Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    21. Studeni 2014. 12:33

Meni se cini da ja pusem i stenjem vec sto godina. Samo sta sam ja imala problema sa boli u kukovima pa stvarno nisam mogla hodat. Sad se bebac skinuo sa zivca i nista me ne boli pa uzivam i stalno trazim priliku za setnju makar ujutro po kruh i mlijeko.  jedino su mi noci ajme osjecam se kao kit i svaki okret u krevetu je manevar od pet minuta uz puhanje, jaukanje i druge fine zvukove. Ali jos samo 2 tjedna i moje sunce je tu! 

MalaMuca
    21. Studeni 2014. 16:30

crnamala tak i ja isto dok se pokušavam okrenuti u krevetu :D

crnamala
    21. Studeni 2014. 18:02

Malamuca 
    A ocito nam se blizi kraj!  Meni danas popodne novi simptom bole me ledja ali nista drugo i dijete i dalje divlja unutra na veliko pa ne znam ni ja sta se dogadja? Valjda pripreme!?! Jedva cekam vidit svoju bebu. 

Igorovabebica
    21. Studeni 2014. 19:52

Joj, mene su danas boljela leđa pa sam mislila da se radi o trudovima, ali to je od krvrgavog kreveta u Vinogradskoj, da mi vidite modrice... još će reći da me muž tuče... 

Igorovabebica
    21. Studeni 2014. 19:55

Bole li vas šake? ja sam osjetila da me užasno boli desna šaka, a to mi je od naticanja, mada mi je dr. Košec rekla da uopće nisam natečena, ali sam puna vode. Lijeva ruka odmah prođe, ali desna šaka me izluđuje, budi me po noći bol u palcu. Pa sam fino uzela valjak za tijesto i tako si ga masirala... toliko mi je utrnuo da ne mogu ništa s njim...

MalaMuca
    21. Studeni 2014. 19:57

ja stalno imam kontrakcije i to ujutro i prije spavanja i osjećam kak mi po danu odjednom postane jako vruće i srce mi brzo kuca, el to isto od kontrakcija ili koji vrag? uglavnom trbuh mi je ko da imam kamen u njemu, tvrd cijeli dan, curka isto ne luduje ko inače... 
    mislim da je i njoj dosta svega :D

crnamala
    21. Studeni 2014. 20:12

Malamuca sretno ako je to to!

Ma ja se osjecam bas glupo jer nista ne kuzim i ne raspoznajem. Svi kazu prepoznat ces trudove ali mene stalno nešto bolucka ali nista jako. Neki dan na pregledu ctg ocitava kontrakcije do 100 i pitaju me jeli me boli?!? Mene bi znalo ponekad, najvise nocu, malo kao zgrcit i oblit znoj ali bi se i beba micala pa sam ja to povezivala s njegovim nocnim eskapadama i veličinom sada vise nista ne kužim.Bebac jednako divlja i mislila sam da se smiri pred porod a sad sam cula da ne mora biti tako ? A valjda cu skuzit. 

ninach1903
    21. Studeni 2014. 20:36

Cure moje ja da uđem u kuću moram prec 15-ak stepenica,  e tu muku trebate vidjet  ovo okretanje po krevetu me tolko izmori da kad se napokon namjestim hvatam zrak koda sam maraton trcala... Crnamala tak i ja neznam opce dal cu prepoznat trudove,  stalno me nekaj grci,  steze,  al mala lupa i dalje tak da nemam pojma jesu to kontrakcije il je to samo od napora...  al jos dva tjedna i to je to 

16.12.2014 <3 Lena <3

Bori
    21. Studeni 2014. 20:47

Što se tiče ovih kontrakcije i bolova..meni je tako već tjedan, dva..Probada u leđima, šopaju me lažnjaci, povisuje mi se tlak i sve što ide uz to..Termin mi je u nedjelju, a ja svaku večer pomislim to je to, večeras idem i onda nista...Danas mi je maleni skroz bio miran, čak sam se i uplašila malo. Al upravo  nadoknađuje sve...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.