Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • draz2
    22. Veljača 2015. 20:31

ja sam u petak, 20.2. bila na HZZO-u da im dam doznake pa sam namjeravala na banku, al mi je žena na šalteru odmah rekla da novci nisu sjeli i da ne moram ni ići u banku. ići ću sutra, u ponedjeljak, još uvijek ne mogu vjerovati što nam rade. kredit sam trebala platiti do 15. i prvi put u životu kasnim...

• Loreen
    22. Veljača 2015. 21:52

Mene je bolila bradavica kad sam je ogrebala bila s onom spužvom za tuširanje a valjda su malo osjetljive sada.... Da nisi nosila nekakav grub grudnjak ili ako si se grubo obrisala ručnikom? Baš je gadna bol , peče, boli tupa neka iznutra. FUj

Dragana31
    22. Veljača 2015. 22:39

Još mi muž tako ide ma živce cili sritan i prposan na prstima hoda okolo i prica samo vruća faza je sad dobit ce mo bebu jedva čekam, bit ce super tralalalala, a ja totalno drugi film boli me sve živo, kukovi, kolina, sad bradavica u mozak me dira, mala kako se okrene imam osjećaj da mi drobi mjehur, a tlak 100/60 lelujam uokolo. I evo ga sad uleti i kaže evo ti Borat na tv-u to ti je super film, a meni je opće raspoloženje za upucat se.

• Loreen
    23. Veljača 2015. 15:02

hahahaha... Meni je moj isto rekao da jedva čeka a ja sad pod najvećim stresom na trenutke kad me uhvati. Sreća smo razdvojeni, mislim da bi se klali ove zadnje dane/ tjedne jer na momente se ne mogu kontrolirat. Ovako se cujemo porukom i telefonom( nismo oni sto mogu satima pricat 5 minuta dvaput dnevno je dosta telefona i nekoliko poruka ) i to samo falis, volim te, budi hrabra i cao. Ja sam si umirila misli sa 10 sezona serije koju gledam na youtube-u haha Danas sam pomogla baki sredit stan, ne znas koja je kilavija od nas dvije i sad lezim jer me ledja pocela boluckat...

Mislim da moramo jos malo uživat makar na silu. 

Još uvik ne mogu zamislit da ću imat bebu... Toliko sam zbunjena... Ne mogu zamislit da ću bit mama a imam 3 tjedna do termina... Meni je to tako teško shvatit....

• Loreen
    23. Veljača 2015. 15:12

• Loreen
    23. Veljača 2015. 15:14

E evo me guši otkad sam pojela a nije mi trbuh nešto visoko tako da mi je dosta da popijem previse caja i utapam se... Bas mi tesko disat ko da ne mogu udahnut punim plucima -.- Preksinoć me probudio taj osjecaj i onako pospana sam morala ko strašilo stajat na nogama da dodem do zraka.

Marlameri
    23. Veljača 2015. 18:30

Puno mi je lakse kad vas čitam. Danas sam ostala sama u sobi pa sam totalno depresivna. Uhvatili me neki crnjaci i jedva sam se izvukla. Doktor kaže da će me pustit u srijedu jer se kontrakcije još nisu smirile a ovaj cordipin me ubija. Imam sve moguće nuspojave a doktor i sestra kažu da je to normalno. A ja jedva dišem, crvena ko rak, žile me stežu na vratu, glava rastura, srce iskače iz prsa a njima je to normalno. A strah me prestat pit kad mi se trbuh stalno steže. Užas. Ali mislim da i ova bolnica čovjeka napravi još bolesnijim. Blago tebi Loreen još malo brojiš. Meni se čini da će proć cijela vječnost do mog termina. A ne veselim se ni tim zadnjim tjednima jer su i meni oni koma. Eto ponovo se moram osvrnut na izreku trudnoća blaženo stanje- koja ju je budala samo izmislila. I još jedna stvar- totalno me popustila želja za još jednom bebom. Držala me u onim rijetkim trenutcima mira u trudnoći a sad mi više ne pada na pamet još jednom sve ovo prolazit. I još da bude bolja stvar u 3 dana u bolnici natukla sam 1 kilu. Samo jedem, ležim i širim se ko slonica!

Leda2
    23. Veljača 2015. 18:46

Ma meni je dva dana super, jedan dan koma. Nocas sam spavala cijelu noc i toliko sam bila sretna jutros mi malo falilo da se onesvjestim u kupaonici, cijeli dan ko na ringišpilu, zeza me tlak! Marlameri drži se i misli na bebicu, brzo ce to proc, ja sve zaboravim kad se moja ribica baca po stomaku! 

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.