:) mislim, ne znam kakav je to feeling ali brijem da je ovakav :P užas... baš me dragi maloprije pitao koji mi je vrag da hodam tak kak hodam, a ja ne mogu drugačije...
Dea kad je tebi termin? Meni je pocelo lagano u ledima bolovi, i nikako se namjestiti spavati hehe ,pritisak na zdjelicu i mjehur.. ponekad bas jedva cekam taj 12.mjesec hehhe. Al dobro nije jos svaki dan vidit cemo kako ce biti.
Meni pak užasno brzo prolazi vrijeme, nekak imam osjećaj da nebum niš stigla napraviti i da mi sve to pre brzo dolazi, a opet s druge strane jedva čekam da rodim jer mi se više neda bit trudna :D
Dea, bez panike. Na uzv se vidi količina plodne vode ida je bilo što sumnjivo odmah bi ti rekli. Ako te panika doma hvata, napravi si test s maramicom (znaš za to??)
Inače ti je u zadnjem mjesecu trudnoće pojačan iscjedak, a ako se slučajno boriš i s hemićima i oni ti isto "vlaže".
Hvala ti. Pa vjerojatno bi vidio doktor, nisam valjda takav peh da imam nekog tuduma za doktora! možda mi curi mokraća jer piškim DOSLOVNO svakih 5-10 min bebica je skroz dole i radi pritisak.
E,pa na to sam mislila vezano uz maramicu (druga tema) i to me buni i ne mogu biti sigurna kad mi vječito nekaj curi,a mokraća mi je u većini dana prozirna,jer zbog dijabetesa pijem hektolitre vode,kad ništa drugo ne smijem
Sortiraj odgovore
Najstariji