joj i ja muku mučim s njim... ima dana kad je super, ni nema ga ni ništa, a onda opet par dana cijela poplava... isto mi je dr rekao da je to normalno i da ne brinem, ali mene to frustrira... katastrofa...ne cimam se ja zbog plodne vode, jer znam da mi je još puno prerano zbog toga, ali mi je frka ak imam sive tajce ili nešto svjetlije dole da mi se ne vidi i preko uloška... ma joj...
Ja ga pijem tijekom dana,ali prebacit ću navečer,isto taj...hvala :)
stravično me boli,nije kao "običan" grč,noćas mi je dragi zatezao i masirao noge non stop
Potpisujem sto je kimito rekla. Imam problema s tim grcevima oduvijek, a posebice sam imala u trudnoci. Banane su isto jako dobre za to jer su krcate magnezija. :)
14.06.2014. L ♥
Ja sam imala nemoguće jake glavobolje i kasnije sam skužila da je to zato što sam se odrekla kave u trudnoći. Sad svaki drugi dan popijem šalicu kave s limunom (neki mamin savjet) i fakat pali. Od glavobolja ni g. Što se tiče magnezija, ja pijem donat Mg svaki dan, em je dobar za probavu, em nema grčeva zbog nedostatka Mg
Bila na vađenju krvi, fakat anemična! E sad, ja sam prije par dana kupila onaj neki sirup željezo. Doktor kaže da mogu s tim nastaviti i malo da si kupinova vina svaki dan popijem i tak. Ili Ferum tablete. Ima netko iskustva s njima? Jel bi mi to možda bilo "brže" djelovanje nego ovak s hranom i sirupićima?
ja sam ferum koristila prije 10ak godina kad sam se urušila zbog anemičnosti prvi put... i u mjesec dana su mi ga fino sredile :D došlo je na normalu... moraš ih pocuclat u ustima i malko su čudnjikavog okusa al sve u svemu djeluju,...ja sam sad zadnje pila fersan jer ferum nisam našla u apoteci
Ma da uzet ću i ja tablete ne bum sad eksperimentirala s prirodnim metodama
Sortiraj odgovore
Najstariji