Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    05. Svibanj 2014. 12:34

E potpuno si u pravu Bjap i ja tako kazem mom muzu oteliti kravu ili prasicu nije problem i nema gadenja ali samnom nece. ali moj samnom nece jer se boji preetesko mu je gledat da me boli ili da se patim jer kad mi je sta on samo place tako da sam i ja definitivno odustala ga nagovarati jer vidim da uzalud trosim rjeci kad sam se dvaput porodila sama bez njega mogu sama i treci put. jake smo mi i bez njih.

Tina0208
    05. Svibanj 2014. 12:40

ja stvarno ne kuzim te muskarce... pa zar mu nebi bilo draze biti uz zenu i pruzati joj podrsku nego recimo negdje piti u birtiji... moj susjed je doma kosio travu dok mu je zena radala(sorry bjap).
    ako ne zbog sebe,barem bi mogli bit pravi muskarci zbog nas...    ionako on nema kaj radit medu nasim nogama i nista nece vidjeti...sta je onda tu tak jako tesko.... joooooj

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    05. Svibanj 2014. 12:48

Tina0208 moj muz je za obadva puta plakao i cekao kuci nije se micao od telefona inace ne pije i nije za ici nigdje nazalost ubija se od posla po cjele dane, mada bi ja voljela da ide samnom,ali je toliko emotivan da je to za poludit,he he moja mama ga je jucer zafrkavala da ce sad dok bude cekao da se porodim da ce ocelavit do kraja,jer je obadva puta bila sa njim kod mene kuci dok sam ja radala.

bjap
    05. Svibanj 2014. 13:00

Tina0208 nemaš se šta ispričavati. Moj sam kaže da mu se glupo napit a žena se pati, ali budemo vidjeli.  I stvarno nema šta vidjeti međ nogama na porodu 

Antonio, tak i moj kaže da šta će on tamo a mene boli i kao ne može mi pomoći, sto izgovora ali jedno je sigurno - ne može i gotovo. Više bih voljela da bude tamo kad mi daju bebu u naručje neg zbog nekakve podrške (to sad tako kažem jer nikad nisam rađala i nemam pojma koliko je podrška potrebna). I moj bi mogao očelaviti, već je davno počeo!! 

05. Svibanj 2014. 13:13

Uh sad tek vidim kak sam se raspisala, sorry! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    05. Svibanj 2014. 13:29

a sto sad...pravi dokaz da na svijetu ima pravo more ljudi,a svatko ima svoju narav i nitko nije isti... u svakom slucaju zelim vam objema da se predomisle da poslje nebi zalili... antonio tvoj mozda cak i nece i zao mi je zbog toga,ali bjap smatram da za tebe jos ima nade...  p.s. ja sam se ispricala jer sam spomenula kosilicu...hihihi

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    05. Svibanj 2014. 14:29

ProudMomy, i mi smo oboje bili protiv toga da on bude na porodu, a onda se ja počela predomišljati. On još nije. Sve sam ja to njemu objasnila, al ne ide. Često učini stvari koje želim ako ga ne forsiram, pa možda tako bude i sa ovim. 

Tina0208, uopće nisam primjetila da si spomenula kosilicu. Slažem si u glavi teoriju da ne mogu s tim živjeti, da trava mora rasti i da ju ljudi moraju kositi, i nadam se da ću se pomiriti s time i naviknuti se na to jer si ne smijem dopustiti da mi to smeta i da sam svaki dan u grču hoće li netko upaliti kosilicu, a dolazi ljeto i naravno da hoće, i palit će ju cijeli život netko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.