90% vremena se i ja smijem, al me ubiju dani kao ovi zadnji... bez imalo sunca samo sivilo pa sam i ja sva neka šugava i jadna i hormonalana.... a što se smijeha tiče, baš... slično kao i ti, da nisam trudna netko bi pomislio da sam se neke kvalitetne trave napušila hihihi
Ajme, danas bi iskočila iz kože, sve me živcira i poludila bi !!!
Živcira me i to šta me sve živcira
Znam da sam u takvom stanju, a ne mogu si pomoći.
Potrala sam muža, da me ostavi u miru dok se ne smirim
29.8.2022. ➕
Ja sam u 6 tjednu imala užasne mučnine, niti vodu nisam mogla zadržati, 7 tjedan sva hrana kao da jedem kamenje ali bez povraćanja. Inače sam glasna osoba koja glasnije objašnjava i zauzima stavove pa sad ne znam da li je drugačije radi hormona ili je to kao i prije. Ovo je 8 tjedan i samo sam umorna i nenaspavana, mogla bih spavati po cijele dane. Nemam volje za ništa... evo danas još nisam otišla na posao, imam tu mogućnost jer ovih dana mi misli tako brzo pobjegnu. Apetit mi je ravan nuli. Svako jutro se preznojim i uglavnom se osjećam kao da sam virozna a ne trudna :/
Dea-os ja sam u 15.tjednu i mucnine, umor i sve ostalo je jos uvijek tu, maaalo manje al tu je sve.
Zato skupi snagu jer imas jos puno slatkih nevoljica pred sobom hihi
Ja danas umirem od mučnine i BH kontrakcija
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Drž'te se, drage moje! Ja sam isto povraćala po 10 puta dnevno i jako dobro znam kako vam je, ni glavu nisam mogla držati na ramenima. A od propuha u Vinogradskoj kada su me zadržali zbog toga što sam otvorena (kako dragi kaže: "kao kanta"), dobila katastrofalne bolove u leđima i prvi put sam se rasplakala u trudnoći od živčanoće i neispavanosti. Pa u nedjelju dobila upalu mišića kralježnice-38, 5 temperatura, odmah na Hitnu-temperatura dok sam čekala je opala na 37. Poslali me doma, sada me ništa ne boli, ali kritično je vrijeme noć-tada sve boli. Jedva hodam, imam osjećaj da nosim kamenje između nogu! A kontrakcije (je li to zbog bolova u kralježnici ili od širenja zdjelice, ne znam, ali boli) imam svaki čas, da se držim za svaki dio kuće dok hodam. Još samo dva tjedna!
E i ja se tješim još samo 19 dana do termina :)
muči me jedino mučnina po cijele dane i proljev
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ajde cure još malo budemo izdržale mi koje smo pri kraju trudnoće :D
ja imam osjećaj da mi bu curka kroz pupak izletjela van jer me stalno gura i lupka.
a i bh kontrakcije su tu stalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji