ma da... ja sam nekad baš raspoložena za šetnju... ali kažem, po ravnom i pol sata najviše... ako je više moram sjesti i odmoriti... dobro si ti i izdržala plitvice... ja se sjećam da kad sam davnih dana bila, da sam krepala od šetnje i baš toga što kažeš gore, dole, mostić... a mogu mislit kak bi mi bilo u 7.mjesecu trudnoće .... moj dragi je neki dan rekao da jel bi išli van za vikend, kao malo do grada, obzirom da je pitanje kad ćemo idući put moći ići... i prvo mi se nije išlo, onda sam rekla ajd, budemo, na dva, tri sata, mogu sjest kad se umorim, i tako... al jučer je on došao do zaključka da ne idemo nikud... da sam ja pretrudna sad za takve egzibicije i da ćemo se radije doma zabavljati... sad je meni opet žao da ne idemo hahah... al opet... ak nismo pošteno bili vani neke dvije godine, pa nećemo umrijeti ako ne budemo išli još neko vrijeme...
Ja više nikud ni nemrem na duže zbog pišanja i isto se premorim kao da sam kopala
to pišanje stalno da ne spominjem... dobro da kod nas u sk nema niti jedan javni wc pa si osuđen na kafiće ak si u gradu i sila ti je... a bed mi je uć samo na wc, pa uvijek sjednem i popijem nešto, pa mi je onda opet sila i tak u krug....
ni ja ne mogu šetati...
a jučer sam sa malenim prošetala do mora, izmamilo me sunce van. to je nekih kilometar i nešto i jedva sam se vratila doma, imala sam osjećaj da će se stomak odvalit od mene.
samo ti slušaj sebe i radi kako se osjećaš
Meni se cini da ja pusem i stenjem vec sto godina. Samo sta sam ja imala problema sa boli u kukovima pa stvarno nisam mogla hodat. Sad se bebac skinuo sa zivca i nista me ne boli pa uzivam i stalno trazim priliku za setnju makar ujutro po kruh i mlijeko. jedino su mi noci ajme osjecam se kao kit i svaki okret u krevetu je manevar od pet minuta uz puhanje, jaukanje i druge fine zvukove. Ali jos samo 2 tjedna i moje sunce je tu!

Meni se cini da ja pusem i stenjem vec sto godina. Samo sta sam ja imala problema sa boli u kukovima pa stvarno nisam mogla hodat. Sad se bebac skinuo sa zivca i nista me ne boli pa uzivam i stalno trazim priliku za setnju makar ujutro po kruh i mlijeko. jedino su mi noci ajme osjecam se kao kit i svaki okret u krevetu je manevar od pet minuta uz puhanje, jaukanje i druge fine zvukove. Ali jos samo 2 tjedna i moje sunce je tu!

Malamuca
A ocito nam se blizi kraj! Meni danas popodne novi simptom bole me ledja ali nista drugo i dijete i dalje divlja unutra na veliko pa ne znam ni ja sta se dogadja? Valjda pripreme!?! Jedva cekam vidit svoju bebu.

Joj, mene su danas boljela leđa pa sam mislila da se radi o trudovima, ali to je od krvrgavog kreveta u Vinogradskoj, da mi vidite modrice... još će reći da me muž tuče...
Bole li vas šake? ja sam osjetila da me užasno boli desna šaka, a to mi je od naticanja, mada mi je dr. Košec rekla da uopće nisam natečena, ali sam puna vode. Lijeva ruka odmah prođe, ali desna šaka me izluđuje, budi me po noći bol u palcu. Pa sam fino uzela valjak za tijesto i tako si ga masirala... toliko mi je utrnuo da ne mogu ništa s njim...
Bole li vas šake? ja sam osjetila da me užasno boli desna šaka, a to mi je od naticanja, mada mi je dr. Košec rekla da uopće nisam natečena, ali sam puna vode. Lijeva ruka odmah prođe, ali desna šaka me izluđuje, budi me po noći bol u palcu. Pa sam fino uzela valjak za tijesto i tako si ga masirala… toliko mi je utrnuo da ne mogu ništa s njim…
Meni je tako s lijevom..al sam skuzila da je to jer spavam na njoj..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji