Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    28. Ožujak 2014. 13:55

Ajde, ajde, proći će uskoro!! ja se onda ne mogu žalit.  A koje to vitamine piješ da ti toliko fale? Ja uzimam samo Prenatal, s tim da često preskočim. Moram priznat, bez voća sam u kući već tjedan dana  A kakav ti je tlak? Bio je malo nizak na kontroli? Možd ti je i od toga?

antonio
    28. Ožujak 2014. 14:08

Da tlak mi je i dalje jako nizak posto imam starce kuci od muza oni su visokotlakasi pa im mjerim svaki dan tlak pa tako i sebi i bude uzas 70 sa50,pijem prenatal od centravita i mogu ti rec da su mene drzale sve do sad,sinoc za veceru sam si porezala 1 jabuku 2 kivija i jednu narancu tako si napravim i u 11 ujutro, ja jedem puno voca ali ja padam na nos ,muz me zove svakih 10 min i to me izluduje izgleda mi hormoni poceli da luduju a moja mala bebica skoro je preko dana i ne osjetim tek navecer kad legnem spavat onda se ona pocne javljat kao da zna da nisam dobro.

beag
    28. Ožujak 2014. 16:46

tlak ti je stvarno nizak! jedi malo slaniju hranu, slane stapice i sl. 

ja nemam ideja sto jesti, jucer kuhani krumpir, danas riza... gladna sam!!!

bjap
    28. Ožujak 2014. 18:28

Bit ćeš još neko virijeme gladna, znam da nisam nimalo utješna ali što ću . Probaj tjesteninu sa vrhnjem, ili palentu s vrhnjem...meni se to zgadilo davno i sad ne bih mogla to jesti, ali možeš probat. Jednom sam si kuhala torteline sa sirom i zalila vrhnjem za kuhanje, ajme kad nisam umrla od povraćanja, valda je to bilo rpeteško za želudac, premasno i preumjetno 

antonio
    28. Ožujak 2014. 19:45

Ja sam taj period bila na pasti i mljeku vrhnje mi je radilo isto mucninu,jela bi svaki dan burek sa sirom a poslje crkavam od zeludca.Joj jedva cekam da se normalno najedem i da jedem bez straha ali ajde jos tri i pol mjeseca.

bjap
    28. Ožujak 2014. 23:43

Evo i meni je muka, u biti boli me želudac ko da sam se kamenja najela  Dosta mi je više. Lažu kad kažu da su mučnine samo jutarnje i da prođu u prva 3 mjeseca.  I ja ću više poludit!!!!!!

E, ne znam jel normalan ubrzani rad srca? Nekad kao da osjetim preskakanje i onda ubrza. 

antonio
    29. Ožujak 2014. 05:50

E taj problem imam ja kad se najedem pocne lupat kao da ce iskocit i tako kad legnem ili napravim par koraka sam ti rekla da se osjecam kao starica od 100 god ocaj.Bajp jos dva i pol mj i gotovo je sve kad si toliko izgurala ces jos i to malo ja se tako tjesim.

bjap
    29. Ožujak 2014. 09:05

Da, ali sve mi sporije vrijeme prolazi!!!  Ne mogu ni zamislit kak će mi biti zadnji mjesec. Dosta mi je više tih mučnina i smradova i mirisa, operem ruke prije jela a one smrde po sapunu, više ne znam koliko sam sapuna promjenila... Najbolje neki dan nešt sam kupovala u jednoj trgovini a trgovac će meni: "Možda ste zainteresirani, imamo fine male mirisne sapune u obliku zvjezdice!"  Pa di me nađe... 

anakome
    29. Ožujak 2014. 10:36

Vidim da vas ima još kojima su se mučnine pojačale, a ne smanjile s vremenom. Ja sam 13+3 i nekako sam očekivala da će prestati mučnine uskoro, a zadnjih par dana ajme i kuku, gore nego prije. Nisam nikako povraćala, al gotovo nista od hrane ne podnosim. Imam 5 namirnica koje mogu stavit u usta i bude mi nakon 20min muka, ali eto bar ih mogu pojest. Ostalo ne mogu ni primirisat. I uzela sam vitamine jer me strah za bebu koliko malo jedem, a to malo što jedem nije nešto zdravo nego ili štapići, ili dvopek, sve nešto bezveze. Jabuka je jedino što valja, a da mogu podnjeti da pojedem. Uzela sam za danas rotkvice pa ću ih pomiješat s kuhanim krumpirom da vidim hoću moć u usta stavit. Užas jedan. Stalno sam loše volje radi mučnine.

bjap
    29. Ožujak 2014. 11:45

A kak nećeš biti...ja sam u tom periodu kad me najviše hvatalo bila nepodnošljiva, nervozna, poludiš od toga. Ni žgaravica, ni bolovi u leđima, ni učestalo mokrenje, ništa od drugih tegobica mi nije strašno kao što su bile mučnine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI