Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    28. Studeni 2014. 16:30

Hvala cure  moje tijelo je naviklo na vježbanje,jer mi je kičma od saobraćajke s* totalno i kad imam bolove jedino mi pomažu brufeni u prahu koliko znaju biti jaki,a kako sam dugo morala mirovati,a poslije sam bila pretroma i preumorna,9 mj.nisam radila ništa osim šetanja i sad mi je kičma preopterećena,sva sam mlohava,rukice su mi ko slamke.Prva stvar mi je koji mjesec poslije poroda vratiti se u neki ritam vježbanja,jer tu opet dolazi nošenje bebe,pa kolica...Srećom ništa me u trbuhu nije boljelo,a bez lijekova sam izdržala do sad,pa ću si dati oduška na porodu kad mi je ovaj na hitnoj rekao Lupocet,ja si mislim kaj mi te bombone nudiš

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 16:48

Da se pohvalim kako sam se maloprije uspjela popiškiti u gaće... mislim, išla sam na wc, ali očito nisam dobro ispraznila mjehur i... popišanac. Kaže dragi-kao beba si. Haha. 
    Meni su rekli za Lupocet kada sam imala temperaturu zbog upale mišića kralježnice. Nisam uzela. Limun, grejp, luk i da vidiš. Odmah prošlo. Bolove još imam. 

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 18:27

Sve je to normalno! Čim rodimo, odmah će sve biti bolje! 

ninach1903
    29. Studeni 2014. 13:24

Evo mene sas tjedan dana prije poroda napada uuuuzasna zharaica,  ajd nju uspjevam rjesit s colom...a napali me i hemici  pokusavam ih rjesit s nevenovom kremom i tusiranjem mlakom vodom... Jel imate jos kakvo rjesenje za njih?

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy
    29. Studeni 2014. 13:33

kantarionovo ulje :) ja sam nekmi dan onu svoju žlijezdu šta mi se upalila mazala s njim, i stavljala blazinice namočene u ulje i još mazuckala i doljenje područje, kad več mažem nije na odmet... i nestadoše do kraja :) a bome mi je i žlijezda nestala... kantarion i kamilica su napravili čudo :)

ninach1903
    29. Studeni 2014. 13:46

Morat cu isprobat,  nije da je bolno al je fakat iritantno! Bss sam misla kak sam srernica i da cu ih izbjec kad evo ih tjedan dana prije termina  di mogu nabavit kantarionovo ulje? Ljekarna ili?

16.12.2014 <3 Lena <3

crnamala
    29. Studeni 2014. 13:56

Za hemice kantarionovo ulje-meni je sad isto tjedan prije termina sve buknulo ajme. Em boli em krvari pa sam na blaznice mocila kantarion i drzala na hemicima i puno je bolje. Inace on je super i za gljivice  ako se tko bori s njima i za savove nakon poroda samo treba tada pazit da nije na vati da se ne bi zalipilo za ranu. Mislim da ga možete kupit u ljekarnama, a mi ga doma pravimo odavno i koristim ga za sve i svašta.

cloudy
    29. Studeni 2014. 14:01

ima ga u ljekarnama...ulje crvene boje... ja ga našla kod svekrve :) (pitala me šta će mi, došlo mi da joj kažem, al ona kakva je još bi vjerojatno htjela i zavirit da vidi šta mi je to točno, pa je dobila verziju da mi treba za mazat trbuh  hahha) i da... to na blazinice sam i ja stavljala samo obucite neke stare gaće i možda stavit uložak ne bi bilo loše (ja se tog detalja nisam sjetila) jer ostanu gaće full masne hihi 
    i mi  smo ga doma radili prošle godine, ove je bilo šugavo vrijeme kad je gospina trava trebala cvjetat pa je nije bilo :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.