samo ti uživaj. plači koliko ti se plače. i druži se s majčicom koliko god ti srce hoće. to je tako lijepo. zagrli je jednom i za mene. (nemoj se ljutiti na mene, ja bih voljela zagrlit svoju, ali ne mogu jer je sad među anđelima i čuva me na drugi način.)
Moja sućut. Imam najbolju mamu na svijetu i puno mi pomaže. Naravno da ću je zagrliti za tebe, već ću je sutra vidjeti! Baš se radujem, iako smo jučer cijeli dan bile zajedno... mene moj tata čuva s neba, on je moj anđeo i znam da je uz mene. Tako da i ti i ja imamo najbolje anđele koji su stalno uz nas.
U kojem si tjednu trudnoće? Šaljem big hug!!!
Malamuca ja sam prekjučer cili dan preplakala sve me poticalo na suze od vijesti, sebe same, dragoga bas sam bila toliko ocajna da sam u 8 navecer isla spavat sami da zavrsim s danom!
Ja sam jedva došla k sebi...jučer je dragi namontirao novu komodicu za presvlačenje i ja dignem onu veliku plastičnu kutiju sa kozmetikom i pelenama za malu,složim to i odjednom me presjeklo ispod lopatice,peklo,pekla me cijela ruka,užasna užasna bol,pa kad udahnem rebra....zvala hitnu jer nisam mogla disati,ovaj mi preporučio lupocet koji naravno nisam popila,sad me još malo lopatica peče.Užas
nalah baš mi je žao što ti je tako, odmaraj se više..
baš sam pisala kao sam i sama tako vukla ormariće i komodu za presvlačenje pa sam se noćas budila koliko su mi ruke i noge natekle kao da će pući svaki čas, treba se manje forsirat ali kakooo..
Čuvajte se, tako sam si ja od ribanja po kući i napravila bolove u rebrima, također me jako peklo, pogotovo sa desne strane i zato i jesam otvorena pet cm. I još sam imala osjećaj zatezanja u trbuhu, naročito u donjem dijelu trbuha.
Dillb-odmah javi kako je prošao pregled, držim fige!!!!
Znam da vam je teško ostati mirne, ali morate se paziti. I ja sam sva luda i stalno pišem popis stvari u glavi koji moram uraditi. No, biti će i za to vremena, zdravlje je bitnije,a i čuvajte snagu za porođaj!
Sortiraj odgovore
Najstariji