Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Studeni 2014. 20:23

Tak mi je i samoj....ajd nekak mi je u 2 tromjesečju bilo ok bez bolova al sad imam feeling da će opet sve krenut...a uskoro i najzanimljiviji dio :)

Dea23
    03. Studeni 2014. 22:18

Hvala cure 

kleaiva
    04. Studeni 2014. 00:16

Sigurno su bh kontrakcije, ja sam u 34 tjednu i počele su lagano, a u prošloj trudnoći sam imala lažne trudove od 36 tjedna....na kraju sam prenijela 10 dana =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• IFeelBlessed
    04. Studeni 2014. 09:01

Jesi probala s Lactogynom? Meni je on bio puno bolji od Linexa. Uzmem ga svaki put kad me krene nešto svrbit dolje (1 ujutro i jedan navečer i bude bolje). Meni je za takve stvari zapravo uvijek pomagao Citrofit ali mislim da ga ne smiješ piti u trudnoći :(

Nisam, probat ću. Hvala za sugestiju!

Dea23
    04. Studeni 2014. 20:15

E curke, već neka dva tjedna imam neki žućkasti iscjedak, danas mi se učinilo u jednom trenu da je svjetlo smeđi. Ne bi dizala frku jer imam redoviti preglet u četvrtak, ali ipak dižem frku! haha

kleaiva
    04. Studeni 2014. 23:54

nazovi i pitaj doktora...kad ti je termin?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nalah
    05. Studeni 2014. 08:00

Meni su u zadnje vrijeme ujutro oči jako crvene i kapilare u očima mi pucaju,ima netko slični problem?

cloudy
    05. Studeni 2014. 09:02

ja mislim da je to od vremena ... ili nečeg alergenog u zraku... jer i meni su krvave u zadnje vrijeme... ne svaki dan, al kad jedu onda peku i baš su crvene... ja to pripisujem vremenu al ne znam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.