Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    14. Svibanj 2014. 19:05

bjap, kad si pocela intenzivnije osjecati udarce i micanje bebe? bas me to sad zanima jer svi govore o tome jos od 17.,18.tj. a kod mene se tek sad pocelo javljati i to samo lagano i kad se skroz umirim...

bjap
    14. Svibanj 2014. 19:20

beag

bjap, kad si pocela intenzivnije osjecati udarce i micanje bebe? bas me to sad zanima jer svi govore o tome jos od 17.,18.tj. a kod mene se tek sad pocelo javljati i to samo lagano i kad se skroz umirim…

Balončića sam osjetila u 17. tjednu i to navečer kad se umirim, ali i dalje nisma bila sigurna da je to to. Onda jedno vrijeme ništa, i onda u 19. tjednu sjećam se da sam bila jeko sretna zbog neke torte, legla da odmorim i onda sam osjetila udarce, kao kucanje iznutra. I muž je osjetio kad je stavio ruku. Mama mi je stalno govorila da je prerano da bih osjetila ili da sam više trudna. U prvim tjednima je bilo i po nekoliko dana zaredom da ne osjetim bebu, a sad kad sam ju počela intenzivno osjećati - ne znam. Ono, osjetiš svaki dan pa ne primjetiš naglu razliku. Znam samo da me zadnja dva dana počinju boliti pokreti.

Tina0208
    14. Svibanj 2014. 19:09

ja sam prvi pravi udarac osjetila sa 17+3, a svakodnevni i bas jaki udarci su poceli negdje oko 23 tjedna...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    14. Svibanj 2014. 22:15

...curke, jel koju od vas bole kukovi i zdjelca?
    vec me par dana boli, nista jako, ali dovoljno da je iritantno....primjetila sam to prvi put kad sam neku vecer bila u setnji sa psom, al evo vidim ponavlja se bol vec par dana za redom..

DarijaZ
    14. Svibanj 2014. 22:24

..i ja mislim da je vjerojatno rekacija tijela na trudnocu,ali ja imam "crve u guzici", pa to onda znaci da moram malo i mirovati,a meni se to neda

TeaOsijek
    14. Svibanj 2014. 23:36

DarijaZ bolovi u kukovima i zdjelici-odrađeni!!! :))) Nema razloga za uzbunu, moj doktor kaže da je to najnormalnija pojava jer nam se cijeli kostur širi. I mene je znalo boljeti do te mjere da sam se ujutro cetveronoske izvlačila iz kreveta. Da manje opterećuješ kukove stavi si jastucic između nogu kada ideš spavati, pomaze.. Mene he isto boljelo nakon đizus šetnji ili duzega stajanja. Uglavnom sve je pod kontrolom :)

Lilica
    15. Svibanj 2014. 07:54

mene samo desna strana, i prepona desna.. uzasno me to zivcira jer isto ko i DarijaZ volim se kretati a otkad me ovo muci moram doslovno na svaku drugu ili trecu klupicu sjesti dok ne prode 

DarijaZ
    15. Svibanj 2014. 11:12

TeaOsijek, hvala na info! i mislila sam si da je tako nesto, sirenje kostiju i svasta nesto.... ne boli me bas toliko da se moram cetvernoske izvuc iz kreveta, ali je dovoljno da osjetim kad setam i da me nervira....a moram dosta cesto van zbog psa, ne mogu je bas ostaviti da kilavi po stanu cijeli dan dok R ne dodje s posla...a i meni dobro dodje koja setnja

Lilica, i mene je do nedavno znala dosta cesto boljeti prepona pa se onda ta bol spustala u nogu...ali kako je doslo,tako je i proslo....kad te uvati bol, malo miruj i odmori i proci ce..nemam drugog pametnog savjeta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI