Joj curke puno mi je lakše kad vidim da je sve ovo što osjećam normalno! U prve dvije trudnoće sam bila normalnija i nikakvih posebnih promjena raspoloženja nisam imala osim što sam u drugoj trudnoći stalno imala potrebu gledat horor filmove- a kćerkica je ispala baš mirna i dobra. A sad sam živčana i cmizdrava i sama sebi idem na živce i stalno mislim da je to zbog godina tako, ali kad vidim da i vi imate iste simptome odmah mi je lakše. A ja sam tek 14 tjedana, šta će bit tek do kraja! Kad me uhvati bijes mislim da bi mogla zidove rušit koliku snagu osjetim. I još sam mislila da su mi ovi turbo simptomi od bebe- možda nosim dečka pa od njegovih testosterona? Jer s curama sam bila puno mirnija.
O da i ja sam jako cmizdrava i nikakva. :( onda me trbuh boli...pa zubi...pa svaka dlaka na glavi.Pa me MM zivcira uzas jedan ...i sad sam skuzila da mi je kao bolje malo od rasola.Ajd da i to vidim jer mi to kao bolje ili me to samo malo popustilo :( ...
I onda nazovem frendicu izjadam joj se i kaze mi ma dobro bit ce bolje brzo ce te to proci još koji tjedan i super...onda ce ti samo ponekad dolaziti zgaravice O.O MOLIM????Kaj je to? To nisam još nikad imala...o Bože...kad dolaze oni lijepi dani :)
Ali jedna stvar mi je omiljena kad odem na ultrazvuk i kad vidim ma moj mali gumbek svaki dan raste i da je tako mmmmmm :) tek sam u 10.tjednu :D
Ahh bit ce bolje jel da? :D
mala moja breskvica aBd 21.06.
meni su puno teže pale fizičke tegobe nego promjene raspooženja, što dalje to sve teže.. izdržat ćemo
Mene sad pred kraj ćopilo to cmizdrenje na svaku nečiju negativnu riječ,ne prepoznajem se,zato sam i dobila konjuktivitis od tolikog cmoljenja
i mene je tek sad na kraju primilo
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja sam grozna cijelu trudnocu. Zao mi je ljudi oko sebe. Zivcana sam i nervozna 24/7, svi mi dizu tlak osim dragog. On mi je super i uvijek me uspije smirit. Imam osjecaj ko da ulazim u pubertet a tako se i ponasam. Najbolje mi je kad navale sve emocije odjednom, tuga, sreca, bijes, ljutnja, a naravno bez opravdanih razloga.. Jadan dragi sa mnom.
Naravno ima dana kada sam super ali najcesce jedan dio dana mora biti koma.
Jedva cekam biti normalna opet :)
i ja sam jutros pukla na dragog... ostao mi u prostoru udruge punjač od mobitela i veli on pa pokupit ćeš ga popodne i ja pukla na njega... a imam i usb punjač... nije da ću umrijet bez njega... na kraju sam i suzu pustila... baš me nešto hormoni šoraju zadnjih dana
Moj već zna dok ja počnem dramiti, on se sprda s mene, onda ja još više ludim, al na kraju me tak nasmije jer me počne oponašati s nekim glupim piskutavim glasićem i jednostavno zaboravim zbog čega sam bila luda :D
hahah moj se iz mene poslije sprda... tak je danas u autu kad smo bili... sam je iskomentirao nek si ti i suzu zbog punjača pustila... i isto me na kraju nasmijao... al u tom trenutku jutros, pa puknula bi ga nečim kak me naživcirao
Ja se samo smijem, i inace sam ful vedra osoba i jaako me tesko isprovocirat. Nekad se osjecam koda sam napusena kolko se smijem samo se nadam da me nece nskon poroda uhvatit napadaji bjesa il tuge
a cure vi mi se drzite, sve te tegobe su slatke i prolazne ksd se sjetite kaj cete uskoro drzst u rukama
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji