Ja sam grozna cijelu trudnocu. Zao mi je ljudi oko sebe. Zivcana sam i nervozna 24/7, svi mi dizu tlak osim dragog. On mi je super i uvijek me uspije smirit. Imam osjecaj ko da ulazim u pubertet a tako se i ponasam. Najbolje mi je kad navale sve emocije odjednom, tuga, sreca, bijes, ljutnja, a naravno bez opravdanih razloga.. Jadan dragi sa mnom.
Naravno ima dana kada sam super ali najcesce jedan dio dana mora biti koma.
Jedva cekam biti normalna opet :)
i ja sam jutros pukla na dragog... ostao mi u prostoru udruge punjač od mobitela i veli on pa pokupit ćeš ga popodne i ja pukla na njega... a imam i usb punjač... nije da ću umrijet bez njega... na kraju sam i suzu pustila... baš me nešto hormoni šoraju zadnjih dana
Moj već zna dok ja počnem dramiti, on se sprda s mene, onda ja još više ludim, al na kraju me tak nasmije jer me počne oponašati s nekim glupim piskutavim glasićem i jednostavno zaboravim zbog čega sam bila luda :D
Moj već zna dok ja počnem dramiti, on se sprda s mene, onda ja još više ludim, al na kraju me tak nasmije jer me počne oponašati s nekim glupim piskutavim glasićem i jednostavno zaboravim zbog čega sam bila luda :D
HAHHAHAHHAHA....kao da gledam svog doma. Ista priča...nema šanse da na kraju ne puknem od smijeha!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
hahah moj se iz mene poslije sprda... tak je danas u autu kad smo bili... sam je iskomentirao nek si ti i suzu zbog punjača pustila... i isto me na kraju nasmijao... al u tom trenutku jutros, pa puknula bi ga nečim kak me naživcirao
Ja se samo smijem, i inace sam ful vedra osoba i jaako me tesko isprovocirat. Nekad se osjecam koda sam napusena kolko se smijem samo se nadam da me nece nskon poroda uhvatit napadaji bjesa il tuge
a cure vi mi se drzite, sve te tegobe su slatke i prolazne ksd se sjetite kaj cete uskoro drzst u rukama
16.12.2014 <3 Lena <3
90% vremena se i ja smijem, al me ubiju dani kao ovi zadnji... bez imalo sunca samo sivilo pa sam i ja sva neka šugava i jadna i hormonalana.... a što se smijeha tiče, baš... slično kao i ti, da nisam trudna netko bi pomislio da sam se neke kvalitetne trave napušila hihihi
Ajme, danas bi iskočila iz kože, sve me živcira i poludila bi !!!
Živcira me i to šta me sve živcira
Znam da sam u takvom stanju, a ne mogu si pomoći.
Potrala sam muža, da me ostavi u miru dok se ne smirim

29.8.2022. ➕
Ja sam u 6 tjednu imala užasne mučnine, niti vodu nisam mogla zadržati, 7 tjedan sva hrana kao da jedem kamenje ali bez povraćanja. Inače sam glasna osoba koja glasnije objašnjava i zauzima stavove pa sad ne znam da li je drugačije radi hormona ili je to kao i prije. Ovo je 8 tjedan i samo sam umorna i nenaspavana, mogla bih spavati po cijele dane. Nemam volje za ništa... evo danas još nisam otišla na posao, imam tu mogućnost jer ovih dana mi misli tako brzo pobjegnu. Apetit mi je ravan nuli. Svako jutro se preznojim i uglavnom se osjećam kao da sam virozna a ne trudna :/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji