Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dvenas
    29. Siječanj 2015. 12:41

Trebam pomoć... noću imam nesnosne bolove u kukovima, počelo zadnjih par dana. Sad sam 33+4.

Spavala i sa trudničkim jastukom (body pillow), i noćas probala samo sa jastucima među koljenima i sve varijante na temu. Ali i dalje se budim u bolovima, pa nikako namjestit, pa ustat malo razgibat i tako... već se ionako dižem 5-6 za ići na wc, ovo definitivno ne pomaže... užasno sam sad cranky, i kašljucam više i bojim se da se od nespavanja ne razbolim :/

imate kakve savjete?

Can't stop the signal.

Ryanne
    29. Siječanj 2015. 14:02

Meni sline cure na pizzu, hamburger, kebab, ćevape... joooj, zatvorit ću se u kavez i reći mužu da mi samo daje salatu. Hahaha.

Od zdravih namirnica se i ja veselim breskvama, maralicama, lubenici, dinji.. mmmmmm.

I kiseli krastavci (kao i sve ukiseljeno) me ne privlače. Još. 

Sara9
    29. Siječanj 2015. 15:38

Ja vam iskreno ne patim za nikakvom hranom, čak mi se čini da sam jela puno fast fooda prije trudnoće, sad me uopće ne privlači, a i treba mi puno manje hrane da se najedem.
    A meni ti je wookie na početku trudnoće kosa bila super, nokti rasli ko ludi! A sad sve nešto šugavo 

• wookie
    29. Siječanj 2015. 15:45

Sara, ja sam u pocetku.. 11.tjedan. pa me nije jos nista zadesilo..niti bujna kosa , hvala bogu da je bujna od prije, ali mi se sad cini da se brze masti..grrrr.. a nokti su koma.. i sva sam bila opristavila..sad se to smirilo..ali si uopce nisam lijepa trudnica…😕

Kety

kosee
    29. Siječanj 2015. 15:49

Ja se baš nadam toj bujnijoj kosi jer sam odlučila da se neću farbat u prvom tromjesečju pa onda neka barem bude bujna kad je već boja za niš

sise bole, ali uspjela sam naći neki položaj za spavanje, i isto rastu ali se muž toliko ne veseli jer zna da ih ne smije ni pipnuti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.