Tlak mi je na zadnjem pregledu jedva izmjerila koliko je bio nizak 90/ nešto a jučer sam cijeli dan bila u krevetu jer mi je došlo full muka i bolio me trbuh da nisam mogla stajati i vrtilo mi se.
Ne znam kaj mi je došlo, možda je od tlaka.
Malo sam se prepala... A cijelu trudnoću tlak super valjda sada pred kraj mi cucla životnu energiju
Tlak mi je na zadnjem pregledu jedva izmjerila koliko je bio nizak 90/ nešto a jučer sam cijeli dan bila u krevetu jer mi je došlo full muka i bolio me trbuh da nisam mogla stajati i vrtilo mi se.
Ne znam kaj mi je došlo, možda je od tlaka.
Malo sam se prepala… A cijelu trudnoću tlak super valjda sada pred kraj mi cucla životnu energiju
meni je jučer bila ista stvar, i baš sam bila sama kod kuće i pravila ručak, uhvatila me takva slabina nekakva, i jaka mučnina, odjednom mi se počelo vrtit pa sam izašla van na kišu da udahnem zraka jer sam se uplašila da se ne srušim, a isto sam inače imala ok tlak, jučer ga nisam mjerila.. očito je bio takav dan..
Pa pogledaj i vrijeme,sve to utječe,meni je isto krajnje nizak,pij puno tekućine
Meni je tlak dobar al me zato lagano pocela zdjelica muciti i leda i namjestanje po noci... slazem se sa nalah ovo vrijeme je ludo i ne cudi za tlak
Ninika, siris se , opustaju ti se misici i tetive da beba lakse izadje
I pritisak ti je na ledja, ipak treba nositi tu strucu od par kila u sebi...
Meni je fascinantno kak ujutro ne mogu obući nikaj drugo osim patika, a popodne sve oke, mogu obući cipele koje god hoću. Ujutro su mi prsti i stopala duplo veći -.-
i sve me boli, zdjelica i leđa i gegam se ko patkica.
Hahaha MalaMuca ujutro još nekako obučem tenisice i cipele ali navečer nikako. Inače sam broj 38, 39 prije mjesec dana sam kupila šuze broj 40 , tješim se kao doći će termo čarapa :)
Meni je fascinantno kada odem do dućana i vratim se pa moram malo leći da odmorim od tog silnog puta uz stepenice i niz sve do prvog ugla 20 metara od kuće
Meni ujutro samo prsti na rukama oteknu malo i to skuzim po prstenu. A prek dana normalno.. a bas sam mislila da ce me skroz zaobic hehe
Ja sam natekla nakon poroda...a u trudnoci nista. I bas sam bila sretna da me zaobislo kad ono sipak.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji