Jel manijakalno spremabje ormara i peglanje spada u gniježđenje?jer ako da,onda je i mene krenulo lagano hvatat...jučer se ubih peglanjem i preslagivanjem...
U 30. sam tjednu i nekad imam onaj osjećaj ko da ću dobiti mengu, na jedno desetak min. Tak mi je bilo na početku trudnoće.Jel ima ko slično iskustvo?
U 30. sam tjednu i nekad imam onaj osjećaj ko da ću dobiti mengu, na jedno desetak min. Tak mi je bilo na početku trudnoće.Jel ima ko slično iskustvo?
Slazem se s cloudy. B-h kontrakcije, takvu bol sam znala osjetit jos kad bi mi se pravilo mjesta za bebaca, sirila maternica, ali vjerujem da su ti to b-h kontrakcije.

14.06.2014. L ♥
Možda početak bh kontrakcija...i ja se pripremam na to da bi mi moglo krenut pošto sam 29 tjedan...
Možda da. Joj ispalit ću na živce u trudnoći. Dok pohvatam što boli, zašto boli, kako boli, jel smije il ne smije bolit, a kak će me tek bolit! hahah
Tak mi je i samoj....ajd nekak mi je u 2 tromjesečju bilo ok bez bolova al sad imam feeling da će opet sve krenut...a uskoro i najzanimljiviji dio :)
Sigurno su bh kontrakcije, ja sam u 34 tjednu i počele su lagano, a u prošloj trudnoći sam imala lažne trudove od 36 tjedna....na kraju sam prenijela 10 dana =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji