Meni je fascinantno kak ujutro ne mogu obući nikaj drugo osim patika, a popodne sve oke, mogu obući cipele koje god hoću. Ujutro su mi prsti i stopala duplo veći -.-
i sve me boli, zdjelica i leđa i gegam se ko patkica.
Hahaha MalaMuca ujutro još nekako obučem tenisice i cipele ali navečer nikako. Inače sam broj 38, 39 prije mjesec dana sam kupila šuze broj 40 , tješim se kao doći će termo čarapa :)
Meni je fascinantno kada odem do dućana i vratim se pa moram malo leći da odmorim od tog silnog puta uz stepenice i niz sve do prvog ugla 20 metara od kuće
Meni ujutro samo prsti na rukama oteknu malo i to skuzim po prstenu. A prek dana normalno.. a bas sam mislila da ce me skroz zaobic hehe
Ja sam natekla nakon poroda...a u trudnoci nista. I bas sam bila sretna da me zaobislo kad ono sipak.
14.06.2014. L ♥
Curke, da li bi ginekolog na redovnom uzv i pregledu mogo vidjeti manjak plodne vode? Bila prije 4 dana, piše primjerena količina plodne vode. Već na prošlom uzv sam mu rekla da imam neki vodenkast iscjedak reko je da je to sve normalno. Ali onako, baš mi gaćice budu skroz mokre ponekad
mislim da bi morao... jer meni je sad na zadnjem pregledu komentirao da je sve ok da bebica ima još dovoljno plodne vode...tak da mislim da bi morao to znati... možda ti je samo iscjedak pojačan
Da, glupo mi je zvat i bit paničarka ali opet..joj ma naš kaj..to u kombinaciji s razvaljanovićem kojeg si spominjala i ja sebi spremna za bolnicu Ak preživim ova dva mjeseca bit će dobro. I svi oko mene samnom haha
Sortiraj odgovore
Najstariji