Hvala cure moje tijelo je naviklo na vježbanje,jer mi je kičma od saobraćajke s* totalno i kad imam bolove jedino mi pomažu brufeni u prahu koliko znaju biti jaki,a kako sam dugo morala mirovati,a poslije sam bila pretroma i preumorna,9 mj.nisam radila ništa osim šetanja i sad mi je kičma preopterećena,sva sam mlohava,rukice su mi ko slamke.Prva stvar mi je koji mjesec poslije poroda vratiti se u neki ritam vježbanja,jer tu opet dolazi nošenje bebe,pa kolica...Srećom ništa me u trbuhu nije boljelo,a bez lijekova sam izdržala do sad,pa ću si dati oduška na porodu
kad mi je ovaj na hitnoj rekao Lupocet,ja si mislim kaj mi te bombone nudiš
Da se pohvalim kako sam se maloprije uspjela popiškiti u gaće... mislim, išla sam na wc, ali očito nisam dobro ispraznila mjehur i... popišanac. Kaže dragi-kao beba si. Haha.
Meni su rekli za Lupocet kada sam imala temperaturu zbog upale mišića kralježnice. Nisam uzela. Limun, grejp, luk i da vidiš. Odmah prošlo. Bolove još imam.
Evo mene sas tjedan dana prije poroda napada uuuuzasna zharaica, ajd nju uspjevam rjesit s colom...a napali me i hemici pokusavam ih rjesit s nevenovom kremom i tusiranjem mlakom vodom... Jel imate jos kakvo rjesenje za njih?
16.12.2014 <3 Lena <3
kantarionovo ulje :) ja sam nekmi dan onu svoju žlijezdu šta mi se upalila mazala s njim, i stavljala blazinice namočene u ulje i još mazuckala i doljenje područje, kad več mažem nije na odmet... i nestadoše do kraja :) a bome mi je i žlijezda nestala... kantarion i kamilica su napravili čudo :)
Morat cu isprobat, nije da je bolno al je fakat iritantno! Bss sam misla kak sam srernica i da cu ih izbjec kad evo ih tjedan dana prije termina di mogu nabavit kantarionovo ulje? Ljekarna ili?
16.12.2014 <3 Lena <3
Za hemice kantarionovo ulje-meni je sad isto tjedan prije termina sve buknulo ajme. Em boli em krvari pa sam na blaznice mocila kantarion i drzala na hemicima i puno je bolje. Inace on je super i za gljivice ako se tko bori s njima i za savove nakon poroda samo treba tada pazit da nije na vati da se ne bi zalipilo za ranu. Mislim da ga možete kupit u ljekarnama, a mi ga doma pravimo odavno i koristim ga za sve i svašta.
ima ga u ljekarnama...ulje crvene boje... ja ga našla kod svekrve :) (pitala me šta će mi, došlo mi da joj kažem, al ona kakva je još bi vjerojatno htjela i zavirit da vidi šta mi je to točno, pa je dobila verziju da mi treba za mazat trbuh hahha) i da... to na blazinice sam i ja stavljala samo obucite neke stare gaće i možda stavit uložak ne bi bilo loše (ja se tog detalja nisam sjetila) jer ostanu gaće full masne hihi
i mi smo ga doma radili prošle godine, ove je bilo šugavo vrijeme kad je gospina trava trebala cvjetat pa je nije bilo :/
Sortiraj odgovore
Najstariji