarnju mokraću i opet kod dr da uzme briseve te sve zajedno nositi na mikrobiologiju. Odredila mi je ponovo terapiju Duphastonom i STROGO MIROVANJE, tj rekla je ravno u krevet a ukoliko se ponovi krvarenje da odmah u bolnicu. Vidjet ćemo dalje kad stignu nalazi...
Hvala vam na potpori. Zbilja sam se bila preplašila, sad sam mirnija čim znam da je moj dečko dobro, a i on sam javlja da je ok.
drago mi je da je sve ok s bebicom!!!! i da si ti sada mirnija!
ocito je upala mjehura, a duphastone je inace za cuvanje trudnoce i super da ti ga je dala! tako sam i ja morala strogo mirovati na pocetku t. samo se drzi toga i sve ce biti ok!
a za mjehur pij 100% brusnica caj!
kad si ti pocela osjecati bebu? ja sam sad usla u 21.tj. i tek sad osjetim kako se mrducka i kao neke baloncice
bjap, kad si pocela intenzivnije osjecati udarce i micanje bebe? bas me to sad zanima jer svi govore o tome jos od 17.,18.tj. a kod mene se tek sad pocelo javljati i to samo lagano i kad se skroz umirim...
ja sam prvi pravi udarac osjetila sa 17+3, a svakodnevni i bas jaki udarci su poceli negdje oko 23 tjedna...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji