Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klokanica
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Draga nalah, u rubrici Beba postoji tema Ispadanje kose nakon poroda pa u njoj možete postaviti svoje pitanje:
    https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/ispadanje-kose-nakon-trudnoce-247

Vaša Klokanica

Marlameri
    02. Studeni 2014. 08:29

10 tjedana sam trudna, od 5. tjedna borim se sa svakodnevnim mučninama koje su najgore navečer, imala sam grozne glavobolje i osjećala sam se užasno slabo i nisam uopće mogla funkcionirati navečer. Pila sam duphaston od 4. tjedna i prije neki dan sam ga prestala piti jer sam čitala u uputstvima da se prestane piti u slučaju jakih glavobolja. Od tad su glavobolje prestale i mučnine su mi slabije. Puno se bolje osjećam. I u prve dvije trudnoće imala sam mučnine, ali ne tako strašne kao ovaj put tako da mislim da je za sve te jake simptome kriv duphaston. A isto kao i vi imam grčeve u nogama i žgaravicu i pijem donat mg jer sam i u prethodnim trudnoćama to rješavala magnezijem.

LuKi5
    02. Studeni 2014. 08:50

Draga Marlameri meni su duphastoni isto radili svakakve nuspojave, od glavobolje do iznenadnih mucnina jakih, debljanja, bolova u trbuhu I napuhivanja. Imala sam osjecaj da cu puknut svaki put kad bi popila I strasno sam osjecala umor, pila sam ih prije trudnoce kao terapiju, ali je bila neuspjesna tako da sam ih samoinicijativno prestaIa uzimat. Tegobe od njih su bile izrazito neugodne.

14.06.2014. L ♥

Nalah
    02. Studeni 2014. 10:03

Ja jako slabo spavam i od toga sam užasno cendrava i nervozna

kleaiva
    02. Studeni 2014. 21:05

ja sam na početku imala te mučnine večernje i cijelonoćne....onda me je upozorila doktorica da je možda od folne kiseline....prestala je piti i mučnine su nestale =)
    Onda sam se u drugom tromjesečju borila s nesanicom za koju nije ništa pomagalo dok nije samo prestalo...a sada u zadnjem tromjesečju opet su počele mučnine...ne znam jel pritisak na želudac, ili je povezano s tabl. Heferol koje moram piti jer mi je željezo palo ili što :/ al još malo budem izdržala

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MalaMuca
    03. Studeni 2014. 02:12

Ja sad muku mučim sa žgaravicom i već dva tjedna čistim kod blesava, ali od ponoći pa kolko imam za počistiti, dragi je lud na mene više :P još 5 tjedana do termina a ja se već gnijezdim :D

kleaiva
    03. Studeni 2014. 17:19

hihiihihhiih...ja još 7 tjedana do termina  a gnijezdim se već mjesec dana =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• IFeelBlessed
    03. Studeni 2014. 12:14

Molila bih vas za sugestiju.... I prije trudnoće muku sam mučila s narušenom florom, a sad u trudnoći da ne pričam! U 8. sam tjednu trudnoće i muku mučim s upalom :( Gin. mi se ne usudi dati antibiotik u ovako ranom stupnju trudnoće, nego mi je rekao da kupim Linex probiotik vaginalete... nakon tjedan dana ne vidim baš neko poboljšanje :( je li netko imao slično iskustvo? Bojim se da upala ne naškodi bebi!

Ribica153
    04. Studeni 2014. 08:30

IFeelBlessed

Molila bih vas za sugestiju…. I prije trudnoće muku sam mučila s narušenom florom, a sad u trudnoći da ne pričam! U 8. sam tjednu trudnoće i muku mučim s upalom :( Gin. mi se ne usudi dati antibiotik u ovako ranom stupnju trudnoće, nego mi je rekao da kupim Linex probiotik vaginalete… nakon tjedan dana ne vidim baš neko poboljšanje :( je li netko imao slično iskustvo? Bojim se da upala ne naškodi bebi!

Jesi probala s Lactogynom? Meni je on bio puno bolji od Linexa. Uzmem ga svaki put kad me krene nešto svrbit dolje (1 ujutro i jedan navečer i bude bolje). Meni je za takve stvari zapravo uvijek pomagao Citrofit ali mislim da ga ne smiješ piti u trudnoći :(

LuKi5
    03. Studeni 2014. 12:34

A cajevi, je li ti spomenuo caj od brusnice? Sto vise tekucine unositi da se sto vise cisti organizam.

14.06.2014. L ♥

MalaMuca
    03. Studeni 2014. 14:35

meni je encianov čaj od brusnice puno pomogel

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI