Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    25. Travanj 2014. 09:00

Ajmeeee!!! Negdje se moram ispucat. Ubijaju me ove reklame što iskaču po Klokanici. Jedna lijevo, dvije na dnu prozora i još kad god nešt kliknem otvore mi se dva nova prozora. Jednom sam to riješila sa ABP zakrpom za Chrome, ali više mi ne da. Ili neće bit reklama ili teksta na Klokanici i na njenom forumu. Više ne znam šta da radim!!!!!!!!!!!!!!!!

treća sreća
    25. Travanj 2014. 09:40

treća bebica mi je u pupeši,guramo u hodu,kćer 6.5 i sin 4.5 nedaju da se kili skupe jer trčanje za njima to priječi,mučnine i to večernje nemam pojma kako sam preživjela srušila bi se u krevet već u 8 a ako je prije bilo i povračanja tad nisam ni govorit mogla,samo spavat od nevolje,čučala gastale,umor 10puta veći plus anemija čitaj piti željezo fuuj,vukla bi se kao duh,no bebica je dobro jako živahna i nadam se zdrava.Sada smo 16tjedana mučnine i umor polako išćezavaju,svako koji dan je rigoleto,jer i prije sam imala gastritis i gerb tako da se zapravo dobro i držim,i jede mi se hrana koju prije ni pogledati a kamoli provariti nisam mogla,što čini drugo stanje.Bolove u kralježnici rješavam redovitim posjetima svom fizioterapeutu koji riješi napetost i eventualno koji uklješteni mišič,dogodi se te redovnim vježbama za jačanje muskulature,eh ima li još što....Sad čekamo prve udarce,rastemo,i guramo dalje iz dana u dan

DarijaZ
    25. Travanj 2014. 13:25

eto cure moje, ja sam jucer imala šizu...cijeli dan sam se suzdrzala da se ne rasplacem jer sam hodala po gradu, pa mi se oci zasuze dok se vozim u trmvaju...i onda dodjem kod sestre i on me pita"kaj ti je" a ja iste sekunde pocnem plakati! jucer sam se posvdjala sa svime i svacime, osjecam se bas jadno i samo...a i R se pokazao kao pravi glupan! sad mi je ok, jer sam sama doma, al mislim da ce me opet siza uhvatit kad se on vrati doma...neda mi se biti "u svadji" , a s druge strane tak me zvicira ...

Tina0208
    25. Travanj 2014. 13:32

joj draga...bas mi je zao...nadam se da cete se pomiriti...nije ti bas dobro da se sad tako trudna uznemiravas...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    25. Travanj 2014. 15:15

e pa bas to! ja znam da je to normalno, i da me hormoni šusaju, ali ne svidja mi se to....iako, jesam razdrazljivija i osjetljivija nego inace,  i svasta nesto...ali nemrem si pomoc!!
    i onda me jos R raspiga time kak sam stalno zivcana i ljuta, umjesto da uzivam....mah, blah....proc ce me...
    nadam se da vama nije tako, mene ove promjene raspolozenja i briga bas umaraju!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.