Meni je dosad bio normalan a prosli put dosta nizak ali tada nisam nista bila jela...
Jesi li mozda pod stresom? Zna skocit tlak od nervoze....
pa ne osjećam se drukčije, a mjerila sam sat nakon ručka i pita me mama jel bilo slanije, a šta je je, uteklo mi soli na meso i kaže ona da može skočit i od toga...mjerit ću opet sutra ujutro
ako si mjerila sat vremena nakon slanog ručka onda je sigurno to, to, ali za svaki slučaj premjeri, a i valjalo bi sad izbjegavat slano i zbog tlaka i zbog vode da se ne bi zadržala
evo mjerila sam opet doma u više navrata (od 122 do 140 gornji i od 65 do 85 donji) i danas bila na pregledu, nakon 3 kata skala bio je 142/82 i dr. je reka da to nije ništa strašno, da mu je važniji ovaj donji tlak (da bude do 90) nego gornji jer je gornji odraz zapuhanosti, uzbuđenja, straha i sl.
Evo Circle da vam se javim šta je bilo s bolnom bradavicom, naime prije par dana primjetila sam da se lijeva bradavica stvrdla i sinoć kao idem izmasirat kad ono gnjoj i krv iz bradavice u velikoj količini. Bljaaaaak, jutros isto tako, otišla na hitni ginekoloski kaže dr. mastitis ha ha i to prije poroda ma hebeno krasno. Sad moram pit antibiotike, a kao trebala bi masirat da gnjoj izlazi, a ne smjem jer dobijem kontrakcije.
Boze sačuvaj koje sranje.
Curke jel ima netko nekakav prirodni lijek za oticanje! Naticu mi ruke i noge ne jako ali imam jos 6 tjedana pa se bojim sto ce biti do kraja!
=http://lilypie.com]
Meni je pomoglo kad sam pojacala piti vodu( ne znam tocno zasto ali pomoglo mi je) a i noge u povišenom položaju kad ležim... Iako, nema baš puno spasa.... Diuretike ne smiješ tako da...
Sortiraj odgovore
Najstariji