Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    04. Svibanj 2014. 10:31

pa ja mislim da mozemo i mi,ali nisam ziher...
    joooj ako mi u tom trenu nebudu nesto dali da bude po mojem vikat cu ko ris....

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    04. Svibanj 2014. 11:24

Ja isto nemam strah od pucanja vodenjaka na javnom mjestu, ali vjerujem da mi ne bi bilo baš pretjerano ugodno... Valjda će to nakon što počnu trudovi, u bolnici.
    Nego, nešto se događa kod mene već nekih tjedan dana. Pojačan mi je malo iscjedak, kao onako pred mjesečnicu. Nije promjenio boju niti miris, ali ipak me malo zabrinjava. Ima li iskustava? I jučer me malo peckalo za vrijeme odnosa. Baš si jutros razmišljam, čitamo tu iskustva jedne od drugih, možda se malo i poistovjetimo... pa zato to sve  Neću negativno razmišljati o tome u svakom slučaju...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    04. Svibanj 2014. 11:40

joj nemojte vise spominjat te gljivice...brrrrrr 

MarijaŠ
    04. Svibanj 2014. 13:44

Ma jok, samo za vrijeme odnosa... Nikakva nelagoda, ništa. Samo malo peckanje, vrlo malo. A možda sam si i zabrijala, pored svih strahova . Morat ću to obavezno spomenuti liječnici... Nikad nisam imala problema sa gljivicama, ali sam čitala da se znaju pojavljivati u trudnoći...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    04. Svibanj 2014. 19:58

ajde bjap drzim fige da se on ipak predomisli...

kaj se gljivica tice ni ja stvarno nikad nisam imala problema s njima,ali kad sam ostala trudna sam ih imala i sad se nekak bojim da su se vratile jer osjecam neku nelagodu... vidjet cemo kaj bu doktor rekao...

chocolate
    04. Svibanj 2014. 20:20

Bjap i ja držim fige da se predomisli i ipak ode s tobom. Bit će ti puno lakše ako ima netko s tobom. 
    Ja nisam htjela da moj muž ide samnom, i on je to odma prihvatio kao tako, međutim on se u vremenu predomislio i sad bi kao htio ići sa njim, al vidim na njemu da mu to nije baš ugodno, tako da na kraju samnom ide frendica i svi sretni i zadovoljni.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.