Curke, da li bi ginekolog na redovnom uzv i pregledu mogo vidjeti manjak plodne vode? Bila prije 4 dana, piše primjerena količina plodne vode. Već na prošlom uzv sam mu rekla da imam neki vodenkast iscjedak reko je da je to sve normalno. Ali onako, baš mi gaćice budu skroz mokre ponekad
Curke, da li bi ginekolog na redovnom uzv i pregledu mogo vidjeti manjak plodne vode? Bila prije 4 dana, piše primjerena količina plodne vode. Već na prošlom uzv sam mu rekla da imam neki vodenkast iscjedak reko je da je to sve normalno. Ali onako, baš mi gaćice budu skroz mokre ponekad
Dea, mislim da se manjak plodne vode sigurno vidi na uzv-u. Ovo ti je vjerojatno samo pojačani iscjedak - tako je i meni bilo ko da sam se upiškila - sve mokro - pogotovo pred kraj trudnoće i stalno sam bila u panici da nije plodna voda, na kraju bilo sve ok, ali me zbilja izluđivalo. Tako da mislim da je i kod tebe sigurno sve ok
mislim da bi morao... jer meni je sad na zadnjem pregledu komentirao da je sve ok da bebica ima još dovoljno plodne vode...tak da mislim da bi morao to znati... možda ti je samo iscjedak pojačan
Da, glupo mi je zvat i bit paničarka ali opet..joj ma naš kaj..to u kombinaciji s razvaljanovićem kojeg si spominjala i ja sebi spremna za bolnicu Ak preživim ova dva mjeseca bit će dobro. I svi oko mene samnom haha
Da, glupo mi je zvat i bit paničarka ali opet..joj ma naš kaj..to u kombinaciji s razvaljanovićem kojeg si spominjala i ja sebi spremna za bolnicuAk preživim ova dva mjeseca bit će dobro. I svi oko mene samnom haha
i samoj mi je tako... najgore je kad sjedim i probam prebacit nogu preko noge... čovječe... koja bol.. ne da je razvaljenović nego brijem da je takav feeling nakon nekog crnca i par dana druženja s istim
:) mislim, ne znam kakav je to feeling ali brijem da je ovakav :P užas... baš me dragi maloprije pitao koji mi je vrag da hodam tak kak hodam, a ja ne mogu drugačije...
Dea kad je tebi termin? Meni je pocelo lagano u ledima bolovi, i nikako se namjestiti spavati hehe ,pritisak na zdjelicu i mjehur.. ponekad bas jedva cekam taj 12.mjesec hehhe. Al dobro nije jos svaki dan vidit cemo kako ce biti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji