jos 7 tjedana po terminu, po doktoru 5 i sad se sve vise nadam da je u pravu
Ja sam stalno prije nosila dnevne uloške i imala problema s gljivicama i svrbeži i svašta, onda mi je ginekolog rekao da ne nosim te uloške i ja prestala, ispočetka je bilo presvlačenje gaća svaki čas al s vremenom se i to smirilo i iscjedak je skroz nestao. Navečer bi bilo možda samo kap i to onak više suho. Sad i u trudnoći nikakav iscjedak do prije negdje tjedan dana (sad sam 35 tj.). Napravila test maramicom i ponekad mi curne mokraća :( iako sam i u prvoj i u ovoj trudnoći opsjednuta kegelovim vježbama al očito u mom slučaju baš i nisu učinkovite =)
Sad mi je ginekolog savjetocao spavanje bez gaća...tako da se lufta čim više i već se dnevna količina iscjetka onog sluzavog smanjila =) a mokraća i dalje nekad curne...protiv toga ne mogu =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ma nebi nikako mogla bez uloška jer nekad mi se ne da stavljat ga i nakon 5 min moram na prevlačenje jer je stvarno obilno i to po par puta u danu. Sad razumijem svoju baku, dogodilo mi se dva puta da sam jako kihala i tad mi je mokraća malo pobjegla, dobro da sam bila kod kuće pa sam se mogla odmah presvuć inače bi umrla od srama. a ovako nekad me zna malo zajebavat po noći kad se ustajem 101 puta ići u wc.
Ne znam gdje bi smjestila svoje pitanje, pa evo ga ovdje!
Noćas sam se probudila sa grčevima u stomaku, trajalo je nekih pola sata - sat, a onda me potjeralo na wc, proljev i povraćanje. Do jutra se to smirilo, malo sam popila slankaste vode, sad mi je ok, nema grčeva, mučnina... Ne pada mi na pamet ništa jesti.
Imate li kakav savjet za mene, jel to obična crijevna virozna ili se zna javljat u tr?
Gin mi radi popodne, ako se ne smiri onda ću joj se javiti.
A možda su mi naškodile sarme i kiseli kupus kojeg sam se jučer i za ručak i večeru najela
koji si tjedan? ja sam sinoć isto imala trčanje na wc, al tak to bude kad u sat i pol vremena pojedeš pečene kobase, grožđe, puding od čokolade i sve zaliješ sokom od maline...
28.
a uf uf
ja sam planirano "odradila" večeru, "malo" kiselog kupusa, pa kasnije namaz, čaj, ništa ekstra. Mislim da me je on dotukao
moguće da ti je i od kiselog kupusa... da si desetak tjedana više moglo bi biti i čišćenje pred porod, al ovak je rano za to... vidi, ako ti se preko dana smiri, onda te kupus dotukao
ja sam par puta oko 20 i nekog tjedna imala po noći, satima takvih problema, jedino nisam povraćala, no to kako je došlo tako i prošlo pa se nisam baš nešto zamarala. ako ne prođe zovi doktora..
Od kupusa je tak je i meni bilo! Ali zna mene često "zafrknut" po noći. haha
joj cure jedan dan sam izašla u grudnjaku iz wca muž me samo gledao. toliko sam se mučila da sam se sva skinula. reku ovo su neki pripremni trudovi hahah
joj oprostite, o čemu mi tu pričamo..al eto, nitko drugi nas ni ne razumije
Dobor jutro drage moje, evo danas mi je bolje, jučer sam i temp. imala. Baš me je satralo i iscrpilo.
Gin je rekla da su viroze crijevne u điru, tako da je kupus samo potakao sve.... i prošli tjedan sam imala proljev, ali mislim da je to bilo zbog željeza koji mi ide na živce.
Sortiraj odgovore
Najstariji