Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    22. Studeni 2014. 09:02

Cure, već dva dana imam temperaturu 36,9-37. A nisam prehlađena ni niš. Samo mi je jako vruće 
    To je normalno jel tak, imat povišenu temp u trudnoći?

kleaiva
    22. Studeni 2014. 09:35

Ne znam za temperaturu, i meni je stalno vruće al nisam mjerila
    Meni je danas takav dan da suze idu same od sebe...koja glupost

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dea23
    22. Studeni 2014. 09:38

Hihih hormončići 
    Ja inače po tome znam da imam temp, kad plačem. Tak oduvijek. Kad mi se plače već svi doma znaju da sam bolesna. Bila reklama na tvu s djecom ili pesekima bilo  što, ja plačem i ne moram ni mjerit temp hehe

crnamala
    22. Studeni 2014. 10:57

Mislim da temp moze biti malo povecana u trudnoci a to je do 37 pa je normalno. Mene sad pred kraj nekad uhvate napadaji vrucine nekad me oblije hladni znoj?! Da nisam trudna rekla bih da sam u menopauzi. A o promjenama raspoloženja bolje da ne pricam ranije je to bilo tren placem od tuge tren srece, tren bijesnim tren mi je sve idealno? Da hormoni super su! 

Tonka18
    22. Studeni 2014. 11:36

tako je i mene jedan dan uhvatilo plakanje, nisam mogla rijec rec da ne pocmem plakat ...na kraju sam se smijala sama sebi od muke

MalaMuca
    22. Studeni 2014. 11:51

povišena temperatura tijela je normalna u trudnoći :D tak da nemaš brige. 
    ja mrzim glupe hormone -.- 
    Jedna od super stvari u trudnoći kao nema menge, al ko da sam u pms-u svih ovih 9 mjeseci. Katastrofa. 
    sjećam se na početku dok još nisam znala da sam trudna i kao čekam da mi dođe menga kak sam bila luda na sve oko sebe i nenormalno se ponašala i stalno kao a pms pms mengu bum dobila... je, nisam ju dobila, al luda sam ostala :D

cloudy
    22. Studeni 2014. 11:57

Baš...ti hormoni su zeznuti... neki dan sam pročitala da se prosječna trudnica osjeća kao da je iskombinirala travu,heroin i kokain.... malo ti se smije,malo si tužna a ponekad imaš masu energije.... hahahha

Nalah
    22. Studeni 2014. 12:24

Da,ja isto cmoljim za svaki drek,oči su mi stalno crvene i upaljene

crnamala
    22. Studeni 2014. 13:34

Uz hormone sam citala da su snimali mozak trudnica u trecem tromjesečju i da je malo manji nego u drugom?! Em sam poluluda em sam i poglupila ocito!  srecom kazu da se to sve vrati na svoje nakon onih 45 dana kada ni sud ne uzima rodilje kao uracunljive. 

cloudy
    22. Studeni 2014. 14:05

ajd zamisli... nisam to znala... al eto razloga zašto sam sva neka tupava u zadnje vrijeme ... :P ... bilo bi dobro da nas ni sad sud ne uzima kao uračunljive... hiih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.