Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Studeni 2014. 18:10

Jel manijakalno spremabje ormara i peglanje spada u gniježđenje?jer ako da,onda je i mene krenulo lagano hvatat...jučer se ubih peglanjem i preslagivanjem...

Dea23
    03. Studeni 2014. 18:55

U 30. sam tjednu i nekad imam onaj osjećaj ko da ću dobiti mengu, na jedno desetak min. Tak mi je bilo na početku trudnoće.Jel ima ko slično iskustvo?

LuKi5
    03. Studeni 2014. 21:48

Dea

U 30. sam tjednu i nekad imam onaj osjećaj ko da ću dobiti mengu, na jedno desetak min. Tak mi je bilo na početku trudnoće.Jel ima ko slično iskustvo?

Slazem se s cloudy. B-h kontrakcije, takvu bol sam znala osjetit jos kad bi mi se pravilo mjesta za bebaca, sirila maternica, ali vjerujem da su ti to b-h kontrakcije.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    03. Studeni 2014. 19:13

Možda početak bh kontrakcija...i ja se pripremam na to da bi mi moglo krenut pošto sam 29 tjedan...

Dea23
    03. Studeni 2014. 20:12

Možda da. Joj ispalit ću na živce u trudnoći.  Dok pohvatam što boli, zašto boli, kako boli, jel smije il ne smije bolit, a kak će me tek bolit! hahah

cloudy
    03. Studeni 2014. 20:23

Tak mi je i samoj....ajd nekak mi je u 2 tromjesečju bilo ok bez bolova al sad imam feeling da će opet sve krenut...a uskoro i najzanimljiviji dio :)

Dea23
    03. Studeni 2014. 22:18

Hvala cure 

kleaiva
    04. Studeni 2014. 00:16

Sigurno su bh kontrakcije, ja sam u 34 tjednu i počele su lagano, a u prošloj trudnoći sam imala lažne trudove od 36 tjedna....na kraju sam prenijela 10 dana =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI