Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    11. Ožujak 2014. 14:32

Hm, radim u pripremi proizvodnje, većinom sam u uredu, u tehnologiji, tako da nema baš puno stajanja ili nekog fizičkog naprezanja. Više je psihičke naravi . Razumljivo mi je zašto si na bolovanju, zaista je vjerojatno teško provesti cijeli dan u kuhinji na nogama. Ne znam, vidjet ću kako ću se osjećati, pa ću idući put opet razgovarati sa gin. 
    A to što kažeš za simptome - identično, osim što nemam problem sa stajanjem, barem ne još.

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    11. Ožujak 2014. 15:15

I uz to po noci uzas svaka dva sata sam na vc malo na malo,i od mog spavanja nista ujutro se dignem kao zombi strah me pogledat se u zrcalo podocnjaci do pol lica

bjap
    11. Ožujak 2014. 15:17

Meni je u 19. tjednu doktor rekao da mije beba nisko i da mirujem. Mirovanje nije neka novost jer sma na početku imala hematom pa cijelo vrijeme kao moram mirovat. Mislim, tu i tamo nešto skuham i pospremam, nije baš da mirujem kao na početku. Bitno da se ne istežeš, ne hodaš puno i ne dižeš teško, e sad ne znam koliko ti to uredski posao omogućuje (dok sam ja radila, isto u uredu, bilo je i sjedenje, i hodanja, i trčanja, i dizanja teškog, al za ovo zadnje sam si sama kriva). 

Antonio, naravno da ćeš na bolovanje, kud si na nogama, kud ti vjerojatno sve smrdi. Sad znam zašto si neki dan imala 3 jela na meniju, nisam znala da imaš takvo prekrasno zanimanje 

antonio
    11. Ožujak 2014. 15:27

Ja sam na mirovanju da ali sam cjeli dan na nogama mali 3 godine hiper aktivan uzas nema mira trci ko muha bez glave,drugi deset godina nece nista bez mene sama sam kuham perem cistim ovaj stariji mi je asmaticar dok dode kuci sve moram dobro prebrisat ocistit i prozracit,a ja jos nisko nosim i sve me boli joj jedva cekam da se porodim,jako volim kuhat i spremat ali sad mi se sve gadi pa skoro nista i ne jedem ali zato moji uzivaju,osim sto mi je muz rekao da ce postat popaj jer skoro svaki dan kuham spinat ili blitvu.

antonio
    11. Ožujak 2014. 16:22

To je super kad odmah zaspis ja ne mogu i tu je moj veliki problem ali da proci ce i to he he

beag
    11. Ožujak 2014. 18:54

antonio, bjap, nije nista do vas, dobila sam jedan nepotreban komentar pod jednom temom.. ne zelim to ni spominjat. ali ja sam ovdje, a to sam smatrala i za sve ostale, prvenstveno radi dobrih vibri, savjeta i iskustava koja nas vezu, a ne da bi me netko , eto "dobro namjerno" plasio, iako nikako ne moze znati da smo u bas potpuno istoj situaciji. sve mi imamo slicne simptome, ali nikako identicne i ne mozemo se potpuno oslanjati na dane savjete jer nismo lijecnice. uhh, ljuta sam bila zbog toga ko pas. 

inace, nema krvarenja vise od 10 dana.. nadam se da se hematom povukao!! javim se u cet. 

antonio
    11. Ožujak 2014. 20:14

He he,Beag jako mi je drago da si se javila a i razveselila si me kad si javila da je stalo krvarenje odusevila si me,nadam se da su ti stale mucnine, mene i dalje muce eh te nase male slatke brige a cetvrtak se obavezno javi ma javi se ti i prije falila si nam,nekako sam se navikla na vas pa mi falite.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.