Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    28. Studeni 2014. 15:41

Ja sam jedva došla k sebi...jučer je dragi namontirao novu komodicu za presvlačenje i ja dignem onu veliku plastičnu kutiju sa kozmetikom i pelenama za malu,složim to i odjednom me presjeklo ispod lopatice,peklo,pekla me cijela ruka,užasna užasna bol,pa kad udahnem rebra....zvala hitnu jer nisam mogla disati,ovaj mi preporučio lupocet koji naravno nisam popila,sad me još malo lopatica peče.Užas

Pavla
    28. Studeni 2014. 15:58

Nalah

Ja sam jedva došla k sebi…jučer je dragi namontirao novu komodicu za presvlačenje i ja dignem onu veliku plastičnu kutiju sa kozmetikom i pelenama za malu,složim to i odjednom me presjeklo ispod lopatice,peklo,pekla me cijela ruka,užasna užasna bol,pa kad udahnem rebra….zvala hitnu jer nisam mogla disati,ovaj mi preporučio lupocet koji naravno nisam popila,sad me još malo lopatica peče.Užas

Uuuuuuuuuuu , nije ti lako. Nastoj se ne forsirat !!!! Sve radi, koliko to možeš lagano, staloženo. Još je jedan važan faktor da se u trudnoći većina tableta protiv bolova ne smije piti. Tako je mene nešto bilo ugrizlo, pa išla na hitnu, pa mi nije mogla ništa prepisat.
    Nalah, čuvaj se, i čuvaj ruku!

.....

Moram ovdje napisat, kako me u prvoj trusnoći boljela lijeva noga. Ujednom trenutku mi je zatrnula, onaj vanjski dio do koljena, i koliko sam se god trudila, ostala je tako. I dan danas osjećam dio nje zatrnut. Doktorica mi je rekla da se u nekim trudnoća zna pojavit i išjas.
    A sada me u ovoj bili također noga na lijevu stranu, ali drugo misto.
    Čini mi se, da koliko god budem imala trudnoća, da će mi malo, po malo cila lijeva noga bit zatrnuta

29.8.2022. ➕

tena123
    28. Studeni 2014. 15:59

nalah baš mi je žao što ti je tako, odmaraj se više..
    baš sam pisala kao sam i sama tako vukla ormariće i komodu za presvlačenje pa sam se noćas budila koliko su mi ruke i noge natekle kao da će pući svaki čas, treba se manje forsirat ali kakooo..

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 16:20

Čuvajte se, tako sam si ja od ribanja po kući i napravila bolove u rebrima, također me jako peklo, pogotovo sa desne strane i zato i jesam otvorena pet cm. I još sam imala osjećaj zatezanja u trbuhu, naročito u donjem dijelu trbuha.
    Dillb-odmah javi kako je prošao pregled, držim fige!!!!  
    Znam da vam je teško ostati mirne, ali morate se paziti. I ja sam sva luda i stalno pišem popis stvari u glavi koji moram uraditi. No, biti će i za to vremena, zdravlje je bitnije,a i čuvajte snagu za porođaj! 

Nalah
    28. Studeni 2014. 16:30

Hvala cure  moje tijelo je naviklo na vježbanje,jer mi je kičma od saobraćajke s* totalno i kad imam bolove jedino mi pomažu brufeni u prahu koliko znaju biti jaki,a kako sam dugo morala mirovati,a poslije sam bila pretroma i preumorna,9 mj.nisam radila ništa osim šetanja i sad mi je kičma preopterećena,sva sam mlohava,rukice su mi ko slamke.Prva stvar mi je koji mjesec poslije poroda vratiti se u neki ritam vježbanja,jer tu opet dolazi nošenje bebe,pa kolica...Srećom ništa me u trbuhu nije boljelo,a bez lijekova sam izdržala do sad,pa ću si dati oduška na porodu kad mi je ovaj na hitnoj rekao Lupocet,ja si mislim kaj mi te bombone nudiš

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 16:48

Da se pohvalim kako sam se maloprije uspjela popiškiti u gaće... mislim, išla sam na wc, ali očito nisam dobro ispraznila mjehur i... popišanac. Kaže dragi-kao beba si. Haha. 
    Meni su rekli za Lupocet kada sam imala temperaturu zbog upale mišića kralježnice. Nisam uzela. Limun, grejp, luk i da vidiš. Odmah prošlo. Bolove još imam. 

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 18:27

Sve je to normalno! Čim rodimo, odmah će sve biti bolje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI