Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolate
    03. Svibanj 2014. 22:21

Mi imamo predrađaonu, i wc s tušem u njoj, lopte, svašta nešto i rađaona je nekih 100tinjak metara u produžetku hodnika..

Tina0208
    04. Svibanj 2014. 10:20

i mi imamo predradaonu,ali muz naravno ne smije unutra...kak bezveze...kad ga najvise trebas njega ne puste s tobom...
    bjap kaj pa je s tvojim dragim kaj nejde u radaonu???

chocolate
    04. Svibanj 2014. 10:23

Tina0208

i mi imamo predradaonu,ali muz naravno ne smije unutra…kak bezveze…kad ga najvise trebas njega ne puste s tobom…

Mislim da ni kod nas ne puštaju muža u predrađaonu, ali zato dok smo na nogama slobodno možemo šetati, čak i izaci u hodnik ispred rađaone gdje nam moze doci bilo tko..

bjap
    04. Svibanj 2014. 14:32

Tina0208

i mi imamo predradaonu,ali muz naravno ne smije unutra…kak bezveze…kad ga najvise trebas njega ne puste s tobom…

Ne znam. On to ne želi i ne može i čak se ismijava s tim. Ne mogu ga nikako nagovoriti pa odustajem. Kod nas su muževi cijelo vrijeme sa ženom osim ona 2h poslije, al puste doktori i babice i ta 2h ako šef odjela nije tamo.

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    04. Svibanj 2014. 10:31

pa ja mislim da mozemo i mi,ali nisam ziher...
    joooj ako mi u tom trenu nebudu nesto dali da bude po mojem vikat cu ko ris....

MarijaŠ
    04. Svibanj 2014. 11:24

Ja isto nemam strah od pucanja vodenjaka na javnom mjestu, ali vjerujem da mi ne bi bilo baš pretjerano ugodno... Valjda će to nakon što počnu trudovi, u bolnici.
    Nego, nešto se događa kod mene već nekih tjedan dana. Pojačan mi je malo iscjedak, kao onako pred mjesečnicu. Nije promjenio boju niti miris, ali ipak me malo zabrinjava. Ima li iskustava? I jučer me malo peckalo za vrijeme odnosa. Baš si jutros razmišljam, čitamo tu iskustva jedne od drugih, možda se malo i poistovjetimo... pa zato to sve  Neću negativno razmišljati o tome u svakom slučaju...

chocolate
    04. Svibanj 2014. 11:34

MarijaŠ

Ja isto nemam strah od pucanja vodenjaka na javnom mjestu, ali vjerujem da mi ne bi bilo baš pretjerano ugodno… Valjda će to nakon što počnu trudovi, u bolnici.
    Nego, nešto se događa kod mene već nekih tjedan dana. Pojačan mi je malo iscjedak, kao onako pred mjesečnicu. Nije promjenio boju niti miris, ali ipak me malo zabrinjava. Ima li iskustava? I jučer me malo peckalo za vrijeme odnosa. Baš si jutros razmišljam, čitamo tu iskustva jedne od drugih, možda se malo i poistovjetimo… pa zato to sve  Neću negativno razmišljati o tome u svakom slučaju…

Kažu da je u trudnoći normalan pojačan iscjedak. A jel te peckalo samo za vrijeme odnosa ili i inače? Jer ako je pojačan iscjedak, uz peckanje, neki osjećaj kao nelagode, onda je moguće da su gljivice..

beag
    05. Svibanj 2014. 07:12

MarijaŠ

Ja isto nemam strah od pucanja vodenjaka na javnom mjestu, ali vjerujem da mi ne bi bilo baš pretjerano ugodno… Valjda će to nakon što počnu trudovi, u bolnici.
    Nego, nešto se događa kod mene već nekih tjedan dana. Pojačan mi je malo iscjedak, kao onako pred mjesečnicu. Nije promjenio boju niti miris, ali ipak me malo zabrinjava. Ima li iskustava? I jučer me malo peckalo za vrijeme odnosa. Baš si jutros razmišljam, čitamo tu iskustva jedne od drugih, možda se malo i poistovjetimo… pa zato to sve  Neću negativno razmišljati o tome u svakom slučaju…

kad su gljivice u pitanju iscjedak je obicno gust i sirast...
    a obicni bijeli iscjedak moze biti zbog bakterija ili upale sluznice, rodnice i sl.

ja stalno imam bjelkasti iscjedak, nekad vise nekad manje.. zivcira, ali dr.se previse ne obazire..pa valjda nije strasno 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    04. Svibanj 2014. 11:40

joj nemojte vise spominjat te gljivice...brrrrrr 

chocolate
    04. Svibanj 2014. 11:46

Tina0208

joj nemojte vise spominjat te gljivice…brrrrrr 

Pa nisu valjda toliko strašne te gljivice? ja stvarno nisam nikad imala problema sa njima, osim ovo ada kada sam ih u trudnoći dobila s tim da nisam imala nikakvih simptoma niti sam znala da ih imam, al eto sreća pa sam napravila papa test. Mada mi je ginekolog rekao da nije ništa to opasno u trudnoći kao i da su trudnice podložne gljivicama..

MarijaŠ
    04. Svibanj 2014. 13:44

Ma jok, samo za vrijeme odnosa... Nikakva nelagoda, ništa. Samo malo peckanje, vrlo malo. A možda sam si i zabrijala, pored svih strahova . Morat ću to obavezno spomenuti liječnici... Nikad nisam imala problema sa gljivicama, ali sam čitala da se znaju pojavljivati u trudnoći...

chocolate
    04. Svibanj 2014. 14:03

MarijaŠ

Ma jok, samo za vrijeme odnosa… Nikakva nelagoda, ništa. Samo malo peckanje, vrlo malo. A možda sam si i zabrijala, pored svih strahova . Morat ću to obavezno spomenuti liječnici… Nikad nisam imala problema sa gljivicama, ali sam čitala da se znaju pojavljivati u trudnoći…

Spomeni joj pa nek te pogleda. Nisam ih ni ja imala evo do nedavno a ni tada nisam znala da ih imam, jer nisam imala nikakvih smetnji, nego su mi se pokazale na papa-testu..

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI