Hehe, ma evo i kod nas se muti... Gotovo je sa suncem za ovaj tjedan kako najavljuju...
A taman sam mislila rješavati zavjese, prozore dok još uvijek mogu...
Krešimir 19.08.2014. <3
kad si spomenula napuhnutost, ja se tako stalno osjecam zadnjih par dana, jela nejela...
vise ne znam jel od hrane ili je to tako kad trbuh raste?!!
MarijaŠ ja sam zavjese bez obzira na vrijeme strpala danas u vesmasinu...kad mi dojde muz s posla onda ce ih vratit na prozore tako da se ja ne istezem... mislim si da ce se bez problema osusiti posto mora gorit u kaminu jer bi se inace smrznula danas...
Laura 21.08.2014 :-*
Ma i kod mene nije problem za zavjese u dnevnoj, isto ložimo, ali sam mislila i u spavaćoj skinuti, a kako volim spavati u hladnoj prostoriji, tamo ne ložimo... Pa ne znam kad bi mi se osušile... A u sušilicu ih ne volim stavljati, nakon sušenja ih ne bi opeglala... Ma, neću forsirati... Kad bude lijepo vrijeme, prat ću i dobro... Evo i kod nas kiša krenula...
beag, ja ne znam što je to, baš je grozan osjećaj... Ne znam kako da se rješim tog osjećaja... Možda i je to što trbuh raste... Baš mi onak neka bol.
Krešimir 19.08.2014. <3
Joj MarijaŠ, oprat ćeš ti još prozore nekoliko puta do trudnoće. Čekaj sam malo da prođe kiša. Ma zavjese su tanke, osušit će se bilo gdje. Kak vam se odjeća osuši kad ju sušite u kući? Ja imam "super" zavjese, moram ih prati ručno. To sam obavila pred Uskrs i ne pada mi napamet do kraja ljeta.
Eh, ja sam jučer umirala od bolova u trbuhu, negdje do 1h noćas dok nisam zaspala. Proljevi cijeli dan jučer, nešto prekjučer i ovih dana prije. Na kraju sam se uplašila da nije neka viroza i otišla ginekologu, nije bio moj već jedan drugi doktor, on me poslao na zarazni na infuziju, na zaraznom rekli da nema potrebe za infuzijom jer nisam dehidrirala, ali da predam uzorak stolice na obradu. Sad čekam stolicu, a sad baš neće jer sam prazna ko državna blagajna. Trbuh još boli, ali to nije bol tipa menstrualne već kao da sam ga istegnula sa svih strana, valda od juečrašnjeg napora.
Ej Bjap bas sam mislila danas na tebe,znaci jos ti se nije umirilo,evo meni se crjeva umirila ali zeludac nikako
imam osjecaj kao da mi je u ustima zeludac i kako cu se svaki sekund ispovracat
od kad sam se digla lezim jer ne mogu nista
osjecam se kao da me teretnjak pregazio
,jos slag na kraju herpes na usnici mi se pojavio
,a imam osjecaj da sam napuhana i kako cu da puknem od te napuhanosti
,drago mi je da si otisla doktoru i nadam se da ce sve bit ok
,
joj bjap...daj se cuvaj...ti imas problema od samog pocetka...moras biti oprezna.. nadam se da nije neki ozbiljniji problem...samo odmaraj.
Laura 21.08.2014 :-*
Ma nije ništ opasno, nadam se. Misilm da je neka viroza jer i susjedi su bolesni, ali nisam bila blizu njih. Voda nam je bila zagađena, i svi su je u kući pili odim mene i mm-a a nas dvoje zahvatilo.
Antonio, valda će se i kod tebe smiriti situacija. Izdrži još malo. Ja sam zadnji puta povraćala s 33 tjedna...nije da mi poslije nije bilo muka, ali valda je dosta bilo povraćanja. A herpes...što ćeš kad je imunitet slab u trudnoći.
Cure moje mene nema cijeli dan pa vidim da ste svašta nešto pisale.. bjap i antonio vama šaljem pozitivne vibracije da što prije prođu sve tegobe i da stanete na svoje nožice puneeee energije.. Ja sam danas cijeli dan u letu nisam stigla ni sjetiti se da mi je muka i da me nešto boli. Bili su mi ''svekrva i svekar'' i otac moga sina, dovezli su mi krevetić i madrac i ormarić za presvlačenje. i bilo mi je tako čudno gledati moga bivšega kako sastavlja sve te stvari za naše dijete a nije sa nama. I kao nekako sam bila super jaka, i kao uopće me se nije doticalo. Sve dok nije otišao.. Onda sam ostala sama u stanu sa namontiranim krevetićem, hrpom dječje robe, dekica i svih ostalih stvari za moga sina i tako jako sama. I mogla sam nazvati sto ljudi, a nekako se uopće ne mogu mrdnuti. Samo bi plakala a to si ne dozvoljavam
A možda da si otplačeš, izgalamiš, jel bi ti bilo lakše? Baš je grozna situacija to što kažeš, tu je a zapravo nije tu. Jel ti ikada rekao zašto je pobjegao?
Sortiraj odgovore
Najstariji