Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    12. Studeni 2014. 20:53

Baš mi je drago da je sve u redu

kleaiva
    20. Studeni 2014. 21:14

opet žgaravica :( imate kakav brzi lijek osim sode????

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

renata6
    20. Studeni 2014. 21:16

Probaj pojesti smoki, ili slane štapiće, meni su pomogali, upili su taj sadržaj koji se ne može probaviti.

kleaiva
    20. Studeni 2014. 21:27

tnx. sinoć je smoki pomogao, išla isprobati i uspjelo je večeras ću probat sa štapićima jer mi je nestalo smokija 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

luna05
    20. Studeni 2014. 21:49

Pozdrav curke,molila bih vas za savjet.Sad ulazim u 31. tjedan trudnoce i pijem duphston vec 5 tjedana a uz to pijem magnezij i elevit vitamine pa me interesira da li se moze uz to piti i omega 3 kapsule ili bolje ne?;)hvala 

I ♡ my baby !!

Nalah
    20. Studeni 2014. 21:55

Zašto još omega 3?Elevit ti ima svega koliko treba

Nalah
    20. Studeni 2014. 21:57

Ribu papaj 2 x tjedno i mirna si,samo nemoj tunu

luna05
    20. Studeni 2014. 22:42

Mislila sam omegu jer ribu ne jedem pa da bar malo nadoknadim sa omegom.A i dosta sam citala da je dobro konzumirat ribu ili piti omegu u zadnjem tromjesecju zbog razvoja.;)

I ♡ my baby !!

tena123
    20. Studeni 2014. 22:43

eh kakvu sam sad tegobu dozivjela, otuširala se mačka i idem odrezat nokte na nogama, ajmeee pola sata je to trajalo, ali evo uspjela sam. 
    mislim da do poroda puštam nokte (na nogama)

Nalah
    20. Studeni 2014. 22:47

Hhahahahaha ista stvar kod mene,ja mali prst nikak da sredim kak spada,def idem na pedikuru prije poroda,a noge si pod tušem moram s četkom za leđa ,er imam tuš kadu,pa ih nemam gdje dignuti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.