Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    28. Studeni 2014. 10:38

Za prvu curku sam sve pratila, razvoj po tjednima, svoje simptome i sve...ko neka bolest da te napadne čim zatrudniš, a s drugim, ništa nisam pratila, al me bilo strah na početku trudnoće jel bude sve ok...jer sam se naslušala i nagledala tužnih priča ove godine.

Ne znam jel koju od vas kaj ste blizu termina ulovila neka tuga, ja sam počela cmoljiti svaki dan, nekak kao da ne želim da beba napusti moje tijelo....ne mogu vam objasniti točno kak se osjećam, spremna sam na porod i sve znam što me čeka jer sam to prošla već al ovo mi je skroz novo 

dillb
    28. Studeni 2014. 11:28

kleaiva

Ne znam jel koju od vas kaj ste blizu termina ulovila neka tuga, ja sam počela cmoljiti svaki dan, nekak kao da ne želim da beba napusti moje tijelo….ne mogu vam objasniti točno kak se osjećam, spremna sam na porod i sve znam što me čeka jer sam to prošla već al ovo mi je skroz novo 

a možda su to samo trudnički hormoni?! 

MalaMuca
    28. Studeni 2014. 15:09

kleaiva

Za prvu curku sam sve pratila, razvoj po tjednima, svoje simptome i sve…ko neka bolest da te napadne čim zatrudniš, a s drugim, ništa nisam pratila, al me bilo strah na početku trudnoće jel bude sve ok…jer sam se naslušala i nagledala tužnih priča ove godine.

Ne znam jel koju od vas kaj ste blizu termina ulovila neka tuga, ja sam počela cmoljiti svaki dan, nekak kao da ne želim da beba napusti moje tijelo….ne mogu vam objasniti točno kak se osjećam, spremna sam na porod i sve znam što me čeka jer sam to prošla već al ovo mi je skroz novo 

ja stalno cmoljim radi nečega u zadnje vrijeme, a ovo za bebu sam jučer pričala s dragim. Rekla sam da mi je užasno sad dok se sjetim da dok ju budem rodila da više ne bude tu u meni i samo moja, nego ju budu svi mogli i primiti i sve, pogotovo odvojeno spavanje, neću si ni razmišljati o tome. Čudno mi je dok si zamišljam kak smo 9 mjeseci bile skupa i onda se bude odjednom to prekinulo. Ne znam objasniti :(

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 11:26

Potpuno vas razumijem! Meni mučnine odmah od početka, grlila wc školjku 10 puta dnevno od mučnina, sve mi je smrdilo, nisam mogla vidjeti da netko uopće jede, pokrivala sam svu hranu sa krpom da ju ne gledam, onda dobila kuju ešerihiju, izliječila je za 10 dana, nakon toga nas*ao mi se streptokok grupe B pa opet antibiotici, nakon 8 dana više ga nema, kao ni dosad, onda umor, spavanje, nesvijestice, vrtoglavice, sada opet imam mučnine i tjera me na povratak wc školjki, u nedjelju upala mišića kraljećnice od propuha, temperatura 38, 5, kontrakcije, međunožje boli... ali sve mi je nekako lakše kada me moj maleni lupi nogicama i rukicama i kada počne štucati.  Iako, sve sam mogla do prije tjedan dana-kada je to krenulo, jedva mogu hodati. Jučer mi se mama slatko nasmijala:" Ivana, ti s tim trbuhom... hodaš kao pingvin..."  Još samo dva tjedna dok ne vidim svoje zlato!

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 11:33

Hm, ja sam malo emotivnija... zna me uhvatiti tuga kada vidim nešto tužno... prošlu subotu sam se rasplakala kada mi je mama odlazila iz posjeta, mada smo si blizu... jednostavno su mi krenule suze, a jako smo povezane... To su hormoni! I profilna fotka ti je zakon, mačka kao Pikachu! 

dillb
    28. Studeni 2014. 11:44

samo ti uživaj. plači koliko ti se plače. i druži se s majčicom koliko god ti srce hoće. to je tako lijepo. zagrli je jednom i za mene. (nemoj se ljutiti na mene, ja bih voljela zagrlit svoju, ali ne mogu jer je sad među anđelima i čuva me na drugi način.) 

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 11:54

Moja sućut. Imam najbolju mamu na svijetu i puno mi pomaže. Naravno da ću je zagrliti za tebe, već ću je sutra vidjeti! Baš se radujem, iako smo jučer cijeli dan bile zajedno... mene moj tata čuva s neba, on je moj anđeo i znam da je uz mene. Tako da i ti i ja imamo najbolje anđele koji su stalno uz nas.  
    U kojem si tjednu trudnoće?   Šaljem big hug!!!

dillb
    28. Studeni 2014. 15:15

Igorovabebica

Moja sućut. Imam najbolju mamu na svijetu i puno mi pomaže. Naravno da ću je zagrliti za tebe, već ću je sutra vidjeti! Baš se radujem, iako smo jučer cijeli dan bile zajedno… mene moj tata čuva s neba, on je moj anđeo i znam da je uz mene. Tako da i ti i ja imamo najbolje anđele koji su stalno uz nas.  
    U kojem si tjednu trudnoće?   Šaljem big hug!!!

naši anđeli.... 

zapravo, mislim da sam trudna, ali ovi današnji moderni testovi za trudnoću to još nisu pokazali. bit ću sigurna u četvrtak kad idem na pregled 

crnamala
    28. Studeni 2014. 15:13

Malamuca ja sam prekjučer cili dan preplakala sve me poticalo na suze od vijesti,  sebe same, dragoga bas sam bila toliko ocajna da sam u 8 navecer isla spavat sami da zavrsim s danom! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI