A moja Bajp neznam sta bi ti rekla osim da ne jedes nista peceno i nemoj kecap probaj veceras nesto jako lagano i samo vodu,ma ja vjerujem da nemas secer,ma ce ic i muz sa tobom nemoj ici sama,meni ako ovaj put bude dobra krvna slika secera necu morat ic radit taj OGTT,strah me radi zeljeza jer sam inace anemicna i bez trudnoce bojim se da necu morat ic na primanje zeljeza u Pulu putem infuzije.
Bjap, nosim curicu, i idem sutra na pregled tako da jedva čekam da je vidim i da vidim jel se bar okrenula kako treba, do sada je bila na zadak.. Izgubila sam nadu da će mi se malo podignuti, još uvijek imam osjećaj da mi sjedi na svemu i svačemu i antonio što i sama kažeš nakon 5 minuta hoda imam takve bolove i zatezanja u donjem dijelu trbuha da se nekad znam prepasti jeli sve u redu.. Mada svi kad me vide tvrde da je muško, tako da ne znam baš šta bi ti rekla za bapske priče..Jedino što sam za sada čula a da mi se poklapa sa spolom je meso, kažu da ako ne jedeš meso da je curica. Ja inače obožavam meso, l odkako sam trudna nikako mi ne ide ni ne jedem ga, nije da mi se gadi nije da mi smrdi nego mi jednostavno ne ide, kad ga jedem imam osjećaj kao da jedem nešto pokvareno, odma mi se želudac buni, tako da više ni ne pokušavam.
A mislim da ti vcrs možeš jesti sve, najbolje nesto lagano pogotovo jer nisi danas povraćala (ako sam dobro pročitala), pokušaj skuhat rižu s malo vegete i prelij sa kiselim vrhnjem.. Mene je to spašavalo..
Eh, jesam povraćala, ali nakon ručka...malo malo nešto gricnem, samo da prevarim glad. Sada mi bila mama i donela kolača iz slastičarne, ne znaš koji ljepši od kojega . Muka mi cijeli dan, al dobro. Više me nije strah da se sutra ispovraćam zbog glukoze ili da se rušim, samo ne bih htjela da mi pokaže šećer jer onda šalju u bolnicu 2-3 dana na njihovu dijetu i ono bockanje svaka 3-4h. Nije da imam obaveza kod kuće, ali stvarno ne bih u odvratnu smrdljivu bolnicu ak ne moram.
Chocolate, mojoj frendici se 2 tjedna pred porod mali okrenuo sa zadka na glavicu, mislim da će se oni u još puno puta okretati, imaju još vremena do termina. Čuj, ja nosim dečka ali prva 4 mjeseca meso nisam mogla ni zamisliti. Isto tako ni čokoladu, od nje sam povraćala. Sad mogu sve. Uglavnom, kao ak ti se jede slatko cura je, kiselo - dečko je. Meni se jelo kiselo. E onda, uvijek sam slušala da su mučnine izraženije kod curica, a sad slušam da su kod dečki. Onda, da kod cura više rastu sise jer ak nosiš dečka dio hormona otpadne na stvraranje testisa ili tako nešto...uglavnom se kod mene puno tog svodilo na curicu i baš sam joj se nadala, sise krenule rast, pa usporile. Danas su mi tete u trgovini rekle da po licu vide da nosim dečka...hahaha, meni lice čisto afrendici bilo puno bubuljica isto nosila dečka. Nigdje veze.
Ma mislim da to stvarno nema pravila, nitko od nas nije isti.. Ja inače obožavam slatko i bez slatkog mi ni jedan dan nije prolazio, al otkako sam trudna apsolutno ništa slatko ne jedem, ne znam jesam li u ovih 7 mjeseci pojela sve skupa jednu čokoladu, kiselo jedem al nemam neku pretjeranu želju za tim al u :P u početku mi se samo slano jelo, pogotovo feta sir obožavala sam feta sir.. hahah .. a lice mi je bez ijedne bubuljice cijelu trudnocu, a ginekolog kaže da je curica.. Pripremila sam se da očekujem curicu, nadam se da na porodu neće biti iznenađenja tipa čestitamo dečko je!! :)
Ma mislim da to stvarno nema pravila, nitko od nas nije isti.. Ja inače obožavam slatko i bez slatkog mi ni jedan dan nije prolazio, al otkako sam trudna apsolutno ništa slatko ne jedem, ne znam jesam li u ovih 7 mjeseci pojela sve skupa jednu čokoladu, kiselo jedem al nemam neku pretjeranu želju za tim al u :P u početku mi se samo slano jelo, pogotovo feta sir obožavala sam feta sir.. hahah .. a lice mi je bez ijedne bubuljice cijelu trudnocu, a ginekolog kaže da je curica.. Pripremila sam se da očekujem curicu, nadam se da na porodu neće biti iznenađenja tipa čestitamo dečko je!! :)
znaci ima nade za mene curica hihi.
a meni opet za te simptome kazu da je decko haha, a ja se jos uvijek potajno nadam da nisu u pravu :))
Hahaha, tako je prošla moja sestrična. Pet ginekologa reklo da je cura, kad ono dečko izašao Ma bit će sve ok, ne događa se takva greška često. Ajme ja ne znam šta bih da mi izađe cura, iako sam imala i želju i ime za curu
Hahaha, tako je prošla moja sestrična. Pet ginekologa reklo da je cura, kad ono dečko izašaoMa bit će sve ok, ne događa se takva greška često. Ajme ja ne znam šta bih da mi izađe cura, iako sam imala i želju i ime za curu
aaaa nemoj mi to govoriti! Čula sam za par slučajeva di su govorili da je jedan spol kad ono iznenađenje na porodu.. Meni su evo dva ginekologa rekla da je cura pa kontam da ne bi valjda obadvojica krivo vidila.. A ja sam nekako bila više spemna za dečka, uvijek sam mislila da ću imati sina, imala sam i ime, ali drago mi je da je cura, već sam se navikla na tu pomisao, kupila nešto robice za curice i oduševljena sam, tako da bi mi stvarno bio šok da bude dečko.. :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji