Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    28. Veljača 2015. 16:36

Meni je dosad bio normalan a prosli put dosta nizak ali tada nisam nista bila jela... 

Jesi li mozda pod stresom? Zna skocit tlak od nervoze....

cipelica
    28. Veljača 2015. 19:43

pa ne osjećam se drukčije, a mjerila sam sat nakon ručka i pita me mama jel bilo slanije, a šta je je, uteklo mi soli na meso  i kaže ona da može skočit i od toga...mjerit ću opet sutra ujutro

ribica11
    28. Veljača 2015. 21:53

ako si mjerila sat vremena nakon slanog ručka onda je sigurno to, to, ali za svaki slučaj premjeri, a i valjalo bi sad izbjegavat slano i zbog tlaka i zbog vode da se ne bi zadržala

cipelica
    02. Ožujak 2015. 18:07

evo mjerila sam opet doma u više navrata (od 122 do 140 gornji i od 65 do 85 donji) i danas bila na pregledu, nakon  3 kata skala bio je 142/82 i dr. je reka da to nije ništa strašno, da mu je važniji ovaj donji tlak (da bude do 90) nego gornji jer je gornji  odraz zapuhanosti, uzbuđenja, straha i sl.

ribica11
    02. Ožujak 2015. 19:06

eto super 

Dragana31
    08. Ožujak 2015. 14:51

Evo Circle da vam se javim šta je bilo s bolnom bradavicom, naime prije par dana primjetila sam da se lijeva bradavica stvrdla i sinoć kao idem izmasirat kad ono gnjoj i krv iz bradavice u velikoj količini. Bljaaaaak, jutros isto tako, otišla na hitni ginekoloski kaže dr. mastitis ha ha i to prije poroda ma hebeno krasno. Sad moram pit antibiotike, a kao trebala bi masirat da gnjoj izlazi, a ne smjem jer dobijem kontrakcije.
    Boze sačuvaj koje sranje.

Leda2
    16. Ožujak 2015. 21:07

Curke jel ima netko nekakav prirodni lijek za oticanje! Naticu mi ruke i noge ne jako ali imam jos 6 tjedana pa se bojim sto ce biti do kraja!

=http://lilypie.com]

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 21:08

Meni je pomoglo kad sam pojacala piti vodu( ne znam tocno zasto ali pomoglo mi je) a i noge u povišenom položaju kad ležim... Iako, nema baš puno spasa.... Diuretike ne smiješ tako da...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.