Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    22. Studeni 2014. 11:51

povišena temperatura tijela je normalna u trudnoći :D tak da nemaš brige. 
    ja mrzim glupe hormone -.- 
    Jedna od super stvari u trudnoći kao nema menge, al ko da sam u pms-u svih ovih 9 mjeseci. Katastrofa. 
    sjećam se na početku dok još nisam znala da sam trudna i kao čekam da mi dođe menga kak sam bila luda na sve oko sebe i nenormalno se ponašala i stalno kao a pms pms mengu bum dobila... je, nisam ju dobila, al luda sam ostala :D

cloudy
    22. Studeni 2014. 11:57

Baš...ti hormoni su zeznuti... neki dan sam pročitala da se prosječna trudnica osjeća kao da je iskombinirala travu,heroin i kokain.... malo ti se smije,malo si tužna a ponekad imaš masu energije.... hahahha

Nalah
    22. Studeni 2014. 12:24

Da,ja isto cmoljim za svaki drek,oči su mi stalno crvene i upaljene

crnamala
    22. Studeni 2014. 13:34

Uz hormone sam citala da su snimali mozak trudnica u trecem tromjesečju i da je malo manji nego u drugom?! Em sam poluluda em sam i poglupila ocito!  srecom kazu da se to sve vrati na svoje nakon onih 45 dana kada ni sud ne uzima rodilje kao uracunljive. 

kleaiva
    22. Studeni 2014. 20:58

crnamala

Uz hormone sam citala da su snimali mozak trudnica u trecem tromjesečju i da je malo manji nego u drugom?! Em sam poluluda em sam i poglupila ocito!  srecom kazu da se to sve vrati na svoje nakon onih 45 dana kada ni sud ne uzima rodilje kao uracunljive. 

Hahahhahhaha... ja sam to skužila...totalno djeluje neki hormon glupitis  Pola stvari ne čujem uopće, zaboravna sam i nekako poluisključena iz ovog svijeta 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

cloudy
    22. Studeni 2014. 14:05

ajd zamisli... nisam to znala... al eto razloga zašto sam sva neka tupava u zadnje vrijeme ... :P ... bilo bi dobro da nas ni sad sud ne uzima kao uračunljive... hiih

ena2203
    22. Studeni 2014. 15:47

Znači, imam još 3 tjedna fore i oglupit ću ;)

crnamala
    22. Studeni 2014. 15:51

ako nista drugo imamo super izgovor!

Nalah
    22. Studeni 2014. 16:12

Pogotovo mi plavuše

mmama2
    22. Studeni 2014. 16:44

ja sam negdje pročitala da postoji zakon , ne kod nas, nažalost da ako žena nakon poroda ubije muža unutar tih 45 dana ne sudi joj se jer je totalno neuračunljiva hahahaha zakonnnnn... i da vas "utješim" moj mozak se nije vratio u normalu još od prvog poroda a kamoli drugog hahahha, eto biti će 3 godine da sam prvo rodila.. stalno nekaj zaboravljam, brkam riječi pa nezz kak se kaj zove, nekaj krenem tri koraka dalje nezz kaj sam krenula i tak...

renata6
    22. Studeni 2014. 17:37

mmama

ja sam negdje pročitala da postoji zakon , ne kod nas, nažalost da ako žena nakon poroda ubije muža unutar tih 45 dana ne sudi joj se jer je totalno neuračunljiva hahahaha zakonnnnn… i da vas "utješim" moj mozak se nije vratio u normalu još od prvog poroda a kamoli drugog hahahha, eto biti će 3 godine da sam prvo rodila.. stalno nekaj zaboravljam, brkam riječi pa nezz kak se kaj zove, nekaj krenem tri koraka dalje nezz kaj sam krenula i tak…

Ajme luda si, ni nakon tri godine a već te zadesilo novo!!Ha, ha!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI