Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    21. Studeni 2014. 19:57

ja stalno imam kontrakcije i to ujutro i prije spavanja i osjećam kak mi po danu odjednom postane jako vruće i srce mi brzo kuca, el to isto od kontrakcija ili koji vrag? uglavnom trbuh mi je ko da imam kamen u njemu, tvrd cijeli dan, curka isto ne luduje ko inače... 
    mislim da je i njoj dosta svega :D

crnamala
    21. Studeni 2014. 20:12

Malamuca sretno ako je to to!

Ma ja se osjecam bas glupo jer nista ne kuzim i ne raspoznajem. Svi kazu prepoznat ces trudove ali mene stalno nešto bolucka ali nista jako. Neki dan na pregledu ctg ocitava kontrakcije do 100 i pitaju me jeli me boli?!? Mene bi znalo ponekad, najvise nocu, malo kao zgrcit i oblit znoj ali bi se i beba micala pa sam ja to povezivala s njegovim nocnim eskapadama i veličinom sada vise nista ne kužim.Bebac jednako divlja i mislila sam da se smiri pred porod a sad sam cula da ne mora biti tako ? A valjda cu skuzit. 

ninach1903
    21. Studeni 2014. 20:36

Cure moje ja da uđem u kuću moram prec 15-ak stepenica,  e tu muku trebate vidjet  ovo okretanje po krevetu me tolko izmori da kad se napokon namjestim hvatam zrak koda sam maraton trcala... Crnamala tak i ja neznam opce dal cu prepoznat trudove,  stalno me nekaj grci,  steze,  al mala lupa i dalje tak da nemam pojma jesu to kontrakcije il je to samo od napora...  al jos dva tjedna i to je to 

16.12.2014 <3 Lena <3

Bori
    21. Studeni 2014. 20:47

Što se tiče ovih kontrakcije i bolova..meni je tako već tjedan, dva..Probada u leđima, šopaju me lažnjaci, povisuje mi se tlak i sve što ide uz to..Termin mi je u nedjelju, a ja svaku večer pomislim to je to, večeras idem i onda nista...Danas mi je maleni skroz bio miran, čak sam se i uplašila malo. Al upravo  nadoknađuje sve...

Dea23
    22. Studeni 2014. 09:02

Cure, već dva dana imam temperaturu 36,9-37. A nisam prehlađena ni niš. Samo mi je jako vruće 
    To je normalno jel tak, imat povišenu temp u trudnoći?

kleaiva
    22. Studeni 2014. 09:35

Ne znam za temperaturu, i meni je stalno vruće al nisam mjerila
    Meni je danas takav dan da suze idu same od sebe...koja glupost

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dea23
    22. Studeni 2014. 09:38

Hihih hormončići 
    Ja inače po tome znam da imam temp, kad plačem. Tak oduvijek. Kad mi se plače već svi doma znaju da sam bolesna. Bila reklama na tvu s djecom ili pesekima bilo  što, ja plačem i ne moram ni mjerit temp hehe

crnamala
    22. Studeni 2014. 10:57

Mislim da temp moze biti malo povecana u trudnoci a to je do 37 pa je normalno. Mene sad pred kraj nekad uhvate napadaji vrucine nekad me oblije hladni znoj?! Da nisam trudna rekla bih da sam u menopauzi. A o promjenama raspoloženja bolje da ne pricam ranije je to bilo tren placem od tuge tren srece, tren bijesnim tren mi je sve idealno? Da hormoni super su! 

Tonka18
    22. Studeni 2014. 11:36

tako je i mene jedan dan uhvatilo plakanje, nisam mogla rijec rec da ne pocmem plakat ...na kraju sam se smijala sama sebi od muke

kleaiva
    22. Studeni 2014. 20:56

Tonka18

tako je i mene jedan dan uhvatilo plakanje, nisam mogla rijec rec da ne pocmem plakat …na kraju sam se smijala sama sebi od muke

E baš to me šoralo cijelo prijepodne :/ Kasnije sam se maknula iz kuće s prvim suncem i zapičila u šoping . Kupila bebaču robicu za izlazak iz bolnice, poklone za nećaka i nećakinju jer imaju roćkase 3. i 4.1. tak da ne moram gnjaviti dragog s tim, i neke sitnice za Božić i odmah mi se podigo raspoloženje =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI