e pa bas to! ja znam da je to normalno, i da me hormoni šusaju, ali ne svidja mi se to....iako, jesam razdrazljivija i osjetljivija nego inace, i svasta nesto...ali nemrem si pomoc!!
i onda me jos R raspiga time kak sam stalno zivcana i ljuta, umjesto da uzivam....mah, blah....proc ce me...
nadam se da vama nije tako, mene ove promjene raspolozenja i briga bas umaraju!
huhh, promjene raspolozenja, blaaah! i meni se to dogada. al najvise me trenutno muci umor. ako slucajno moram nesto obavljati u gradu, vratim se krepana, kao da sam kopala cijeli dan i onda sam za nista. isto tako nakon sat, dva kuhanja, ravno u krevet...
bas me to zivcira! sama sam sebi dosadna! danas popodne me sastavilo i zaspala sam, a onda sam se probudila s glavoboljom.. da bolje ne moze. uzas!
nego, pricali smo nedavno o putovanju u trudnoci.. meni je za sad ok putovanje autom, no imamo neke planove u 6.mj. kada cu biti i u 6.mj.trudnoce... a putovali bi avionom, nista predugo, sat voznje..
pa me zanima, ima li netko iskustva s letom u trudnoci?
citala sam da se moze do 28.tjedna, a kasnije uz lijecnicku potvrdu i to samo do 34.tj. no ja bih radije cula neka iskustva!
huhh, promjene raspolozenja, blaaah! i meni se to dogada. al najvise me trenutno muci umor. ako slucajno moram nesto obavljati u gradu, vratim se krepana, kao da sam kopala cijeli dan i onda sam za nista. isto tako nakon sat, dva kuhanja, ravno u krevet…
bas me to zivcira! sama sam sebi dosadna! danas popodne me sastavilo i zaspala sam, a onda sam se probudila s glavoboljom.. da bolje ne moze. uzas!
nego, pricali smo nedavno o putovanju u trudnoci.. meni je za sad ok putovanje autom, no imamo neke planove u 6.mj. kada cu biti i u 6.mj.trudnoce… a putovali bi avionom, nista predugo, sat voznje..
pa me zanima, ima li netko iskustva s letom u trudnoci?
citala sam da se moze do 28.tjedna, a kasnije uz lijecnicku potvrdu i to samo do 34.tj. no ja bih radije cula neka iskustva!
Nisam letjela u trudnoci, ali prijateljica je nedavno letjela k muzu u Dusseldorf, 20 tt je bila. Letjet ce natrag za Hrvatsku tocno prije 28. tjedna, ma da joj ginekologica nije bas bila odusevljena kad joj je rekla. Jedino na sto moras paziti je da neke avio kuce imaju i svoja pravila glede trudnica pa svakako provjeri prije nego kupis kartu.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
da, tog se i ja bojim, ne vjerujem da ce mi dr.dozvoliti, pogotovo jer sam na mirovanju, komplikacije u trudnoci... a i sama se nekako ne usudim.. iako si mislim koja je razlika od voznje autom... :(
da, tog se i ja bojim, ne vjerujem da ce mi dr.dozvoliti, pogotovo jer sam na mirovanju, komplikacije u trudnoci… a i sama se nekako ne usudim.. iako si mislim koja je razlika od voznje autom… :(
I ova curka ima visokorizicnu trudnocu (potpomognuta je bila u pitanju), ali ona kaze da se osjeca dobro. Inace vodi trudnocu kod privatnika i privatnik joj je rekao da moze tada letjeti, socijalna ginekologica nije bila odusevljena. Koliko bi tjedana bila trudna tada kada planirate ici?

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Beag moj savjet ti je da ako bas ne moras...bolje nemoj...nemam iskustva s tim ni ne poznajem nikoga da je bio u tvojoj situaciji al zasigurno letjeti avionom nije isto kao i putovati autom..
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji