Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    06. Studeni 2014. 12:26

moj tlak je ili 110/70 ili 120/80, znaci taman :D jedino me u zadnje vrijeme pocela bolit lijeva prepona, ne znam jel si to mala radi mjesta za izlazak ili je neki zivac u pitanju , al kad lezim i ocu se okrenut s lijevog na desni bok zaboli me...tj, vise onako "zapece" neznam tocno kak da objasnim... prekjucer sam na pregledu zaboravila pitat doktoricu od cega je to... 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    06. Studeni 2014. 12:30

I mene jučer ćopilo,lijeva prepona,lijevi bok

ninach1903
    06. Studeni 2014. 12:50

sad sam vidla da su cure pisale o tim bolovim u preponama pod temom "Bolovi u trudnoci", izgleda da je to sve normalno i da si bebaci rade mjesta za izlazak 

16.12.2014 <3 Lena <3

Mum of four
    07. Studeni 2014. 09:37

Cure evo ovako jucer sam bila na kontroli ginekologica mi je rekla da sam se otvorila jedan prst ( po terminu sam 32 tt,  a bebica je za dva tjedna veca) sad mi je dala tablete spasmex dali je koja od vas pila te tablete?

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Jojo5
    08. Studeni 2014. 14:09

Tlak mi je na zadnjem pregledu jedva izmjerila koliko je bio nizak 90/ nešto a jučer sam cijeli dan bila u krevetu jer mi je došlo full muka i bolio me trbuh da nisam mogla stajati i vrtilo mi se.
    Ne znam kaj mi je došlo, možda je od tlaka. 
    Malo sam se prepala... A cijelu trudnoću tlak super valjda sada pred kraj mi cucla životnu energiju

Nalah
    08. Studeni 2014. 14:24

Pa pogledaj i vrijeme,sve to utječe,meni je isto krajnje nizak,pij puno tekućine

ninika11
    08. Studeni 2014. 14:27

Meni je tlak dobar al me zato lagano pocela zdjelica muciti i leda i namjestanje po noci... slazem se sa nalah ovo vrijeme je ludo i ne cudi za tlak

DarijaZ
    08. Studeni 2014. 14:40

Ninika, siris se , opustaju ti  se misici i tetive da beba lakse izadje 
    I pritisak ti je na ledja, ipak treba nositi tu strucu od par kila u sebi...

ninika11
    08. Studeni 2014. 15:13

Raste struca raste 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.