huhh, promjene raspolozenja, blaaah! i meni se to dogada. al najvise me trenutno muci umor. ako slucajno moram nesto obavljati u gradu, vratim se krepana, kao da sam kopala cijeli dan i onda sam za nista. isto tako nakon sat, dva kuhanja, ravno u krevet...
bas me to zivcira! sama sam sebi dosadna! danas popodne me sastavilo i zaspala sam, a onda sam se probudila s glavoboljom.. da bolje ne moze. uzas!
nego, pricali smo nedavno o putovanju u trudnoci.. meni je za sad ok putovanje autom, no imamo neke planove u 6.mj. kada cu biti i u 6.mj.trudnoce... a putovali bi avionom, nista predugo, sat voznje..
pa me zanima, ima li netko iskustva s letom u trudnoci?
citala sam da se moze do 28.tjedna, a kasnije uz lijecnicku potvrdu i to samo do 34.tj. no ja bih radije cula neka iskustva!
da, tog se i ja bojim, ne vjerujem da ce mi dr.dozvoliti, pogotovo jer sam na mirovanju, komplikacije u trudnoci... a i sama se nekako ne usudim.. iako si mislim koja je razlika od voznje autom... :(
Beag moj savjet ti je da ako bas ne moras...bolje nemoj...nemam iskustva s tim ni ne poznajem nikoga da je bio u tvojoj situaciji al zasigurno letjeti avionom nije isto kao i putovati autom..
Laura 21.08.2014 :-*
trenutno imam bolove u donjem dijelu leda, je li se netko susretao s time?
ne mogu dugo hodati, sjediti, stajati, nakon pola h, sat pocnu me bolit noge i leda...
a da ne govorim nakon 2 sata hodanja i stajanja, od jucer ne mogu doci k sebi..
kad sam dr,rekla da me to tako boli dao mi je normabel, za opustanje misica.. ali nekako sam skepticna prema njemu i nisam jos popila ni jedan... :(
moram priznati da me malo strah tih bolova, ne znam ni sama jel to normalno ili nije.. jer ja se osjecam koma!!!
Ja imam bolove u donjem dijelu trbuha,dosta jake. Ginekologica kaze da imam jako spustenu maternicu i da moram mirovati..a nije mi nista preporucila za ublazavanje bolova,pa ako netko ima slicne tegobe...please help..m
Sortiraj odgovore
Najstariji