Trebam pomoć... noću imam nesnosne bolove u kukovima, počelo zadnjih par dana. Sad sam 33+4.
Spavala i sa trudničkim jastukom (body pillow), i noćas probala samo sa jastucima među koljenima i sve varijante na temu. Ali i dalje se budim u bolovima, pa nikako namjestit, pa ustat malo razgibat i tako... već se ionako dižem 5-6 za ići na wc, ovo definitivno ne pomaže... užasno sam sad cranky, i kašljucam više i bojim se da se od nespavanja ne razbolim :/
imate kakve savjete?
Can't stop the signal.
Meni sline cure na pizzu, hamburger, kebab, ćevape... joooj, zatvorit ću se u kavez i reći mužu da mi samo daje salatu. Hahaha.
Od zdravih namirnica se i ja veselim breskvama, maralicama, lubenici, dinji.. mmmmmm.
I kiseli krastavci (kao i sve ukiseljeno) me ne privlače. Još.
Ja vam iskreno ne patim za nikakvom hranom, čak mi se čini da sam jela puno fast fooda prije trudnoće, sad me uopće ne privlači, a i treba mi puno manje hrane da se najedem.
A meni ti je wookie na početku trudnoće kosa bila super, nokti rasli ko ludi! A sad sve nešto šugavo
Sara, ja sam u pocetku.. 11.tjedan. pa me nije jos nista zadesilo..niti bujna kosa , hvala bogu da je bujna od prije, ali mi se sad cini da se brze masti..grrrr.. a nokti su koma.. i sva sam bila opristavila..sad se to smirilo..ali si uopce nisam lijepa trudnica…😕
Kety
Ja se baš nadam toj bujnijoj kosi jer sam odlučila da se neću farbat u prvom tromjesečju pa onda neka barem bude bujna kad je već boja za niš
sise bole, ali uspjela sam naći neki položaj za spavanje, i isto rastu ali se muž toliko ne veseli jer zna da ih ne smije ni pipnuti
Sortiraj odgovore
Najstariji