Mene polako opet hvata umor, a baš sam bila preponosna kako sve mogu i kak mi je super trudnoća.
Sad već teško preživim kraj tjedna na poslu. Sva sreća pa još malo idem na godišnji :-D
Najgore mi je što su mi počele žgaravice, a baš sam se nadala da će me to zlo zaobići.
Malamuca....ti si sad baš pri kraju...budeš izdržala...meni te bh kontrakcije još nisu krenule...zadnjih dana me samo muči taj prokleti limfni čvor koji mi se na preponi izbacio....hemić otišo ovo čudo došlo...a gore je od onog prvog milijun puta... :/
Probaj mazati sa katnarionovim uljem. Meni to pomogne sa svime :D i s hemićima je isto super.
Ja sam još na početku 14 tjedan, a kad se sjetim šta me sve još čeka- ajme meni!!!! Mučnina je još tu, navečer ne funkcioniram, živčana ko pas i evo već su me počele vene bolit. Imate vi curke koji savjet za bolne vene? Imam i grčeve u nogama, ali njih rješavam magnezijem. Noge mažem gelom za vene od kestena, ali to mi samo privremeno pomaže pa bi mi dobro došao bilo koji savjet jer tek sam na početku i trebam pregurat još 26 tjedana.
Malameri, vjerojatno ti ne bude tak cijelu trudnoću, budeš vidjela da se u drugom tromjesečju stvari malo smire, tak da bude se povuklo. A na žalost ne znam kak da to riješiš, budu se već javile cure koje znaju :D
Cloudy, jebemu miša, nadam se da ti bude prošlo čim prije. Te jako boli?
javi kaj doktor kaže
Marlameri...kaj se vena tiče-svedi sjedenje na minimum i visoke pete ako ih nosiš,kad ležiš noge na povišeno,toplo-hladno tuširanje nogu
boli kad stojim.... i kad sjedim s prekriženim nogama... sad si danas stavljam naizmjenice obloge od kantariona i kamilice... i kao da me manje bolucka ali opet možda mi se samo čini...nisam ni znala da takva žlijezda tamo dolje postoji...a čitajući po internetu zna se upalit i bit veličine jajeta jbt... još će mi muda narast do poroda hihihi
Sortiraj odgovore
Najstariji