Meni pak užasno brzo prolazi vrijeme, nekak imam osjećaj da nebum niš stigla napraviti i da mi sve to pre brzo dolazi, a opet s druge strane jedva čekam da rodim jer mi se više neda bit trudna :D
Dea, bez panike. Na uzv se vidi količina plodne vode ida je bilo što sumnjivo odmah bi ti rekli. Ako te panika doma hvata, napravi si test s maramicom (znaš za to??)
Inače ti je u zadnjem mjesecu trudnoće pojačan iscjedak, a ako se slučajno boriš i s hemićima i oni ti isto "vlaže".
Hvala ti. Pa vjerojatno bi vidio doktor, nisam valjda takav peh da imam nekog tuduma za doktora! možda mi curi mokraća jer piškim DOSLOVNO svakih 5-10 min bebica je skroz dole i radi pritisak.
E,pa na to sam mislila vezano uz maramicu (druga tema) i to me buni i ne mogu biti sigurna kad mi vječito nekaj curi,a mokraća mi je u većini dana prozirna,jer zbog dijabetesa pijem hektolitre vode,kad ništa drugo ne smijem
da, pa zato je ja i nisam stavila haha stalno nekaj curi sva sam šuplja!
he he a ja bila uvjerene da mi to od mokraće iako mi ova količina iscjeka baš ide na žice, stalno se moram presvlačit, ali skužila sam i da se znojim dosta na onom pregibu kod nogu i rub gacica mi je uvijek vlažan od toga, što mi je jako čudno jer se inače jako jako slabo znojim..
muku mučim sa spavanjem i namjestanjem, mogu spavat samo na bokovima a leđa me svakako bole pa ne mogu zaspat do 3 li 4 ujutro i tako već tjedan dana..
ali skužila sam i da se znojim dosta na onom pregibu kod nogu i rub gacica mi je uvijek vlažan od toga, što mi je jako čudno jer se inače jako jako slabo znojim..
Ista priča
ja se ne znojim samo dole...nego svako jutro se probudim i sise su mi mokre od znoja... kolko god se lagano obukla za spavanje ista priča stalno... a isto se inače slabo znojim....
ja se ne znojim samo dole…nego svako jutro se probudim i sise su mi mokre od znoja… kolko god se lagano obukla za spavanje ista priča stalno… a isto se inače slabo znojim….
Ha! Znači nisam jedina. Već sam si ko ona maskota Michelinova - gdje god imam pregib, znojim se.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji