Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena2203
    14. Listopad 2014. 12:22

Ja sam imala nemoguće jake glavobolje i kasnije sam skužila da je to zato što sam se odrekla kave u trudnoći. Sad svaki drugi dan popijem šalicu kave s limunom (neki mamin savjet) i fakat pali. Od glavobolja ni g. Što se tiče magnezija, ja pijem donat Mg svaki dan, em je dobar za probavu, em nema grčeva zbog nedostatka Mg

Dea23
    14. Listopad 2014. 20:54

Bila na vađenju krvi, fakat anemična!  E sad, ja sam prije par dana kupila onaj neki sirup željezo. Doktor kaže da mogu s tim nastaviti i malo da si kupinova vina svaki dan popijem i tak. Ili Ferum tablete. Ima netko iskustva s njima? Jel bi mi to možda bilo "brže" djelovanje nego ovak s hranom i sirupićima?

cloudy
    14. Listopad 2014. 20:58

ja sam ferum koristila prije 10ak godina kad sam se urušila zbog anemičnosti prvi put... i u mjesec dana su mi ga fino sredile :D došlo je na normalu... moraš ih pocuclat u ustima i malko su čudnjikavog okusa al sve u svemu djeluju,...ja sam sad zadnje pila fersan jer ferum nisam našla u apoteci

Dea23
    14. Listopad 2014. 21:04

Ma da uzet ću i ja tablete ne bum sad eksperimentirala s prirodnim metodama 

Dea23
    14. Listopad 2014. 21:34

Jel ide taj Ferum na recept ili?

cloudy
    15. Listopad 2014. 14:07

Dea

Jel ide taj Ferum na recept ili?

mislim da da... jer ja kad sam došla u 3.mjesecu kupit nešto za željezo bez recepta nije mi ga ponudila nego samo fersan forte

Nalah
    15. Listopad 2014. 14:01

Više je za onu moju temu mama poslije poroda,ali da pitam sve vas koje ste rodile,kako vam je bilo s ispadanjem kose?Naime,mene neki dan frizerka pita kako se pripremam za ispadanje kose,koje je navodno neizbježno dva mj.poslije poroda,kosa zna ispadati u pramenovima,što od hormona,što puno žena prestane piti prenatalne vitamine,pa bih po njoj, već sad trebala početi s nekim posebnim šamponima

Tina0208
    15. Listopad 2014. 14:33

Nalah

Više je za onu moju temu mama poslije poroda,ali da pitam sve vas koje ste rodile,kako vam je bilo s ispadanjem kose?Naime,mene neki dan frizerka pita kako se pripremam za ispadanje kose,koje je navodno neizbježno dva mj.poslije poroda,kosa zna ispadati u pramenovima,što od hormona,što puno žena prestane piti prenatalne vitamine,pa bih po njoj, već sad trebala početi s nekim posebnim šamponima

evo u cetvrtak ce bit 2 mjeseca sto sam rodila i ni vlas mi s glave nije pala...
    izgleda da sam velika sretnica po pitanju toga...

Laura 21.08.2014 :-*

Mum of four
    15. Listopad 2014. 14:34

Nalah

Ja sam dva puta rodila i nijednom mi se nije desilo tako drastično ispadanje kose

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Nalah
    15. Listopad 2014. 14:39

Hvala bogu,znači nije nužno,već sam se prepala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI