Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    05. Svibanj 2014. 14:33

tako je bjap...e i bas mi je neizmjerno drago sto nisi skuzila da sam ju spomenula...hehe...znaci vec sada ide na bolje....

Laura 21.08.2014 :-*

05. Svibanj 2014. 14:34

Drzim fige da se dragi ipak predomisli :-).
    A kaj se tice kosilice, budes ju zavoljela, kad rodis, pa kad skuzis da ti dijete zaspe u roku od pol minute, dok neko kosi dvoriste hahahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bjap
    05. Svibanj 2014. 14:37

Da da, i ja mislim da će tako biti jer vidim da dosta djece zaspi uz te zvukove.

Tina0208
    05. Svibanj 2014. 14:38

kakve je bjap srece s time...mozda ce joj kosilice budit dijete...hihihihi
    nedaj boze....

05. Svibanj 2014. 14:46

Tina ne copraj! :-)
    Moj je vani uredno padao u nesvijest dok bi netko kosio. Ali doma to nije radilo, mogla sam palit usisavac, fen, napu, kaj god i nista. Al vani cim je cuo kosilicu blackout!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

anakome
    05. Svibanj 2014. 14:47

Moj ce ici sa mnom. Ali mislim da ce dr. isto dobit upute u vidu onoga moj je sektor gore, vaš dole i ne moram znati sta se u vasem dogada   Inace nije gadljiv za nista, ali u ovom slucaju ne zeli gledat. Meni svejedno gdje ce gledati dok god je kraj mene. Davno sam mu rekla da bez njega ne idem, nismo jos ni planirali dijete nego se vise zezali oko toga kao decko i cura. Ja ne mogu zamisliti da sam sama. Da on ne želi ici i da mu se jako gadi onda bi vodila prijateljicu ili mamu. Al mi def puno vise znaci da je on tamo nego itko drugi.

Tina0208
    05. Svibanj 2014. 14:48

jooj daj boze i meni takvo dijete....premda bi bilo jos bolje da zaspi na zvuk traktora posto bas oni ovdje kod mene ne staju ni na tren....hehe

bjap
    05. Svibanj 2014. 14:53

Da Tina, postaješ zločesta.  Vald mi kosilice idu na živce jer su me dvaput probudile, još se ova naša gasi svakih 20 sek...

Anakome, lijepo da ste se dogovorili. Meni je mama rekla da će ići samnom ako on ne bude htio, ali ne bih ja htjela. Ljepše mi je da muž bude samnom, nekako mi je intimnije i ljepše, a i draže bi mi bilo da vičem na njeg neg na mamu ako mi dođe da poludim od muke. 

Tina0208
    05. Svibanj 2014. 15:00

logicno...ipak je on "kriv" za to...a ne mama.... ali svakako podrzavam i mamu na porodu.

MarijaŠ
    05. Svibanj 2014. 16:25

Daj Bože da se svi mužići koji se predomišljaju ili ne žele ići, ipak odluče da ipak idu.  Držim fige svima!
    Nego, jel imate čudne snove? Meni su unazad tjedan - dva krenuli takvi snovi, da se nekad sama sebi smijem ujutro. Nekad sanjam bebu, pa mi je to logično, ali mi je smiješno što uvijek sanjam kako imam curicu, a prognoziraju nam liječnici dečka.  A najsmješnije mi je što često sanjam posao, školu, direktora, kolege s posla, rješavam neke radne zadatke i tako. A baš me posao ne opterećuje u zadnje vrijeme, škola i faks su gotovi odavno. I to su tako uvijek neke lude more, ono, uvijek neki problemi, ili toliko smiješne i nepovezane situacije. Čitala sam da se u trudnoći mogu događati vrlo neobični i živopisni snovi, ali ovo što mi se događa mi je u najmanju ruku - zanimljivo. 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.