Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    24. Studeni 2014. 08:17

Joj curke puno mi je lakše kad vidim da je sve ovo što osjećam normalno! U prve dvije trudnoće sam bila normalnija i nikakvih posebnih promjena raspoloženja nisam imala osim što sam u drugoj trudnoći stalno imala potrebu gledat horor filmove- a kćerkica je ispala baš mirna i dobra. A sad sam živčana i cmizdrava i sama sebi idem na živce i stalno mislim da je to zbog godina tako, ali kad vidim da i vi imate iste simptome odmah mi je lakše. A ja sam tek 14 tjedana, šta će bit tek do kraja! Kad me uhvati bijes mislim da bi mogla zidove rušit koliku snagu osjetim. I još sam mislila da su mi ovi turbo simptomi od bebe- možda nosim dečka pa od njegovih testosterona? Jer s curama sam bila puno mirnija.

Binci2
    24. Studeni 2014. 19:33

O da i ja sam jako cmizdrava i nikakva. :( onda me trbuh boli...pa zubi...pa svaka dlaka na glavi.Pa me MM zivcira uzas jedan ...i sad sam skuzila da mi je kao bolje malo od rasola.Ajd da i to vidim jer mi to kao bolje ili me to samo malo popustilo :( ...
    I onda nazovem frendicu izjadam joj se i kaze mi ma dobro bit ce bolje brzo ce te to proci još koji tjedan i super...onda ce ti samo ponekad dolaziti zgaravice O.O MOLIM????Kaj je to? To nisam još nikad imala...o Bože...kad dolaze oni lijepi dani :) 
    Ali jedna stvar mi je omiljena kad odem na ultrazvuk i kad vidim ma moj mali gumbek svaki dan raste i da je tako mmmmmm :) tek sam u 10.tjednu :D
    Ahh bit ce bolje jel da? :D

mala moja breskvica aBd 21.06.

tena123
    24. Studeni 2014. 20:24

meni su puno teže pale fizičke tegobe nego promjene raspooženja, što dalje to sve teže.. izdržat ćemo

Nalah
    24. Studeni 2014. 20:26

Mene sad pred kraj ćopilo to cmizdrenje na svaku nečiju negativnu riječ,ne prepoznajem se,zato sam i dobila konjuktivitis od tolikog cmoljenja

kleaiva
    24. Studeni 2014. 20:34

i mene je tek sad na kraju primilo

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Luli2
    25. Studeni 2014. 07:38

Ja sam grozna cijelu trudnocu. Zao mi je ljudi oko sebe. Zivcana sam i nervozna 24/7, svi mi dizu tlak osim dragog. On mi je super i uvijek me uspije smirit. Imam osjecaj ko da ulazim u pubertet a tako se i ponasam. Najbolje mi je kad navale sve emocije odjednom, tuga, sreca, bijes, ljutnja, a naravno bez opravdanih razloga.. Jadan dragi sa mnom.
    Naravno ima dana kada sam super ali najcesce jedan dio dana mora biti koma.
    Jedva cekam biti normalna opet :)

cloudy
    25. Studeni 2014. 10:13

i ja sam jutros pukla na dragog... ostao mi u prostoru udruge punjač od mobitela i veli on pa pokupit ćeš ga popodne i ja pukla na njega... a imam i usb punjač... nije da ću umrijet bez njega... na kraju sam i suzu pustila... baš me nešto hormoni šoraju zadnjih dana

MalaMuca
    25. Studeni 2014. 11:27

Moj već zna dok ja počnem dramiti, on se sprda s mene, onda ja još više ludim, al na kraju me tak nasmije jer me počne oponašati s nekim glupim piskutavim glasićem i jednostavno zaboravim zbog čega sam bila luda :D

cloudy
    25. Studeni 2014. 11:30

hahah moj se iz mene poslije sprda... tak je danas u autu kad smo bili... sam je iskomentirao nek si ti i suzu zbog punjača pustila... i isto me na kraju nasmijao... al u tom trenutku jutros, pa puknula bi ga nečim kak me naživcirao 

ninach1903
    25. Studeni 2014. 12:00

Ja se samo smijem, i inace sam ful vedra osoba i jaako me tesko isprovocirat.  Nekad se osjecam koda sam napusena kolko se smijem  samo se nadam da me nece nskon poroda uhvatit napadaji bjesa il tuge  a cure vi mi se drzite,  sve te tegobe su slatke i prolazne ksd se sjetite kaj cete uskoro drzst u rukama

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.