Ja sam imala nemoguće jake glavobolje i kasnije sam skužila da je to zato što sam se odrekla kave u trudnoći. Sad svaki drugi dan popijem šalicu kave s limunom (neki mamin savjet) i fakat pali. Od glavobolja ni g. Što se tiče magnezija, ja pijem donat Mg svaki dan, em je dobar za probavu, em nema grčeva zbog nedostatka Mg
Bila na vađenju krvi, fakat anemična! E sad, ja sam prije par dana kupila onaj neki sirup željezo. Doktor kaže da mogu s tim nastaviti i malo da si kupinova vina svaki dan popijem i tak. Ili Ferum tablete. Ima netko iskustva s njima? Jel bi mi to možda bilo "brže" djelovanje nego ovak s hranom i sirupićima?
ja sam ferum koristila prije 10ak godina kad sam se urušila zbog anemičnosti prvi put... i u mjesec dana su mi ga fino sredile :D došlo je na normalu... moraš ih pocuclat u ustima i malko su čudnjikavog okusa al sve u svemu djeluju,...ja sam sad zadnje pila fersan jer ferum nisam našla u apoteci
Ma da uzet ću i ja tablete ne bum sad eksperimentirala s prirodnim metodama
Više je za onu moju temu mama poslije poroda,ali da pitam sve vas koje ste rodile,kako vam je bilo s ispadanjem kose?Naime,mene neki dan frizerka pita kako se pripremam za ispadanje kose,koje je navodno neizbježno dva mj.poslije poroda,kosa zna ispadati u pramenovima,što od hormona,što puno žena prestane piti prenatalne vitamine,pa bih po njoj, već sad trebala početi s nekim posebnim šamponima
Više je za onu moju temu mama poslije poroda,ali da pitam sve vas koje ste rodile,kako vam je bilo s ispadanjem kose?Naime,mene neki dan frizerka pita kako se pripremam za ispadanje kose,koje je navodno neizbježno dva mj.poslije poroda,kosa zna ispadati u pramenovima,što od hormona,što puno žena prestane piti prenatalne vitamine,pa bih po njoj, već sad trebala početi s nekim posebnim šamponima
evo u cetvrtak ce bit 2 mjeseca sto sam rodila i ni vlas mi s glave nije pala...
izgleda da sam velika sretnica po pitanju toga...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam dva puta rodila i nijednom mi se nije desilo tako drastično ispadanje kose
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji