joj a ja pucam po savovima jer se uzasno bojim dali cu morati opet ici...nezz kak da uopce doktoru priopcim da prvi put nije uspjelo... hjoj..hjoj
Laura 21.08.2014 :-*
chocolate, meni je šećer bio kad sam vadila KKS dva puta 4,0 pa me opet radi predostržnosti poslala na OGTT... Valjda to malo ovisi i o njima samima.
Tina, naći će se već neko rješenje, samo polako.
Krešimir 19.08.2014. <3
A najvejrojatnije je onda od doktora do doktora, jer meni je moj rekao da s nalazi super i da nema potrebe za daljnjim pretragama.. Tako da sam se lijepo izvukla.. :)
ja jos uvijek nisam dobila uputnicu za OGTT, niti je dr. ista spominjao, iako mi je jos u cca.8.tj.rekao da cu ici s obzirom na tadasnji nalaz krvi ... sada sam u 20 tj.
beag mene ti je doktor poslao u 26 tjednu...tako da mislim da imas jos vremena...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam sad bila na pregledu 28 tj i doktorica je samo rekla kako su svi nalazi do sad bili dobri da nema potrebe za OGTT i to da da sam ja u zadnje dve trudnoce proglasena trudnicki dijabetes eto u ovoj trudnoci za sad sve super 4,3 ga imam svaki put.A ja mislim da me vise i nece slat jer cu vec bit 32 tj.Tina0208 htjela sam ti rec da ovdje kod nas trudnica koja ne moze to podnijet ustvari proba i nemoze nju se vise ne forsira na ponovan OGTT.
Drage trudnice, ne znam gdje bih ovo stavila, pa eto moze ovdje... Sretan vam majcin dan! Puseee
Drage trudnice, ne znam gdje bih ovo stavila, pa eto moze ovdje… Sretan vam majcin dan! Puseee
Hvala draga ProudMomy! I tebi neka je sretan Majčin dan, i svima ostalima ovdje!
Krešimir 19.08.2014. <3
Drage trudnice, ne znam gdje bih ovo stavila, pa eto moze ovdje… Sretan vam majcin dan! Puseee
Hvala ti punona cestitki i ja zelim takoder tebi i svim buducim i koje su vec mamice SRETAN VAM MAJCIN DAN.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
hvala ProudMomy!! i tebi je neka sretan i veseo!
a i drugim curkama isto
...a sto se OGTT-a tice...mene nije poslala do sad....sutra ulazim u 24. tjedan....ali mene moja salje na sve moguce pretrage predostroznosti radi, tako da sam ja i ocekivala da ce o poslati i na OGTT kad tad...;)
Tina0208, kao sto je vec netko rekao, pa nece te valjda forsirati na pretragu ako ju ne podnosis dobro...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji