Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    09. Studeni 2014. 12:44

hahahhaha cloudy :D  strašna si :D

cloudy
    09. Studeni 2014. 12:55

:) mislim, ne znam kakav je to feeling ali brijem da je ovakav :P užas... baš me dragi maloprije pitao koji mi je vrag da hodam tak kak hodam, a ja ne mogu drugačije...

ninika11
    09. Studeni 2014. 13:03

Dea kad je tebi termin? Meni je pocelo lagano u ledima bolovi, i nikako se namjestiti spavati hehe ,pritisak na zdjelicu i mjehur.. ponekad bas jedva cekam taj 12.mjesec hehhe. Al dobro nije jos svaki dan vidit cemo kako ce biti.

Dea23
    09. Studeni 2014. 13:38

15.1 

MalaMuca
    09. Studeni 2014. 14:43

Meni pak užasno brzo prolazi vrijeme, nekak imam osjećaj da nebum niš stigla napraviti i da mi sve to pre brzo dolazi, a opet s druge strane jedva čekam da rodim jer mi se više neda bit trudna :D

Dada32
    09. Studeni 2014. 17:29

Dea, bez panike. Na uzv se vidi količina plodne vode ida je bilo što sumnjivo odmah bi ti rekli. Ako te panika doma hvata, napravi si test s maramicom (znaš za to??) 

Inače ti je u zadnjem mjesecu trudnoće pojačan iscjedak, a ako se slučajno boriš i s hemićima i oni ti isto "vlaže".

Dea23
    09. Studeni 2014. 19:44

Hvala ti. Pa vjerojatno bi vidio doktor, nisam valjda takav peh da imam nekog tuduma za doktora!  možda mi curi mokraća jer piškim DOSLOVNO svakih 5-10 min bebica je skroz dole i radi pritisak.

Nalah
    09. Studeni 2014. 19:55

E,pa na to sam mislila vezano uz maramicu (druga tema) i to me buni i ne mogu biti sigurna kad mi vječito nekaj curi,a mokraća mi je u većini dana prozirna,jer zbog dijabetesa pijem hektolitre vode,kad ništa drugo ne smijem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.