Jesi probala s Lactogynom? Meni je on bio puno bolji od Linexa. Uzmem ga svaki put kad me krene nešto svrbit dolje (1 ujutro i jedan navečer i bude bolje). Meni je za takve stvari zapravo uvijek pomagao Citrofit ali mislim da ga ne smiješ piti u trudnoći :(
Nisam, probat ću. Hvala za sugestiju!
E curke, već neka dva tjedna imam neki žućkasti iscjedak, danas mi se učinilo u jednom trenu da je svjetlo smeđi. Ne bi dizala frku jer imam redoviti preglet u četvrtak, ali ipak dižem frku! haha
nazovi i pitaj doktora...kad ti je termin?
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Meni su u zadnje vrijeme ujutro oči jako crvene i kapilare u očima mi pucaju,ima netko slični problem?
Meni su u zadnje vrijeme ujutro oči jako crvene i kapilare u očima mi pucaju,ima netko slični problem?
I meni su takve ali ja nosim leće koje mi sve više smetaju pa je meni od toga. A često ti se tako zacrvene i suze kad malo duže gledaš u komp. Bar meni. :)

ja mislim da je to od vremena ... ili nečeg alergenog u zraku... jer i meni su krvave u zadnje vrijeme... ne svaki dan, al kad jedu onda peku i baš su crvene... ja to pripisujem vremenu al ne znam
Očni ili obični?Očni mi je na sistematskom u 4 mj.bio ok,a krvni mi je stalno nizak
Preko dana se razbistre,ali odmah ujutro izgledam kao da sam mamurna,a kapilare mi pucaju najviše uz donji rub kapka,što mi nikad nije bilo
Sad i meni pada na pamet tlak... Ali mislim da bi visoki to mogao eventualnno uzrokovati, ne niski... :/

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji