Meni se cini da ja pusem i stenjem vec sto godina. Samo sta sam ja imala problema sa boli u kukovima pa stvarno nisam mogla hodat. Sad se bebac skinuo sa zivca i nista me ne boli pa uzivam i stalno trazim priliku za setnju makar ujutro po kruh i mlijeko. jedino su mi noci ajme osjecam se kao kit i svaki okret u krevetu je manevar od pet minuta uz puhanje, jaukanje i druge fine zvukove. Ali jos samo 2 tjedna i moje sunce je tu!
Malamuca
A ocito nam se blizi kraj! Meni danas popodne novi simptom bole me ledja ali nista drugo i dijete i dalje divlja unutra na veliko pa ne znam ni ja sta se dogadja? Valjda pripreme!?! Jedva cekam vidit svoju bebu.
Joj, mene su danas boljela leđa pa sam mislila da se radi o trudovima, ali to je od krvrgavog kreveta u Vinogradskoj, da mi vidite modrice... još će reći da me muž tuče...
Bole li vas šake? ja sam osjetila da me užasno boli desna šaka, a to mi je od naticanja, mada mi je dr. Košec rekla da uopće nisam natečena, ali sam puna vode. Lijeva ruka odmah prođe, ali desna šaka me izluđuje, budi me po noći bol u palcu. Pa sam fino uzela valjak za tijesto i tako si ga masirala... toliko mi je utrnuo da ne mogu ništa s njim...
ja stalno imam kontrakcije i to ujutro i prije spavanja i osjećam kak mi po danu odjednom postane jako vruće i srce mi brzo kuca, el to isto od kontrakcija ili koji vrag? uglavnom trbuh mi je ko da imam kamen u njemu, tvrd cijeli dan, curka isto ne luduje ko inače...
mislim da je i njoj dosta svega :D
Malamuca sretno ako je to to!
Ma ja se osjecam bas glupo jer nista ne kuzim i ne raspoznajem. Svi kazu prepoznat ces trudove ali mene stalno nešto bolucka ali nista jako. Neki dan na pregledu ctg ocitava kontrakcije do 100 i pitaju me jeli me boli?!? Mene bi znalo ponekad, najvise nocu, malo kao zgrcit i oblit znoj ali bi se i beba micala pa sam ja to povezivala s njegovim nocnim eskapadama i veličinom sada vise nista ne kužim.Bebac jednako divlja i mislila sam da se smiri pred porod a sad sam cula da ne mora biti tako ? A valjda cu skuzit.
Cure moje ja da uđem u kuću moram prec 15-ak stepenica, e tu muku trebate vidjet ovo okretanje po krevetu me tolko izmori da kad se napokon namjestim hvatam zrak koda sam maraton trcala... Crnamala tak i ja neznam opce dal cu prepoznat trudove, stalno me nekaj grci, steze, al mala lupa i dalje tak da nemam pojma jesu to kontrakcije il je to samo od napora...
al jos dva tjedna i to je to
16.12.2014 <3 Lena <3
Što se tiče ovih kontrakcije i bolova..meni je tako već tjedan, dva..Probada u leđima, šopaju me lažnjaci, povisuje mi se tlak i sve što ide uz to..Termin mi je u nedjelju, a ja svaku večer pomislim to je to, večeras idem i onda nista...Danas mi je maleni skroz bio miran, čak sam se i uplašila malo. Al upravo nadoknađuje sve...
Sortiraj odgovore
Najstariji