Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    14. Svibanj 2014. 22:15

...curke, jel koju od vas bole kukovi i zdjelca?
    vec me par dana boli, nista jako, ali dovoljno da je iritantno....primjetila sam to prvi put kad sam neku vecer bila u setnji sa psom, al evo vidim ponavlja se bol vec par dana za redom..

DarijaZ
    14. Svibanj 2014. 22:24

..i ja mislim da je vjerojatno rekacija tijela na trudnocu,ali ja imam "crve u guzici", pa to onda znaci da moram malo i mirovati,a meni se to neda

TeaOsijek
    14. Svibanj 2014. 23:36

DarijaZ bolovi u kukovima i zdjelici-odrađeni!!! :))) Nema razloga za uzbunu, moj doktor kaže da je to najnormalnija pojava jer nam se cijeli kostur širi. I mene je znalo boljeti do te mjere da sam se ujutro cetveronoske izvlačila iz kreveta. Da manje opterećuješ kukove stavi si jastucic između nogu kada ideš spavati, pomaze.. Mene he isto boljelo nakon đizus šetnji ili duzega stajanja. Uglavnom sve je pod kontrolom :)

Lilica
    15. Svibanj 2014. 07:54

mene samo desna strana, i prepona desna.. uzasno me to zivcira jer isto ko i DarijaZ volim se kretati a otkad me ovo muci moram doslovno na svaku drugu ili trecu klupicu sjesti dok ne prode 

DarijaZ
    15. Svibanj 2014. 11:12

TeaOsijek, hvala na info! i mislila sam si da je tako nesto, sirenje kostiju i svasta nesto.... ne boli me bas toliko da se moram cetvernoske izvuc iz kreveta, ali je dovoljno da osjetim kad setam i da me nervira....a moram dosta cesto van zbog psa, ne mogu je bas ostaviti da kilavi po stanu cijeli dan dok R ne dodje s posla...a i meni dobro dodje koja setnja

Lilica, i mene je do nedavno znala dosta cesto boljeti prepona pa se onda ta bol spustala u nogu...ali kako je doslo,tako je i proslo....kad te uvati bol, malo miruj i odmori i proci ce..nemam drugog pametnog savjeta

antonio
    15. Svibanj 2014. 11:59

Uh evo mene opet ona jaka glavobolja svo jutro povracam,i tako svo jutro lezim-

Lilica
    15. Svibanj 2014. 12:00

ma to i radim al dovelo me do toga da izbjegavam setnje i onda zbog toga ispastaju i moja leda. nemam kompliciranu trudnocu zato sam luda sto toliko mirujem a potrebne su mi duge setnje 

DarijaZ
    15. Svibanj 2014. 12:03

znam..i moja trudnoca je bez komplikacija, pa kad mi  doktorka kaze da nesto ne smijem, ili da moram malo mirovati, poludim
    nemoj izbjegavati setnje, ali se nemoj ni preforsirati...polagan, pa kad te zaboli, smanji tempo ili sjedni na klupicu i chillaj :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.