Malameri, vjerojatno ti ne bude tak cijelu trudnoću, budeš vidjela da se u drugom tromjesečju stvari malo smire, tak da bude se povuklo. A na žalost ne znam kak da to riješiš, budu se već javile cure koje znaju :D
Cloudy, jebemu miša, nadam se da ti bude prošlo čim prije. Te jako boli?
javi kaj doktor kaže
Marlameri...kaj se vena tiče-svedi sjedenje na minimum i visoke pete ako ih nosiš,kad ležiš noge na povišeno,toplo-hladno tuširanje nogu
boli kad stojim.... i kad sjedim s prekriženim nogama... sad si danas stavljam naizmjenice obloge od kantariona i kamilice... i kao da me manje bolucka ali opet možda mi se samo čini...nisam ni znala da takva žlijezda tamo dolje postoji...a čitajući po internetu zna se upalit i bit veličine jajeta jbt... još će mi muda narast do poroda hihihi
joj... ni sam ni ja, dok mi se sad to nije upalilo... uglavnom, žlijezda je taman dole smještena i kao zadaća joj je da vlaži onu stvar za vrijeme seksa... al se zna to povremeno upalit i zna se u trudnoći desit upala... i onda ti to naotekne i imaš krvžicu taman tamo dole na najnezgodnijem mjestu... kod mene nije veliko... možda ko lješnjak ili tako nešto... al boli dok stojim jer očito je pritisak na to mjesto... da mi naraste do veličine jajeta brijem da bi se upucala... jer onda mora biti i vidljivo preko odjeće... ma užas...
joj e, meni je više dosta tih gadnih stvari u trudnoći xD nadam se da ti bu brzo prošlo. Išla sam guglat, bolje da nisam :P
i meni je bilo bolje dok nisam guglala ... samo nemoj otvarat forum.hr na tu temu.... katstrofa... al evo bolje je s oblozima... a onog tko je rekao da je trudnoća blaženo stanje bi mogla udavit... to iz ženskih usta nije izašlo
a onog tko je rekao da je trudnoća blaženo stanje bi mogla udavit… to iz ženskih usta nije izašlo
Ja to stalno ponavljam i ona "uživala sam u trudnoći",ma uživam drek
da, slažem se s vama...
al od početka trudnoće neki vrag, ne znam jel bilo tjedan dana da se nisam brinula radi nečega, ak me nije nikaj boljelo onda je bila candida u pitanju, prošlo to sranje, onda nekaj drugo... i na kraju ti vele kaj si se tak zdebljala i gle kolko strija imaš, ma nabijem ih sve
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji