Nije samo da so oticanje dolazi zbog slanije hrane, al svakako pomaze tome. Dolazi i zbog usporene cirkulacije, stajanja na nogama, puno sjedenja, zbog toplijeg vremena.. Skupi se tu svasta nesto. Ugl preporuča se piti sto vise tekućine, najbolje vode, i cesce tokom dana sjesti ili leci pa podignuti noge na poviseno..
Ja sam ga uzela u bio&bio trgovini, mislim da je bio nekih 10ak kn, i cak nije grub za popiti..
Znam da,da se i nakupi tu jos svega...ok.hvala ti,budem ga potrazila pa probam...
E potpuno si u pravu Bjap i ja tako kazem mom muzu oteliti kravu ili prasicu nije problem i nema gadenja ali samnom nece. ali moj samnom nece jer se boji preetesko mu je gledat da me boli ili da se patim jer kad mi je sta on samo place tako da sam i ja definitivno odustala ga nagovarati jer vidim da uzalud trosim rjeci kad sam se dvaput porodila sama bez njega mogu sama i treci put
. jake smo mi i bez njih
.
ja stvarno ne kuzim te muskarce... pa zar mu nebi bilo draze biti uz zenu i pruzati joj podrsku nego recimo negdje piti u birtiji... moj susjed je doma kosio travu dok mu je zena radala(sorry bjap).
ako ne zbog sebe,barem bi mogli bit pravi muskarci zbog nas... ionako on nema kaj radit medu nasim nogama i nista nece vidjeti...sta je onda tu tak jako tesko.... joooooj
Laura 21.08.2014 :-*
Tina0208 moj muz je za obadva puta plakao i cekao kuci nije se micao od telefona inace ne pije i nije za ici nigdje nazalost ubija se od posla po cjele dane, mada bi ja voljela da ide samnom,ali je toliko emotivan da je to za poludit,he he moja mama ga je jucer zafrkavala da ce sad dok bude cekao da se porodim da ce ocelavit do kraja,jer je obadva puta bila sa njim kod mene kuci dok sam ja radala.
Tina0208 nemaš se šta ispričavati. Moj sam kaže da mu se glupo napit a žena se pati, ali budemo vidjeli. I stvarno nema šta vidjeti međ nogama na porodu
Antonio, tak i moj kaže da šta će on tamo a mene boli i kao ne može mi pomoći, sto izgovora ali jedno je sigurno - ne može i gotovo. Više bih voljela da bude tamo kad mi daju bebu u naručje neg zbog nekakve podrške (to sad tako kažem jer nikad nisam rađala i nemam pojma koliko je podrška potrebna). I moj bi mogao očelaviti, već je davno počeo!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji