Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    08. Studeni 2014. 14:09

Tlak mi je na zadnjem pregledu jedva izmjerila koliko je bio nizak 90/ nešto a jučer sam cijeli dan bila u krevetu jer mi je došlo full muka i bolio me trbuh da nisam mogla stajati i vrtilo mi se.
    Ne znam kaj mi je došlo, možda je od tlaka. 
    Malo sam se prepala... A cijelu trudnoću tlak super valjda sada pred kraj mi cucla životnu energiju

tena123
    08. Studeni 2014. 15:19

Jojo

Tlak mi je na zadnjem pregledu jedva izmjerila koliko je bio nizak 90/ nešto a jučer sam cijeli dan bila u krevetu jer mi je došlo full muka i bolio me trbuh da nisam mogla stajati i vrtilo mi se.
    Ne znam kaj mi je došlo, možda je od tlaka. 
    Malo sam se prepala… A cijelu trudnoću tlak super valjda sada pred kraj mi cucla životnu energiju

meni je jučer bila ista stvar, i baš sam bila sama kod kuće i pravila ručak, uhvatila me takva slabina nekakva, i jaka mučnina, odjednom mi se počelo vrtit pa sam izašla van na kišu da udahnem zraka jer sam se uplašila da se ne srušim, a isto sam inače imala ok tlak, jučer ga nisam mjerila.. očito je bio takav dan..

Nalah
    08. Studeni 2014. 14:24

Pa pogledaj i vrijeme,sve to utječe,meni je isto krajnje nizak,pij puno tekućine

ninika11
    08. Studeni 2014. 14:27

Meni je tlak dobar al me zato lagano pocela zdjelica muciti i leda i namjestanje po noci... slazem se sa nalah ovo vrijeme je ludo i ne cudi za tlak

DarijaZ
    08. Studeni 2014. 14:40

Ninika, siris se , opustaju ti  se misici i tetive da beba lakse izadje 
    I pritisak ti je na ledja, ipak treba nositi tu strucu od par kila u sebi...

ninika11
    08. Studeni 2014. 15:13

Raste struca raste 

MalaMuca
    08. Studeni 2014. 18:05

Meni je fascinantno kak ujutro ne mogu obući nikaj drugo osim patika, a popodne sve oke, mogu obući cipele koje god hoću. Ujutro su mi prsti i stopala duplo veći -.-
    i sve me boli, zdjelica i leđa i gegam se ko patkica.

Jojo5
    08. Studeni 2014. 20:42

Hahaha MalaMuca  ujutro još nekako obučem tenisice i cipele ali navečer nikako. Inače sam broj 38, 39 prije mjesec dana sam kupila šuze broj 40 , tješim se kao doći će termo čarapa :)
    Meni je fascinantno kada odem do dućana i vratim se pa moram malo leći da odmorim od tog silnog puta uz stepenice i niz sve do prvog ugla 20 metara od kuće

ninika11
    08. Studeni 2014. 21:07

Meni ujutro samo prsti na rukama oteknu malo i to skuzim po prstenu. A prek dana normalno.. a bas sam mislila da ce me skroz zaobic hehe

LuKi5
    09. Studeni 2014. 08:54

Ja sam natekla nakon poroda...a u trudnoci nista. I bas sam bila sretna da me zaobislo kad ono sipak.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI