Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    15. Svibanj 2014. 15:23

Evo cure moje odspavala ja sat vremena i nastavila povracat,mene inace nikad glava ne boli jedino u trudnoci pocinju glavobolje, a od povracanja koliko se naprezem me trbuh boli uh idem probat opet zaspat danas nije moj dan,Bjap znaci pocela si se otvarati ajde proguraj do  37 tj i onda opali  generalku malo vecu i u par dana ces rodit.

Tina0208
    15. Svibanj 2014. 15:50

a bjap bas si jadna...opet mirovanje...sreca pa si pri kraju...vjerujem da ti je vec dosta tolikoga mirovanja...hehe.
    antonio pa probaj popit tabletu,mozda ju neces povratit...

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    15. Svibanj 2014. 17:03

Ma ne osjećam se jadno, već sam se navikla na mirovanje. Doduše, zadnjih tjedana sam se forsirala na kretanje jer sam se ulijenila psihički i fizički, i fino sam sve stvrai spremila. Neću jako mirovati, ali neću ni pretjerivati.

antonio
    15. Svibanj 2014. 17:46

Tina bila sam popila tabletu i u sekundi sam sve povratila,evo lezim svo vrjeme a tako sam iscrpljena jos nista nisam stavila u usta vodu pijem i nju povracam,sad sam se digla a nemam snage od glavobolje do sad sam se vec dva puta srusila jer se naglo i brzo dignem za povratit,brizna moja djecica cjeli dan me maze i paze sva su u strahu,rekao je Viktor mama jedva cekam da izade ta beba da opet budem ona stara mama.

MarijaŠ
    15. Svibanj 2014. 18:47

antonio, baš mi je žao da se tako mučiš... Ne znam što bih ti rekla da si pomogneš, ali se nadam da će ti te muke uskoro prestati...
    bjap, pa to je sve stvarno jako blizu!!! Baš sam jako uzbuđena zbog tebe... 
    Lilica, prvi put kad sam ti tu nešto odgovarala na forumu sam 3 puta brojala i kontala si što je L a što I... Sad je mnogo jasnije 
    Mi smo danas ok... Uzela dan godišnjeg, i MM isto, odradili pregled i odspavali malo popodne. Htjeli smo provesti dan skupa i u šetnji, ali nas je vrijeme omelo... Kiša ne prestaje padati već dva dana i jako je hladno, vjetar puše... Mislim da nam je večer rezervirana za jamb. 
    I ja sam imala malo bolove u kukovima i zdjelici, ali sam si odmah objasnila da je to zbog novog opterećenja za tijelo.

Krešimir 19.08.2014. <3

bjap
    15. Svibanj 2014. 19:17

MarijaŠ, hvala ti! E, baš ti zavidim!! Imaš muža koji igra jamb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Igra iz studentskih dana zbog koje sam popadala mnoge ispite. Sad ju samo online igram  Trebala je Klokanica uvesti igrice!!!!

MarijaŠ
    15. Svibanj 2014. 19:26

Da, da! Igramo društvene igre! Ljepše nam je to, nego gledati tv... Neki dan sam s nećacima igrala Čovječe ne ljuti se... Vratila sam se barem 15 godina unazad. 
    Ma nema na čemu draga, jedva čekam da nam se javiš u temi Stigla je roda! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    15. Svibanj 2014. 19:44

ajoj sirota moja antonio…nadam se da ce sutra biti bolje...drzi mi se...imas klince koji te podrzavaju i to me tako raznjezilo...hjoooj

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.