Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    25. Studeni 2014. 12:11

90% vremena se i ja smijem, al me ubiju dani kao ovi zadnji... bez imalo sunca samo sivilo pa sam i ja sva neka šugava i jadna i hormonalana.... a što se smijeha tiče, baš... slično kao i ti, da nisam trudna netko bi pomislio  da sam se neke kvalitetne trave napušila hihihi

Nalah
    25. Studeni 2014. 13:02

Moj me već počeo zvati Cvilidreta,isto mi se sprda non stop

Pavla
    26. Studeni 2014. 10:57

Ajme, danas bi iskočila iz kože, sve me živcira i poludila bi !!!
    Živcira me i to šta me sve živcira
    Znam da sam u takvom stanju, a ne mogu si pomoći.
    Potrala sam muža, da me ostavi u miru dok se ne smirim

29.8.2022. ➕

Dea-os
    26. Studeni 2014. 13:52

Ja sam u 6 tjednu imala užasne mučnine, niti vodu nisam mogla zadržati, 7 tjedan sva hrana kao da jedem kamenje ali bez povraćanja. Inače sam glasna osoba koja glasnije objašnjava i zauzima stavove pa sad ne znam da li je drugačije radi hormona ili je to kao i prije. Ovo je 8 tjedan i samo sam umorna i nenaspavana, mogla bih spavati po cijele dane. Nemam volje za ništa... evo danas još nisam otišla na posao, imam tu mogućnost jer ovih dana mi misli tako brzo pobjegnu. Apetit mi je ravan nuli. Svako jutro se preznojim i uglavnom se osjećam kao da sam virozna a ne trudna :/

Vmnina
    26. Studeni 2014. 15:54

Dea-os ja sam u 15.tjednu i mucnine, umor i sve ostalo je jos uvijek tu, maaalo manje al tu je sve.
    Zato skupi snagu jer imas jos puno slatkih nevoljica pred sobom hihi

kleaiva
    26. Studeni 2014. 16:49

Ja danas umirem od mučnine i BH kontrakcija 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Igorovabebica
    26. Studeni 2014. 17:42

Drž'te se, drage moje! Ja sam isto povraćala po 10 puta dnevno i jako dobro znam kako vam je, ni glavu nisam mogla držati na ramenima. A od propuha u Vinogradskoj kada su me zadržali zbog toga što sam otvorena (kako dragi kaže: "kao kanta"), dobila katastrofalne bolove u leđima i prvi put sam se rasplakala u trudnoći od živčanoće i neispavanosti. Pa u nedjelju dobila upalu mišića kralježnice-38, 5 temperatura, odmah na Hitnu-temperatura dok sam čekala je opala na 37. Poslali me doma, sada me ništa ne boli, ali kritično je vrijeme noć-tada sve boli. Jedva hodam, imam osjećaj da nosim kamenje između nogu! A kontrakcije (je li to zbog bolova u kralježnici ili od širenja zdjelice, ne znam, ali boli) imam svaki čas, da se držim za svaki dio kuće dok hodam. Još samo dva tjedna! 

kleaiva
    26. Studeni 2014. 19:28

E i ja se tješim još samo 19 dana do termina :)
    muči me jedino mučnina po cijele dane i proljev 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MalaMuca
    26. Studeni 2014. 19:31

ajde cure još malo budemo izdržale mi koje smo pri kraju trudnoće :D
    ja imam osjećaj da mi bu curka kroz pupak izletjela van jer me stalno gura i lupka. 
    a i bh kontrakcije su tu stalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.