Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolate
    31. Ožujak 2014. 19:59

Ma mislim da to stvarno nema pravila, nitko od nas nije isti.. Ja inače obožavam slatko i bez slatkog mi ni jedan dan nije prolazio, al otkako sam trudna apsolutno ništa slatko ne jedem, ne znam jesam li u ovih 7 mjeseci pojela sve skupa jednu čokoladu, kiselo jedem al nemam neku pretjeranu želju za tim al u  :P u početku mi se samo slano jelo, pogotovo feta sir obožavala sam feta sir.. hahah .. a lice mi je bez ijedne bubuljice cijelu trudnocu, a ginekolog kaže da je curica.. Pripremila sam se da očekujem curicu, nadam se da  na porodu neće biti iznenađenja tipa čestitamo dečko je!! :)

bjap
    31. Ožujak 2014. 20:29

Hahaha, tako je prošla moja sestrična. Pet ginekologa reklo da je cura, kad ono dečko izašao  Ma bit će sve ok, ne događa se takva greška često. Ajme ja ne znam šta bih da mi izađe cura, iako sam imala i želju i ime za curu 

bjap
    31. Ožujak 2014. 22:55

Ma bit ćete prave mačke...jaoooo!! Ma nadam se da ću i ja jednom imati curicu, pa haljinice, sandalice....preslatko...

chocolate
    01. Travanj 2014. 08:26

Držim ti fige da i ti budeš imala jednom curicu.. Ma te haljinice, suknjice su mi tako preslatke.. Kao da su za lutkice šivane.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.