Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    14. Listopad 2014. 21:34

Jel ide taj Ferum na recept ili?

Nalah
    15. Listopad 2014. 14:01

Više je za onu moju temu mama poslije poroda,ali da pitam sve vas koje ste rodile,kako vam je bilo s ispadanjem kose?Naime,mene neki dan frizerka pita kako se pripremam za ispadanje kose,koje je navodno neizbježno dva mj.poslije poroda,kosa zna ispadati u pramenovima,što od hormona,što puno žena prestane piti prenatalne vitamine,pa bih po njoj, već sad trebala početi s nekim posebnim šamponima

Nalah
    15. Listopad 2014. 14:39

Hvala bogu,znači nije nužno,već sam se prepala

Klokanica
    15. Listopad 2014. 16:00

Draga nalah, u rubrici Beba postoji tema Ispadanje kose nakon poroda pa u njoj možete postaviti svoje pitanje:
    https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/ispadanje-kose-nakon-trudnoce-247

Vaša Klokanica

Marlameri
    02. Studeni 2014. 08:29

10 tjedana sam trudna, od 5. tjedna borim se sa svakodnevnim mučninama koje su najgore navečer, imala sam grozne glavobolje i osjećala sam se užasno slabo i nisam uopće mogla funkcionirati navečer. Pila sam duphaston od 4. tjedna i prije neki dan sam ga prestala piti jer sam čitala u uputstvima da se prestane piti u slučaju jakih glavobolja. Od tad su glavobolje prestale i mučnine su mi slabije. Puno se bolje osjećam. I u prve dvije trudnoće imala sam mučnine, ali ne tako strašne kao ovaj put tako da mislim da je za sve te jake simptome kriv duphaston. A isto kao i vi imam grčeve u nogama i žgaravicu i pijem donat mg jer sam i u prethodnim trudnoćama to rješavala magnezijem.

LuKi5
    02. Studeni 2014. 08:50

Draga Marlameri meni su duphastoni isto radili svakakve nuspojave, od glavobolje do iznenadnih mucnina jakih, debljanja, bolova u trbuhu I napuhivanja. Imala sam osjecaj da cu puknut svaki put kad bi popila I strasno sam osjecala umor, pila sam ih prije trudnoce kao terapiju, ali je bila neuspjesna tako da sam ih samoinicijativno prestaIa uzimat. Tegobe od njih su bile izrazito neugodne.

14.06.2014. L ♥

Nalah
    02. Studeni 2014. 10:03

Ja jako slabo spavam i od toga sam užasno cendrava i nervozna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.