Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    02. Studeni 2014. 21:05

ja sam na početku imala te mučnine večernje i cijelonoćne....onda me je upozorila doktorica da je možda od folne kiseline....prestala je piti i mučnine su nestale =)
    Onda sam se u drugom tromjesečju borila s nesanicom za koju nije ništa pomagalo dok nije samo prestalo...a sada u zadnjem tromjesečju opet su počele mučnine...ne znam jel pritisak na želudac, ili je povezano s tabl. Heferol koje moram piti jer mi je željezo palo ili što :/ al još malo budem izdržala

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MalaMuca
    03. Studeni 2014. 02:12

Ja sad muku mučim sa žgaravicom i već dva tjedna čistim kod blesava, ali od ponoći pa kolko imam za počistiti, dragi je lud na mene više :P još 5 tjedana do termina a ja se već gnijezdim :D

• IFeelBlessed
    03. Studeni 2014. 12:14

Molila bih vas za sugestiju.... I prije trudnoće muku sam mučila s narušenom florom, a sad u trudnoći da ne pričam! U 8. sam tjednu trudnoće i muku mučim s upalom :( Gin. mi se ne usudi dati antibiotik u ovako ranom stupnju trudnoće, nego mi je rekao da kupim Linex probiotik vaginalete... nakon tjedan dana ne vidim baš neko poboljšanje :( je li netko imao slično iskustvo? Bojim se da upala ne naškodi bebi!

LuKi5
    03. Studeni 2014. 12:34

A cajevi, je li ti spomenuo caj od brusnice? Sto vise tekucine unositi da se sto vise cisti organizam.

14.06.2014. L ♥

MalaMuca
    03. Studeni 2014. 14:35

meni je encianov čaj od brusnice puno pomogel

cloudy
    03. Studeni 2014. 18:10

Jel manijakalno spremabje ormara i peglanje spada u gniježđenje?jer ako da,onda je i mene krenulo lagano hvatat...jučer se ubih peglanjem i preslagivanjem...

Dea23
    03. Studeni 2014. 18:55

U 30. sam tjednu i nekad imam onaj osjećaj ko da ću dobiti mengu, na jedno desetak min. Tak mi je bilo na početku trudnoće.Jel ima ko slično iskustvo?

cloudy
    03. Studeni 2014. 19:13

Možda početak bh kontrakcija...i ja se pripremam na to da bi mi moglo krenut pošto sam 29 tjedan...

Dea23
    03. Studeni 2014. 20:12

Možda da. Joj ispalit ću na živce u trudnoći.  Dok pohvatam što boli, zašto boli, kako boli, jel smije il ne smije bolit, a kak će me tek bolit! hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.