ja sam na početku imala te mučnine večernje i cijelonoćne....onda me je upozorila doktorica da je možda od folne kiseline....prestala je piti i mučnine su nestale =)
Onda sam se u drugom tromjesečju borila s nesanicom za koju nije ništa pomagalo dok nije samo prestalo...a sada u zadnjem tromjesečju opet su počele mučnine...ne znam jel pritisak na želudac, ili je povezano s tabl. Heferol koje moram piti jer mi je željezo palo ili što :/ al još malo budem izdržala
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja sad muku mučim sa žgaravicom i već dva tjedna čistim kod blesava, ali od ponoći pa kolko imam za počistiti, dragi je lud na mene više :P još 5 tjedana do termina a ja se već gnijezdim :D
Molila bih vas za sugestiju.... I prije trudnoće muku sam mučila s narušenom florom, a sad u trudnoći da ne pričam! U 8. sam tjednu trudnoće i muku mučim s upalom :( Gin. mi se ne usudi dati antibiotik u ovako ranom stupnju trudnoće, nego mi je rekao da kupim Linex probiotik vaginalete... nakon tjedan dana ne vidim baš neko poboljšanje :( je li netko imao slično iskustvo? Bojim se da upala ne naškodi bebi!
A cajevi, je li ti spomenuo caj od brusnice? Sto vise tekucine unositi da se sto vise cisti organizam.
14.06.2014. L ♥
Jel manijakalno spremabje ormara i peglanje spada u gniježđenje?jer ako da,onda je i mene krenulo lagano hvatat...jučer se ubih peglanjem i preslagivanjem...
U 30. sam tjednu i nekad imam onaj osjećaj ko da ću dobiti mengu, na jedno desetak min. Tak mi je bilo na početku trudnoće.Jel ima ko slično iskustvo?
Možda početak bh kontrakcija...i ja se pripremam na to da bi mi moglo krenut pošto sam 29 tjedan...
Možda da. Joj ispalit ću na živce u trudnoći. Dok pohvatam što boli, zašto boli, kako boli, jel smije il ne smije bolit, a kak će me tek bolit! hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji