Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    09. Studeni 2014. 22:03

da, pa zato je ja i nisam stavila haha stalno nekaj curi sva sam šuplja!

tena123
    09. Studeni 2014. 23:11

he he a ja bila uvjerene da mi to od mokraće iako mi ova količina iscjeka baš ide na žice, stalno se moram presvlačit, ali skužila sam i da se znojim dosta na onom pregibu kod nogu i rub gacica mi je uvijek vlažan od toga, što mi je jako čudno jer se inače jako jako slabo znojim..
    muku mučim sa spavanjem i namjestanjem, mogu spavat samo na bokovima a leđa me svakako bole pa ne mogu zaspat do 3 li 4 ujutro i tako već tjedan dana..

cloudy
    10. Studeni 2014. 09:44

ja se ne znojim samo dole...nego svako jutro se probudim i sise su mi mokre od znoja... kolko god se lagano obukla za spavanje ista priča stalno... a isto se inače slabo znojim....

MalaMuca
    10. Studeni 2014. 13:35

Ja se isto oko sisa oznojim, po ljeti mi je bilo još gore u 2.tromjesečju, a sad mi je pak spavaćica zaflekana svako jutro od kolostruma -.-

Bori
    10. Studeni 2014. 13:47

Je li nekome od Vas doktor/ica rekla da imate neki trudnički polip? Meni je to bilo na zadnjem pregledu, sam sam 38tt i čekam svaki dan, al me to malo brine..Doktorica mi je rekla nek ne brinem i da će to otići s porodom. Ima li tko iskustva s tim i utječe li to na porod?
    Što se znojenja tiče, uzas..meni kojoj je UVIJEK hladno sad je prevruće stalno, po stanu hodam u japankama nez čarapa, po noću spavam u potkošulji i hlačicama je jer mi je preeeevruće. Znojim se ko luda, a inače se ne znojim gotovo uopće.

Nalah
    10. Studeni 2014. 14:15

Ja imam miom i u Podobniku su mi trabunjali svašta,kak će narasti od hormona,pa da može ugrožavati bebu,bla bla bla,kad se sjetim te Gebauer zlo mi je,zato sam i otišla od tamo.
    Uglavnom,sadašnji liječnik kaže da uopće ne brinem,ne raste i nije blizu bebine glavice,što je super

tena123
    10. Studeni 2014. 14:40

joj žene moje drage ja ću poludit do poroda jer sam noćas jeedva zaspala u tri sata i u osam me probudi takva bol u leđima da mi je na sekundu prošlo kroz glavu da je to početak, morala sam sjesti jer nisam nikako mogla ležati a falila mi je minuta da se rasplačem kako je to ubijalo, zaato sad ne mogu gledat od umora a ako zaspem opet ništa od noći.. poludit ću..

što se tiče znojenja sad mi je malo lakše kad vidim da nisam jedina,  jedino me živcira što mi se od toga ulošci odljepljuju

Bori
    10. Studeni 2014. 15:23

Tena..koliko imas do kraja? Samo hrabro..nećes poludjeti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.