Najgore mi je što mi tako obilan iscjedak često krene nakon tuširanja. Lijepo se istuširam, obučem čisto rublje, novi uložak i ne prođe pola sata, samo što sam u pokretu.... Pljas! Da poludiš!
Meni se to nekak unormalilo u drugom tromjesečju i sad opet iscjedak, ne tak jako strašno, al ono, nije mi ugodno baš :/ Samo se nadam da se nebu pogoršalo.
Meni se to nekak unormalilo u drugom tromjesečju i sad opet iscjedak, ne tak jako strašno, al ono, nije mi ugodno baš :/ Samo se nadam da se nebu pogoršalo.
Da i ja sam u drugom tromjesečju i isto mi je krenulo malo obilnije. Fuj!
joj i ja muku mučim s njim... ima dana kad je super, ni nema ga ni ništa, a onda opet par dana cijela poplava... isto mi je dr rekao da je to normalno i da ne brinem, ali mene to frustrira... katastrofa...ne cimam se ja zbog plodne vode, jer znam da mi je još puno prerano zbog toga, ali mi je frka ak imam sive tajce ili nešto svjetlije dole da mi se ne vidi i preko uloška... ma joj...
Ja ga pijem tijekom dana,ali prebacit ću navečer,isto taj...hvala :)
stravično me boli,nije kao "običan" grč,noćas mi je dragi zatezao i masirao noge non stop
Potpisujem sto je kimito rekla. Imam problema s tim grcevima oduvijek, a posebice sam imala u trudnoci. Banane su isto jako dobre za to jer su krcate magnezija. :)

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji