Ajme pa stvarno vam je zafrkano s tim pregledima.. Ja bi poludila da moram svako malo ici u doktora što zbog uzv-a, što zbog pregleda, nalaza..
Nadam se da hoće, al evo prošla su već 4 tjedna i još uvijek ništa.. Dok nisam bila trudna uvijek sam govorila kad budem rađala da ću tražiti carski, al sad kad sam trudna taj carski mi nije ni na kraj pameti, nekako sam se amo reći psihički pripremila za prirodan porod, i sad me zbog zadka strah da cu možda ipak biti potreban carski.. Ma izludit ću više, iskreno jedva čekam da uđem u deveti mjesec pa onda da rodim pa da imam skroz druge muke i brige..
Oooo, znam!! :)) A čuj, bit će kako bude moralo, ja isto ne bih na carski ako je ikako moguće. Valda će se mala opametit, ima još 2 mj fore :)
Znam, nadam se da hoće. ne znam kako tebi, ali meni se čini da će mi ova dva mjeseca proletiti u sekundi..
Evo mene cure moje ja opet ludujem pa Boze moj do kad cu ovako,ej cure moja bebica mi je od jucer pocela davati jace udarce tako da sad one dve kapi vise ne stignem do vc izmokrit nego kako me lupi pobjegnu mi i ja se popisam uf
,uf cure ja se nadam izbjeci bolnicu tako da cu od danas pa do petka drzat djetu a za zeljezo to cu je namuljat da mi da sirup da ne idem u bolnicu na infuziju
,dobro kazes Bajp kamo bi sa djecom veci je u skoli sad ima non stop ispite puno zadace a manji je jako vezan za mene nece nikome,muz radi po cjele dane,a moja djeca nisu bila odvojena od mene jos ih nitko drugi nije cuvao osim mene vrtica i skole ali i da zaglavim rekla sam da se necu sikirati jer onda dode jos sto bolesti
,Chocolate moji su obadva bili na zadak do 38 tj i onda su se okrenuli i mogu ti rec posto nisko nosis znat ces kad se okrene tako je meni bilo
.
ej curke, eto mene dva tjedna pred termin, a noge mi ko dve bacve, zglobova ni ne vidis kolko su naotekle, strašno..
Uh, jadna ti, to valda sve snađe. Nadam se da će u 6.mj biti dovoljno toplo da mogu japanke nosit kad mi noge nateknu. Drži se, još malo i gotovo! Onda nove brige
Antonio, žao mi je zbog mjehura, možda da probaš s Kegelovim vježbama (koje bih i sama mogla radit al mi se ne da ). Ma tako je, enk ti daju nešto oralno za željezo, reci da ne možeš u bolnicu i točka.
Bjap, Antonio, nadam se da ce nas bar zaobići oteknute noge pred sam kraj, pored mučnina i svega ostalog mislim da bi nam to bio bas šećer na kraju. Cula sam da je za te otekline dobro piti caj od breze, ja cu ga svakako ubrzo negdje nabaviti pa nek jos malo zatopli i pocet cu ga piti. Ne znam kakvog je okusa, al škoditi mislim da ne moze. A Antonio, ako budes morala primati željezo i.v. postoji li mogućnost da jednom dnevno npr ujutro podjes u bolnicu, primis željezo i onda doma, sutra opet tako i sve dok je potrebno.. Kod nas bar tako rade..
Chocolate neznam vidjet cu kod nas zadrzavaju kad si sa vece kilometraze tako da neznam vidjet cu panika me lovi ali budem vidjela sta cu,joj nedaj Boze pored tolikih muka jos da nas snade otecenost pa to bi bio slag na kraju.
Antonio papaj puno cikle i zelenjave sto sadrzi zeljezo :D joj nedo bog da naoteknete, al sam citala sto je toplije vani trudnice vise naoteknu, i mogu rec da je to istina, bar za mene, bilo je sve super sve dok nije lijepo vrijeme pocelo
Sortiraj odgovore
Najstariji