Vecini kasne komplikacije i opcenito naknade,tako je valjda ovaj mj.ispalo da su polovici isplatili 19.,20. a pola ce ih dobiti u ponedjeljak!Tak sam ja cula,isto mi sjeda uvijek 19.a sad mi sjelo 20.popodne!
Vecini kasne komplikacije i opcenito naknade,tako je valjda ovaj mj.ispalo da su polovici isplatili 19.,20. a pola ce ih dobiti u ponedjeljak!Tak sam ja cula,isto mi sjeda uvijek 19.a sad mi sjelo 20.popodne!
Curke od jučer me užasno boli bradavica na lijevoj dojki ali bas užasno, nema nikakvih promjena na tkivu već živa bol kao da sam se Opekla i danas je počela bol ići od bradavice preko dojke dopazduha i to vraški boli sad ne znam šta je jer tkivo dojke izgleda ok, samo t konstantna bol?
Curke od jučer me užasno boli bradavica na lijevoj dojki ali bas užasno, nema nikakvih promjena na tkivu već živa bol kao da sam se Opekla i danas je počela bol ići od bradavice preko dojke dopazduha i to vraški boli sad ne znam šta je jer tkivo dojke izgleda ok, samo t konstantna bol?
E da u 37 tt sam ako to šta znaci
ja sam u petak, 20.2. bila na HZZO-u da im dam doznake pa sam namjeravala na banku, al mi je žena na šalteru odmah rekla da novci nisu sjeli i da ne moram ni ići u banku. ići ću sutra, u ponedjeljak, još uvijek ne mogu vjerovati što nam rade. kredit sam trebala platiti do 15. i prvi put u životu kasnim...
Mene je bolila bradavica kad sam je ogrebala bila s onom spužvom za tuširanje a valjda su malo osjetljive sada.... Da nisi nosila nekakav grub grudnjak ili ako si se grubo obrisala ručnikom? Baš je gadna bol , peče, boli tupa neka iznutra. FUj
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji