Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    28. Ožujak 2014. 18:28

Bit ćeš još neko virijeme gladna, znam da nisam nimalo utješna ali što ću . Probaj tjesteninu sa vrhnjem, ili palentu s vrhnjem...meni se to zgadilo davno i sad ne bih mogla to jesti, ali možeš probat. Jednom sam si kuhala torteline sa sirom i zalila vrhnjem za kuhanje, ajme kad nisam umrla od povraćanja, valda je to bilo rpeteško za želudac, premasno i preumjetno 

antonio
    28. Ožujak 2014. 19:45

Ja sam taj period bila na pasti i mljeku vrhnje mi je radilo isto mucninu,jela bi svaki dan burek sa sirom a poslje crkavam od zeludca.Joj jedva cekam da se normalno najedem i da jedem bez straha ali ajde jos tri i pol mjeseca.

bjap
    28. Ožujak 2014. 23:43

Evo i meni je muka, u biti boli me želudac ko da sam se kamenja najela  Dosta mi je više. Lažu kad kažu da su mučnine samo jutarnje i da prođu u prva 3 mjeseca.  I ja ću više poludit!!!!!!

E, ne znam jel normalan ubrzani rad srca? Nekad kao da osjetim preskakanje i onda ubrza. 

antonio
    29. Ožujak 2014. 05:50

E taj problem imam ja kad se najedem pocne lupat kao da ce iskocit i tako kad legnem ili napravim par koraka sam ti rekla da se osjecam kao starica od 100 god ocaj.Bajp jos dva i pol mj i gotovo je sve kad si toliko izgurala ces jos i to malo ja se tako tjesim.

bjap
    29. Ožujak 2014. 09:05

Da, ali sve mi sporije vrijeme prolazi!!!  Ne mogu ni zamislit kak će mi biti zadnji mjesec. Dosta mi je više tih mučnina i smradova i mirisa, operem ruke prije jela a one smrde po sapunu, više ne znam koliko sam sapuna promjenila... Najbolje neki dan nešt sam kupovala u jednoj trgovini a trgovac će meni: "Možda ste zainteresirani, imamo fine male mirisne sapune u obliku zvjezdice!"  Pa di me nađe... 

anakome
    29. Ožujak 2014. 10:36

Vidim da vas ima još kojima su se mučnine pojačale, a ne smanjile s vremenom. Ja sam 13+3 i nekako sam očekivala da će prestati mučnine uskoro, a zadnjih par dana ajme i kuku, gore nego prije. Nisam nikako povraćala, al gotovo nista od hrane ne podnosim. Imam 5 namirnica koje mogu stavit u usta i bude mi nakon 20min muka, ali eto bar ih mogu pojest. Ostalo ne mogu ni primirisat. I uzela sam vitamine jer me strah za bebu koliko malo jedem, a to malo što jedem nije nešto zdravo nego ili štapići, ili dvopek, sve nešto bezveze. Jabuka je jedino što valja, a da mogu podnjeti da pojedem. Uzela sam za danas rotkvice pa ću ih pomiješat s kuhanim krumpirom da vidim hoću moć u usta stavit. Užas jedan. Stalno sam loše volje radi mučnine.

bjap
    29. Ožujak 2014. 11:45

A kak nećeš biti...ja sam u tom periodu kad me najviše hvatalo bila nepodnošljiva, nervozna, poludiš od toga. Ni žgaravica, ni bolovi u leđima, ni učestalo mokrenje, ništa od drugih tegobica mi nije strašno kao što su bile mučnine.

antonio
    29. Ožujak 2014. 12:57

A moja Bajp da vrjeme slabo prolazi nikako barem meni tako sve sto vise tegoba imam meni vrjeme sve slabije prolazi evo ja danas uzas trbuh me boli dole me sve nesto muci danas mi jos veca muka od hrane danas cu opet bit na pasti i mljeku ako uspijem stavit u usta.

bjap
    29. Ožujak 2014. 13:31

Ajme grozno...meni isto bilo malo muka ali srećom prošlo. Ja imam graha od prekjučer, nisam ga mogla smislit do trudnoće. Ja sam danas sva razdražljiva, malo plačem malo se smijem, Bože me oslobodi. Počela sam malo spremati po kući, nisam 10-ak dana kako me ono trbuh bio bolio.

antonio
    29. Ožujak 2014. 14:14

Evo a od mene danas nikakve koristi sav moj posao sto sam napravila uspavala sam malog i stavila rucak kuhat krumpir i grasak sa mesom sve skupa sam stavila kuhat i evo ja lezim na jednom kaucu a mali na drugom i eto kad muz dode neka nastavi raditi jer ja ne mogu,a raspolozenje mi je zivi ocaj ljuta sam i bijesna uh samu sebe ne podnosim tako da mi je najbolje da sutim i da sam daleko od sviju jucer mi je sve zivo smetalo ma mozes zamislit da mi je smetalo da je svekrva upalila muzilicu za pomust jednu kravu a ni ta krava nema nego 4 litre mljeka uh boze pomozi sta mi sve smeta,izvikala sam se na sviju kao neka histericna luda brizan moj muz samnom kako nisam spavala po obicaju nisam dala ni njemu da spava cjelu noc sam mu brojala za nesto brizan otisao je na posao sav nikakav bilo mi ga je zao ali ja sam uzas tako da danas sam rekla samo sutjet .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.