Dea-os ja sam u 15.tjednu i mucnine, umor i sve ostalo je jos uvijek tu, maaalo manje al tu je sve.
Zato skupi snagu jer imas jos puno slatkih nevoljica pred sobom hihi

Ja danas umirem od mučnine i BH kontrakcija
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Drž'te se, drage moje! Ja sam isto povraćala po 10 puta dnevno i jako dobro znam kako vam je, ni glavu nisam mogla držati na ramenima. A od propuha u Vinogradskoj kada su me zadržali zbog toga što sam otvorena (kako dragi kaže: "kao kanta"), dobila katastrofalne bolove u leđima i prvi put sam se rasplakala u trudnoći od živčanoće i neispavanosti. Pa u nedjelju dobila upalu mišića kralježnice-38, 5 temperatura, odmah na Hitnu-temperatura dok sam čekala je opala na 37. Poslali me doma, sada me ništa ne boli, ali kritično je vrijeme noć-tada sve boli. Jedva hodam, imam osjećaj da nosim kamenje između nogu! A kontrakcije (je li to zbog bolova u kralježnici ili od širenja zdjelice, ne znam, ali boli) imam svaki čas, da se držim za svaki dio kuće dok hodam. Još samo dva tjedna!
E i ja se tješim još samo 19 dana do termina :)
muči me jedino mučnina po cijele dane i proljev
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ajde cure još malo budemo izdržale mi koje smo pri kraju trudnoće :D
ja imam osjećaj da mi bu curka kroz pupak izletjela van jer me stalno gura i lupka.
a i bh kontrakcije su tu stalno.
Mene polako opet hvata umor, a baš sam bila preponosna kako sve mogu i kak mi je super trudnoća.
Sad već teško preživim kraj tjedna na poslu. Sva sreća pa još malo idem na godišnji :-D
Najgore mi je što su mi počele žgaravice, a baš sam se nadala da će me to zlo zaobići.
Malamuca....ti si sad baš pri kraju...budeš izdržala...meni te bh kontrakcije još nisu krenule...zadnjih dana me samo muči taj prokleti limfni čvor koji mi se na preponi izbacio....hemić otišo ovo čudo došlo...a gore je od onog prvog milijun puta... :/
Probaj mazati sa katnarionovim uljem. Meni to pomogne sa svime :D i s hemićima je isto super.
Probaj mazati sa katnarionovim uljem. Meni to pomogne sa svime :D i s hemićima je isto super.
baš sam stavila oblog.... meni je ono isto super... pred par godina je dragi imao problema s kolesterolom povišenim, pa je negdje čuo da ujutro popije žličicu kantarionovog ulja natašte... i ovo se u mjesec dana popravilo na normalu...
ali... to što mene muči nije limfni čvor iako sam bila uvjerena da je to, nego neka faking bartholinijeva žlijezda koja se zna upalit...i baš se meni to moralo u trudnoći sad upalit... za poludit... sad sam si stavila oblog od kantarionovog ulja, kasnije ću i kamilicu stavljat i nadat se da će nestat... ak ne, sutra sam tak i tak kod doktora pa ću vidjet šta on o tom kaže
Ja sam još na početku 14 tjedan, a kad se sjetim šta me sve još čeka- ajme meni!!!! Mučnina je još tu, navečer ne funkcioniram, živčana ko pas i evo već su me počele vene bolit. Imate vi curke koji savjet za bolne vene? Imam i grčeve u nogama, ali njih rješavam magnezijem. Noge mažem gelom za vene od kestena, ali to mi samo privremeno pomaže pa bi mi dobro došao bilo koji savjet jer tek sam na početku i trebam pregurat još 26 tjedana.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji