Klinci su ti preslatki, cini mi se da Viktor ima prekrasne okice (cijeli dan se spajam s moba pa uvecam sluku koliko mogu). Uskoro ce nova slicica sa sekom!
Ma ne brini zbog rajcice, sto ces jadna, jedi sto mozes... Nije da ostale trudnice bas uzivaju u svim blagodatima hrane, al bebice se jadne snadju.
Ja sam skroz neodgovorna, uopce vise ne pazim na prehranu. Kolicinski jedem male obroke i cesce jedem, ali dosta je zog masno i zacinjeno. Tu i tamo se nadje i koji kolac...moram se uozbiljiti.
DarijaZ, drago mi je da je sve u redu, bezveze te nasekirala ta doktorica. Ma nije ti puno 3 ultrazvuka ako ćeš biti mirnija i sigurnija, premda možda nema potrebe za trećim. Ja sam do 11. tjedna imala mislim 7 ultrazvuka
Ma joj DarijaZ, baš mi je drago da je s malim srdašcem sve ok! Nisam ni sumnjala da će biti drugačije... A što se tiče OGTT, niti ja ti nisam sklona debljanju, dobila sam do sada 7kg (meni je to puno, iako svi kažu da se na meni ni ne vidi), nemam dijabetičare u familiji, pa me opet moja poslala na OGTT. Tako da, vjerojatno i tvoja sve ispituje i istražuje kao i moja...
Krešimir 19.08.2014. <3
Darija, dr.ti ocito pretjeruje, cemu toliko uzv u 2 tj... ako te slala specijalisti i on je rekao da je sve ok cemu sad ona jos mora provjeravati... ocito je nesigurna u sebe pa zeli zeli za svaki slucaj provjeriti sve 3x.
Sortiraj odgovore
Najstariji