Cure, već dva dana imam temperaturu 36,9-37. A nisam prehlađena ni niš. Samo mi je jako vruće
To je normalno jel tak, imat povišenu temp u trudnoći?
Ne znam za temperaturu, i meni je stalno vruće al nisam mjerila
Meni je danas takav dan da suze idu same od sebe...koja glupost
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hihih hormončići
Ja inače po tome znam da imam temp, kad plačem. Tak oduvijek. Kad mi se plače već svi doma znaju da sam bolesna. Bila reklama na tvu s djecom ili pesekima bilo što, ja plačem i ne moram ni mjerit temp hehe
Mislim da temp moze biti malo povecana u trudnoci a to je do 37 pa je normalno. Mene sad pred kraj nekad uhvate napadaji vrucine nekad me oblije hladni znoj?! Da nisam trudna rekla bih da sam u menopauzi. A o promjenama raspoloženja bolje da ne pricam ranije je to bilo tren placem od tuge tren srece, tren bijesnim tren mi je sve idealno? Da hormoni super su!
tako je i mene jedan dan uhvatilo plakanje, nisam mogla rijec rec da ne pocmem plakat ...na kraju sam se smijala sama sebi od muke
povišena temperatura tijela je normalna u trudnoći :D tak da nemaš brige.
ja mrzim glupe hormone -.-
Jedna od super stvari u trudnoći kao nema menge, al ko da sam u pms-u svih ovih 9 mjeseci. Katastrofa.
sjećam se na početku dok još nisam znala da sam trudna i kao čekam da mi dođe menga kak sam bila luda na sve oko sebe i nenormalno se ponašala i stalno kao a pms pms mengu bum dobila... je, nisam ju dobila, al luda sam ostala :D
Baš...ti hormoni su zeznuti... neki dan sam pročitala da se prosječna trudnica osjeća kao da je iskombinirala travu,heroin i kokain.... malo ti se smije,malo si tužna a ponekad imaš masu energije.... hahahha
Uz hormone sam citala da su snimali mozak trudnica u trecem tromjesečju i da je malo manji nego u drugom?! Em sam poluluda em sam i poglupila ocito! srecom kazu da se to sve vrati na svoje nakon onih 45 dana kada ni sud ne uzima rodilje kao uracunljive.
ajd zamisli... nisam to znala... al eto razloga zašto sam sva neka tupava u zadnje vrijeme ... :P ... bilo bi dobro da nas ni sad sud ne uzima kao uračunljive... hiih
Sortiraj odgovore
Najstariji