Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    09. Svibanj 2014. 14:29

Chocolate i ja sam ga izbjegla i nadam se da me nece ni poslje zezati

chocolate
    09. Svibanj 2014. 15:23

antonio

Chocolate i ja sam ga izbjegla i nadam se da me nece ni poslje zezati

Iskreno se i ja nadam da ti neće biti potrebe za njim. Ja mislim da ga nemam potrebe raditi u ovih zadnjih mjesec dana.. :)

DarijaZ
    09. Svibanj 2014. 16:53

antonio, ja ti nemam pojma kak se on zove ugl, moj šogor ima nekog frenda/kolegu ortopeda kaj je iz Pule, a taj pak ima nekog kolegu ginekologa...a taman je taj ortoped iz Pule bio kod mog šogora kad sam ga ja nazvala sva izbezumljena, pa je onda on isao zvati tog svog frenda....ma, to su ti sve neke veze vezice....ja ti ne poznam ni tog ortopeda, a ni tog ginekologa.....al ako hoces, pitam šogora koji je taj

i curke, hvala na utjesnim rijecima, nekak sam si sva zbunjena....ova moja je digla takvu paniku oko toga,  a onda mi jos dva doktora poslije kazu da to nije nista ...al mislim si pozitivno, pa ce valjda tak i zavrsit na kraju!

antonio
    09. Svibanj 2014. 17:37

DarijaZ

antonio, ja ti nemam pojma kak se on zove ugl, moj šogor ima nekog frenda/kolegu ortopeda kaj je iz Pule, a taj pak ima nekog kolegu ginekologa…a taman je taj ortoped iz Pule bio kod mog šogora kad sam ga ja nazvala sva izbezumljena, pa je onda on isao zvati tog svog frenda….ma, to su ti sve neke veze vezice….ja ti ne poznam ni tog ortopeda, a ni tog ginekologa…..al ako hoces, pitam šogora koji je taj

i curke, hvala na utjesnim rijecima, nekak sam si sva zbunjena….ova moja je digla takvu paniku oko toga,  a onda mi jos dva doktora poslije kazu da to nije nista …al mislim si pozitivno, pa ce valjda tak i zavrsit na kraju!

Ma upravo tako samo ti nama budi vesela i misli pozitivno i sve ce bit u redu.

bjap
    09. Svibanj 2014. 18:50

DarijaZ, šaljem pozitivne vibre da sve bude ok...baš mi je žao da su digli toliku frku. Vole oni nas plašiti. Drži se 

DarijaZ
    09. Svibanj 2014. 20:13

hvala!!

Tina0208
    10. Svibanj 2014. 09:55

DarijaZ super da je sve proslo u redu i nadam se da ce se srceko popraviti samo od sebe da nemas dodatne komplikacije...drzim ti figice...
    Chocolate i antonio kako to vi mislite da ste izbjegle OGTT? zar vas doktori uopce nisu slali na tu pretragu??

antonio
    10. Svibanj 2014. 14:50

Tina0208

DarijaZ super da je sve proslo u redu i nadam se da ce se srceko popraviti samo od sebe da nemas dodatne komplikacije…drzim ti figice…
    Chocolate i antonio kako to vi mislite da ste izbjegle OGTT? zar vas doktori uopce nisu slali na tu pretragu??

Ne a dosad sam tri puta vadila kompletnu krvnu sliku pa posebno za secer i posebno za zeljezo i to mi je bilo sve ok i tako  da me nije slala na OGTT joj jos i bolje iskreno se nadam da me vise nece ni slat drugi put kad dodem na kontrolu cu bit u 32 tj.

chocolate
    10. Svibanj 2014. 15:47

Tina0208

DarijaZ super da je sve proslo u redu i nadam se da ce se srceko popraviti samo od sebe da nemas dodatne komplikacije…drzim ti figice…

Mene nisu slali, tri puta sam vadila KKS i to nataste, tako da mi je šećer bio nataste prvi put 3.8, drugi i treci 4.. Pa pretpostavljam da radi toga nije bilo potrebe za OGTT, a ja nisam ni pitala..

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI