Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    29. Ožujak 2014. 15:22

Oooo, da, bude takvih situacija. Ja sam prošli vikend vikala na sve, svakom bih nešta odgovorila, jadni ljudi ni krivi ni dužni.Jučer popodne i jutros sam samo plakala, ali hvala Bogu prošlo me..ali ne znači da za 10 min neću opet cmizdrit i pi.dit 

MarijaŠ
    30. Ožujak 2014. 10:39

Mene isto prže neka raspoloženja... Stvarno sam moody. U jednom trenutku je sve ružičasto, sjajno, sunčano a u drugom trenutku se upalim na jednu riječ. Srećom pa imam izvježbanu toleranciju i svjesna sam zašto mi se to događa pa se na vrijeme zakočim. Iako ni to ne uspije svaki put, pa mi se u glavi rađaju svađe i scenariji ravni onima iz meksičkih sapunica. 

Krešimir 19.08.2014. <3

chocolate
    30. Ožujak 2014. 10:41

Već sam mislila da sam jedina koja ima promjene raspoloženja i to iznenadne.. Nekad imam osjećaj da sam u najgorem mogućem PMS-u, budem takva da sama sebe nerviram. Sreća sad je lijepo vrijeme, sunce, šetnje pa sam malo kao došla sebi.. Do kada? vidjet ćemo.. 

antonio
    30. Ožujak 2014. 12:17

Uh ta raspolozenja ja sam zakljucila da mi je najbolje da sutim jer tad se sa nikim ne posvadam vec mi je zao sviju radi moje histerije,imam uzasan problem sa cicama uzasno me svrbe i rastu mi kao lude do kraja cu bit kao kravica od jadne trojcice vec sam na sestici prosli mj sam mislila da ce stat rast ali opet je nastavilo jucer sam se toliko izgrebala do krvi ,uzalud i mazanje i sve.Imate li vi tih problema.Bajp koliko novih trudnica nam se pridruzilo to je jako ljepo i zelim im svima dobrodoslicu,na zadnjem pregledu sad kad sam bila mi je rekla sestra koja radi kod moje ginekologice je rekla da za drugi pregled ima jako puno novih trudnica tako da me sad narucila popodne.Beag gdje si nam ti kako si jeli kod tebe situacija sta bolja.

bjap
    30. Ožujak 2014. 20:31

DA puuuno trudnica!! I ja sam se iznenadila kad sam neki dan bila kod ginekologa, od nas 15 u čekaonici ako možda 2 nisu bile trudne  S cicama nemam problema, malo sam zasvrbi kad skinem grudnjak jer je lagano tijesan. Moje kao da ne rastu više. tu i tamo me trbuh svrbi, a ispucao je u tisuće tankih okomitih strija. Ma neću se žaliti, sve za moju bebicu. 
    BEag nam nema, bit će da je s mužićem prek vikenda.  Nadam se da se povraćanje nije pojačalo?

Igorovabebica
    30. Ožujak 2014. 22:03

Drage trudnice, ja sam tek friško trudna, ali vam mogu reći da su mi grudi jako narasle za tako kratko vrijeme, pitam se kakve će biti do kraja! Sada sam puna četvorka, a trudna sam tek dva tjedna... Mažem se s maslinovim uljem i nadam se da se neću iščešati poput vas! Jednom sam povratila, u petak, ali su mi po licu od siline povraćanja popucali kapilari, ali polako prolaze... zasada je sve u redu, ali na miris ribe mi se okreće želudac... želim vam što manje trudničkih tegoba... 

bjap
    30. Ožujak 2014. 22:41

Igorovabebica, dobro nam došla!!!  Mala smo družina, nekad kukamo, nekad se smijemo ali sve zajedno planiramo...uglavnom, sve imamo manje više iste tegobe. Mučnine su po meni najgore, za sada...ne želim te razičarati, ali jš puno toga bi ti moglo smrdit , ali isplati se! 

venera
    30. Ožujak 2014. 23:21

Žgaravica definitivno gora od mučnina, bar u mom slučaju. Ne smijem se odvojiti od sode. Čitala sam da nestaje u zadnjem tromjesečju, ali meni je sve gore.  Od sokova ne smijem ništa, samo vodu pijem, a za hranu da ne pričam. Uz to u zadnje vrijeme sam živčana toliko da bi grizla ljude oko sebe.  Ali izdržati ćemo još malo.

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

chocolate
    30. Ožujak 2014. 23:30

Žgaravicu nemam, nadam se da je neću ni imati, al teško da mi išta može biti gore od mučnina, bar je meni tako bilo.. A meni su svi rekli da je žgaravica najgora u trećem tromjesečju, pogotovo kad uđeš u deveti mjesec..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.