Ma mislim da to stvarno nema pravila, nitko od nas nije isti.. Ja inače obožavam slatko i bez slatkog mi ni jedan dan nije prolazio, al otkako sam trudna apsolutno ništa slatko ne jedem, ne znam jesam li u ovih 7 mjeseci pojela sve skupa jednu čokoladu, kiselo jedem al nemam neku pretjeranu želju za tim al u :P u početku mi se samo slano jelo, pogotovo feta sir obožavala sam feta sir.. hahah .. a lice mi je bez ijedne bubuljice cijelu trudnocu, a ginekolog kaže da je curica.. Pripremila sam se da očekujem curicu, nadam se da na porodu neće biti iznenađenja tipa čestitamo dečko je!! :)
Hahaha, tako je prošla moja sestrična. Pet ginekologa reklo da je cura, kad ono dečko izašao Ma bit će sve ok, ne događa se takva greška često. Ajme ja ne znam šta bih da mi izađe cura, iako sam imala i želju i ime za curu
Ma bit ćete prave mačke...jaoooo!! Ma nadam se da ću i ja jednom imati curicu, pa haljinice, sandalice....preslatko...
Držim ti fige da i ti budeš imala jednom curicu.. Ma te haljinice, suknjice su mi tako preslatke.. Kao da su za lutkice šivane..
Sortiraj odgovore
Najstariji