ajde bjap drzim fige da se on ipak predomisli...
kaj se gljivica tice ni ja stvarno nikad nisam imala problema s njima,ali kad sam ostala trudna sam ih imala i sad se nekak bojim da su se vratile jer osjecam neku nelagodu... vidjet cemo kaj bu doktor rekao...
Laura 21.08.2014 :-*
Bjap i ja držim fige da se predomisli i ipak ode s tobom. Bit će ti puno lakše ako ima netko s tobom.
Ja nisam htjela da moj muž ide samnom, i on je to odma prihvatio kao tako, međutim on se u vremenu predomislio i sad bi kao htio ići sa njim, al vidim na njemu da mu to nije baš ugodno, tako da na kraju samnom ide frendica i svi sretni i zadovoljni..
Bjap a zasto dragi tocno ne zeli ici? Oprosti ako si vec negdje napisala, ne da mi se sad traziti. :-)
Bjap a zasto dragi tocno ne zeli ici? Oprosti ako si vec negdje napisala, ne da mi se sad traziti. :-)
Kaže da on to ne može, gadi mu se, boji se da će se nešto zakomlicirati, znaš kad nije mogao samnom ni na ultrazvuk. Mislim da nije samo to, njemu to kao nije za prave muškarce...e onda sam mu rekla da zapravo je za prave muškarce i da je on jedna obična kukavica. Vidim da je dosta nesretan što ga forsiram tako da odustajem. Tečaj sam obavila, on je bio jednom i imamo potvrdu, pa ak se predomisli nek dođe...
Ne razumijem šta mu se ima gadit, živimo na selu, i jedno i drugo od malena pomažemo životinjama kad dobivaju mlade, znam da je glupo usporedit ali ak je gadljivo onda je jednako gadljivo...al eto, on ne može.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, kako stojite sa bolovima zbog rastezanja maternice? Jeste li ih imali i kako ste se borile protiv njih?
Drage moje, kako stojite sa bolovima zbog rastezanja maternice? Jeste li ih imali i kako ste se borile protiv njih?
Ja sam se borila tako da sam čekala da bol popusti sama od sebe. Srećom nije me često bolilo a kada bi zabolilo onda je trajalo vrlo kratko i popustilo bi brzo.
ja sam zbog njih u 9. tjednu trudnoce zavrsila na hitnoj, jer me toliko bolilo da se nisam mogla ustati...na kraju su mi rekli da mi je to od toga sto mi se maternica rasteze i da sta sam ja tako osjetljiva...?
uglavnom, od onda se vise nikada nisu ponovili tkavi bolovi, ali kada ih ima, cekam da prodje i sve super ...
A jel vam oticu ruke,ili noge??meni posebno noge,pogotovo ak sjedim duze ili radim nesto na mjestu,da stojim..
A jel vam oticu ruke,ili noge??meni posebno noge,pogotovo ak sjedim duze ili radim nesto na mjestu,da stojim..
Meni Bogu hvala jos nista ne otice, nadam se da ni nece, negdje sam cula da je za oticanje dobro piti caj od lista breze, jer on kao pospješuje istjecanje tekućine iz tijela, sad jel do njega ili nije ne znam.. Ne pijem ga svaki dan, nego ono tu i tamo kad se sjetim napravim šalicu i to je to.. Pa pokušaj, ne moze ti škoditi.
Mene ne bude trnci u rukama jer svakako lose spavam i često idem na wc, al je strasno neugodno, preko noci sada zna cak i zaboliti ponekad..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji