da baš smo negdje pisali kako sve koje imamo termin u 12 i početak 1 cekamo curke
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Kakva su vam iskustva s iscjedcima? Meni danas gaćice mokre cijeli dan, samo mijenjam dnevne uloške.Koma. Ko voda neka.
O da, iscjedak mi se samo pogoršavao kako je vrijeme prolazilo. Kaže gin da je to normalno a meni nije normalno kupovati dnevne uloške L veličine sad se pred kraj kao smirio, ali i dalje svakih par dana "osjetim" kad krene, odnosno zapljusne (super su mi ove naše priče, hahah) i svaki put se cimnem da nije plodna voda!
Da naravno, uvijek imamo najgore scenarije! ha ha I onda mamu obično zovem i žena se križa jer ona za pola stvari nije ni znala u trudnoći da postoje pa se nije imala čega ni bojati. A ovaj internet je vrag. Kad ubacim u gugl svoje "misli" čudim se kak i jesam trudna
Najgore mi je što mi tako obilan iscjedak često krene nakon tuširanja. Lijepo se istuširam, obučem čisto rublje, novi uložak i ne prođe pola sata, samo što sam u pokretu.... Pljas! Da poludiš!
Meni se to nekak unormalilo u drugom tromjesečju i sad opet iscjedak, ne tak jako strašno, al ono, nije mi ugodno baš :/ Samo se nadam da se nebu pogoršalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji